Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חדש לאף אחד שמשטרת ישראל היא משטרה של סמרטוטים..

גם לי עבר ארוך איתם.

סתם דוגמה קטנה היא שהגעתי לתחנה בגלל שתעודת הזהות שלי והרישיון נאבדו כדי לראות אם מצאו אותם?

כעבור פחות מדקה יצאתי החוצה שאיזה שוטר צועק עליי שאני לא יקבל עזרה?

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
לא חדש לאף אחד שמשטרת ישראל היא משטרה של סמרטוטים..

גם לי עבר ארוך איתם.

סתם דוגמה קטנה היא שהגעתי לתחנה בגלל שתעודת הזהות שלי והרישיון נאבדו כדי לראות אם מצאו אותם?

כעבור פחות מדקה יצאתי החוצה שאיזה שוטר צועק עליי שאני לא יקבל עזרה?

אתה שואל אותנו או מציין עובדות? לא הבנתי כל כך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עם כל הכבוד להתנדבות של הבחור, הוא פעל בניגוד לחוק,התחזה לשוטר ואיים באקדח ללא שום סיבה.

דבר אחד לומדים כשמתנדבים במשטרה,לא שולפים אקדח אלא אם כן אתה בטוח ב-200% שאתה הולך להשתמש בו.

ואם כבר אתה יורה אז עדיף בין העיניים,פחות ניירת.

פורסם

הם ניסו לתקוף אותי ולחטוף את תעודת הזהות. שלפתי את האקדח והוריתי להם לשבת עד להגעת המשטרה", סיפר שני.

ללא שום סיבה? קראת בכלל את הכתבה?

אנשים מתייפיפים כמוך הורסים לנו את המדינה.

פורסם

לפי הכתבה לא זכור שם שהיה חשש לחייה של החיילת או של הבחור המתנדב. ועם כל הכבוד, אני לא מצדיק את המשטרה אך עדיין לבוא בהחרזה של "אני שוטר - ידיים למעלה" זה לא בדיוק משהו בוא נגיד ככה - חוקי...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אף אחד לא רוצה שאזרח יבוא אליו וינפנף לו בפנים עם נשק, אבל אם תסתכל על התגובה החמישית אתה תראה שנשקפה סכנה בסיטואציה הזו.

פורסם
ללא שום סיבה? קראת בכלל את הכתבה?

אנשים מתייפיפים כמוך הורסים לנו את המדינה.

תשמע אפילו אם הוא היה שוטר באמת, יש חוקים מתי אפשר לשלוף אקדח ולא זה לא כמו בסרטים אמריקאים.

בארץ החוקים נוקשים מאוד, אפילו לפתוח את התפס של הנרתיק ולהניח את היד על האקדח מבלי לשלוף אותו יכול להיחשב לפי חוק כאיום ברצח

אני מדבר בניסיון, זה לא התיפיפות, לא היה סכנת חיים לבחור ולא לחיילת, ביקש מהם להזהות מילא, הראה להם תעודה שאסור לו להשתמש בה אלא אם כן הוא בתפקיד מילא אבל לשלוף אקדח ולכוון אותו לאנשים זה כבר ממש חוצה את כל הגבולות ולא משנה אם אתה שוטר או לא.

רק שתדע ששוטר שהיה עושה דבר כזה היה מקבל בעיטה מהמשטרה כל כך מהר שלא היה מספיק להגיד את השם שלו וגם היה מביאים אותו לדין על זה, והוא לא שוטר אלא מתנדב יש לו סמכויות של שוטר רק כאשר הוא בהתנדבות, מעבר לכך הוא אזרח רגיל מהשורה.

פורסם

לא אומר שזה דבר רע, אבל צריך להשתמש בראש כשאתה עושה דברים כאלה

הוא הזמין משטרה, אמר להם שהוא שוטר (כשהוא לא) וביקש להזדהות לא הייתה שום סיבה לששליפת נשק שם,הוא לא היה מאויים נקודה!

מה היית אומר אם הם לא היו ערבים בסופו של דבר אלא יהודים? האם גם אז היית אומר את אותו הדבר ומגבה אותו?

פורסם

בכפוף לאמור בכתבה (בד"כ הדברים הללו לא תמיד זהים למה שקרה בפועל) :

אם הוא לא היה מתנהג כמו שריף ומנפנף בתעודת המתנדב, הוא יכול היה לטעון שהשתמש בזכות העיכוב המוקנית לכל אזרח החושד שבוצע בפניו פשע.

כל אדם רשאי לעכב אדם אחר עד לבואו של שוטר, באם הנעכב חשוד בביצוע, בנוכחות המעכב, בעבירת אלימות, פשע, גניבה או עבירה שגרמה נזק של ממש לרכוש. במידה ואדם אחר, הקורא לעזרה, הצביע בפני אדם על חשוד בעבירה כפי שפורטו לעיל, רשאי האדם לעכב את החשוד אך ורק אם יש חשש שהחשוד ימלט או שזהותו אינה ידועה.

בדומה לשוטרים, גם האדם המעכב אינו רשאי לעכב חשוד למעלה משלוש שעות, ומוטלת עליו החובה למסור אותו ללא דיחוי לשוטר. המעכב רשאי להפעיל כוח סביר כדי להתגבר על התנגדות המעוכב ובתנאי שזה האחרון לא יגרום לחבלה.

זה אמנם קלוש (הוא לא באמת ראה נסיון חטיפה שמבוצע בפניו, אך יכול היה לטעון שכן, אבל כל עו"ד סביר היה מוציא אותו ללא פגע. על פי עדותו, ניסו ה"חשודים" לברוח ו/או לתקוף אותו, לכן היה רשאי לעכב אותם, אני מניח ששימוש בנשק לצורך זה היה נכנס איפשהו להגדרת העיכוב (בכ"ז, ערבים, הם לא מבינים שפה אחרת :?).

ברגע שהחליט "לשחק" אותה ולהוציא את תעודת המתנדב, אף שלא היה בתפקיד (בנסיבות הללו זו התחזות לשמה) - הוא שמט את הקרקע מתחת להגנה שיש לו עפ"י החוק (שיקר והתחזה לשוטר, למרות שאין לו סמכות).

בקיצור, "מלח הארץ" או לא, כנראה שהשתן עלה לו לראש. מקווה שיעמידו אותו במקומו כדי למנוע הישנות מקרים כאלה.

• תוכן חדש...