Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAINBOW SLC 265 KICK NEW 2 way 6.5" COMPONENT SPEAKERS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנואל אני ממש לא מסכים איתך,

אם לחבר פורום מסוים יש כסף בכיס והוא יכול להרשות לעצמו לקנות מוצר מסוים אז הוא לא יכול להעביר עליו ביקורת?

הרי הם השתמשו בו ויכולים לרשום רשמים.

הבעיה מתחילה כשממהרים לרשום ביקורת עוד לפני שהתנסו עם אותו מוצר מספיק זמן כדי לגבש דעה,

או שאין להם מדד להשוואה, אחרת איך אתה רוצה לקבל ביקורת, מקריאה בפורומים אחרים?

אלי

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי אתה צריך להבין שסה"כ אין לי בעיה שאנשים יקנו מוצרים על ימין ועל שמאל אבל הכסף לא מכנה להם את הזכות לתת ביקורת.

בעצם הם יכולים לתת ביקורת - זאת מדינה חופשית בעיקרון..

הביקורת שלהם פוגעת באנשים הפחות מנוסים כי הם שומעים ביקורת לא מספיק מפורטות על מוצרים כגון ג'נסיס/TRU וכדומה..

לי אין בעיה אני יודע לאן בדיוק לזרוק את הביקורות הנ"ל.

חבל לי על מלא אנשים צעירים בתחום שמחליטים לקנות ממיטב כספם דווקא TRU או דווקא סינפוני (שהם חברות מדהימות כל אחת בשלה) כי מישהו אמר משהו רע על ג'נסיס/אודיסון/פוקל ולהיפך..

תגובות כגון "היה לי פוקל אוטופיה ועכשיו יש לי סט של סינפוני וזה עולם אחר..." לא נותנות מדד לאף אחד.

מדובר תמיד במוצרים מעולים ובגלל שאנשים לא מסבירים את הטענות שלהם אז הם מטעים אחרים.

אם לדוגמא אנשים היו מפרטים ואומרים שהם אהבו את הסט של סינפוני כי המיד-רינג' וטוויטר שלהם יותר רך ומשתלב מהטוויטר ומיד-רינג' של פוקל BE אז הייתי יודע מה לשמוע ואיפה לחפש חסרונות בכל סט. אולי רך לא מעניין אותי בכלל? אולי הטוויטר ומיד-רינג' אצל הבחור לא השתלבו כי הוא עובד ב-3 אמפינג ואין לו שמץ איך לכוון דבר כזה? ???

זה שאנשים קונים וקונים קונים וקונים ואז זורקים מילים באוויר זה תורם רק למונע ההודעות שלהם ולאותו היבואן שאת המוצרים שלו הם מחבבים באותו הרגע.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

כשאתה מנסח את זה כך, אין לי ברירה אלא להסכים איתך

ביקורת באמת צריכה להיות ענינית.

כתבתי את התגובה הקודמת לפני העריכה שלך:wink:

אלי

פורסם
אלי אתה צריך להבין שסה"כ אין לי בעיה שאנשים יקנו מוצרים על ימין ועל שמאל אבל הכסף לא מכנה להם את הזכות לתת ביקורת.

הכסף אולי לא אבל הנסיון כן, אם מישהו יקנה מגבר של בראקס שעלה לו הון אין לא זכות לתת ביקורות? שטויות חבר.

כל אחד שקנה מוצר מסויים יכול לתת עליו ביקורת.

זה שהביקורת צריכה להיות עניין אני מסכים איתך ועם אלי ב100 אחוז.

דוד.

פורסם

יקירי,

צר לי לאכזב אותך, אני לא אכנס לשמות ולא אתן מיקרים.

אבל יש לא מעט מיקרים בפורום בהם נרכש ציוד יקר מאוד מהעלית של העלית, והביקורת של הבעלים שלא - לא שווה שקל.

זה שבחור יכול להרשות לעצמו HAT לגאטיה לא אומר שיש לו את ההבנה, או הרגישות לעמוד על ההבדלים בין לגאטיה לסינפוני, וכו' וכו'.

בקיצור בעל הפרוטה הוא בעל הדעה - רק שהדעה לא תמיד נחשבת

פורסם

גורל זה שחוות דעת לא שווה שקל לא אומר שהוא יכול לביא אותה, לא כל אחד רמת ההבנה שלו דומה והידע שלו בתחום, ולא כל אחד השמיעה שלו רגישה ולכן מי שנכנס לקבל חווות דעת בפורום בד"כ מקבל ממגוון צבעי הקשת, דווקא לזה אין מה לדאוג כי לפי מה שאתה רואה יש מספיק ויכוחים על טעם ומי שרוצה לבחור ציוד מסוים בוחר בהנחה שכל אחד אמר מה שהוא חושב, אתה מצפה מכל אחד ששמע את הLEGTIA להגיד שזה סט אלוהי ומי שלא הכי מבין אבל הסט לא נשמע לא טוב כמו לדוגמא מורל הייבריד שהוא נורא אהב (לא מקרה אמיתי דוגמא)?

כל אחד יש לו טעם שונה הרבה או מעט והוא עושה את השיקולים שלו, אין פה מישהו שמטעה, אם מישהו כמו בתרד שהיה פה שהקלראוס מתעלה על ההי אנרג'י שיבושם לו אם הוא נהנה, אבל אם מישהו לאוזן שלו נשמע ההי הנרג'י יותר טוב אז הדעה שלו לא שווה פרוטה?

זה שיש פה בפורום מאז ומתמיד מייןסטרים וסוג של תפעת עדר לא אומר שאין אנשים שלא מתחברים למייןסטרים הזה.

מנואל שום דבר לא בא נגדך חבר, סה"כ אמרתי מה שאני חושב וזה שהחוות דעת לפעמים לא מפורטות זה חבל כי זה בזבוז של חוות דעת אחת שיכולה לעזור לבן אדם אחר.

דוד

פורסם

בוא נעמיד את הדברים יותר מדוייק,

בן אדם נוסע עם אלמנטים חתוכים במקומות לא נכונים בעליל, (סטייל טוויטר שמנגן באס)

או בן אדם שבמפגש אחד מרצה לי שעות כמה טוויטר איקס הוא טוויטר מעולה, ולמחר מחליף לסידרה הגבוה יותר.

מפגש אחרי זה מרצה כמה הטוויטר הזה טוב יותר, ואחרי שבוע מחליף לטוויטר אחר.

ואז זה קורה שוב עם מיד ריינג' באותה צורה.

אז לא יודע כמה הדעות של אותו בחור נחשבות, להגיד אותם הוא יכול בהחלט, זה פורום ציבורי, לא מגזין פרטי.

אבל צריך להכנס לפרופורציות.

(כל מי שמהפורום קורא את אחת הדוגמאות וחושב שזה מכוון אליו - זה לא, זה כללי לחלוטין !!)

פורסם

זה שבן אדם מהלל אלמנט מסוים, ומחליף אותו לאחר מכן לא הופך את אותו אלמנט לפחות טוב.

לכולם יש לרצון להשתדרג ולשמוע טוב יותר, לחלקם יש גם את היכולת להגשים זאת.

אז מה, אותו אדם אינו יכול לחוות דעה על אלמנט שהיה ברשותו? רק רצוי שהדעה תהיה עיניינית

ורצינית ולא נוסח "הטויטר הכי טוב בעולם", מבוססת על ניסיון לזמן מה עם אותו אלמנט ומדד להשוואה.

בסופו של דבר האוזניים והטעם שלך קובעים, אבל לקטול סתם דעות של אנשים רק בגלל שהם מחליפים ציוד,

לא הייתי עושה את זה.

אלי

פורסם

אני לא קוטל דעות בגלל החלפה מרובה - אל תדאג דעתך לא תקטל :)

אני קוטל דעות בשל חוסר ידע - אותם חסרי ידע יכולים להיות שדרוגופילים או לא, אבל עצם היותם שדרוגופילים לא מעיד כלום על הידע שלהם !. וזאת הנקודה שצריך לקחת לתשומת הלב.

פורסם

לכל מי שהתנסה עם מוצר X שמורה לו הזכות לתת חוות דעת.

אף אחד מאיתנו הוא לא שר ושופט ויחליט למי כן מותר להביע את דעתו ולמי לא.

מי שמקבל וקורא את אותה ביקורת חייב לקחת בחשבון את נסיונו של מעביר הביקורת וכמובן גם את הידע הקודם שלו.

יש אנשים שהידע שלהם מהבסיס הוא מעט מידי בשביל לתת חוו"ד מקצועית על מוצר מסויים.

אבל, חוות דעת אישית היא משהו שכל אחד יכול להביע.

ההבדל בין חוות דעת אישית למקצועית הוא שנות אור.

זה כמו שאני יכול להגיד שאני לא מסוגל לשמוע פוקאל אוטופיה BE אצלי ברכב, וגם בחינם לא הייתי מתקין אותו.- זאת דוגמא לדעה אישית.

יחד עם זאת,

אני כן יכול להגיד שאני מאוד מעריך את פוקאל על ההשקעה בפרטים גם הגדולים וגם הקטנים, על העובדה שהסט בעל קרוס מעולה, בנוי היטב, מפורט מאוד, באס מהיר,פאנצ'י ומדוייק להפליא.

וכמובן ווקאל מדהים.

זה שהטעם האישי שלי(לדוגמא) שונה ממה שהפוקאל הנ"ל יודע לספק, לא הופך אותו למוצר גרוע ו/או לא איכותי או תואם את מחירו.

under construction..

פורסם

תודה רבה לך ניר, זה בדיוק מה שהתכוונתי.

ועתיד לדוגמא רועי שרשם שרינג רדיאטור הוא הטוויטר הטוב עולם ואני אישית מסכים איתו, אבל הוא יותר מתחבר להורנים מה לעשות, אבל הוא עדיין חושב שאלה הטוויטרים הטובים בעולם ואני מאמין שבמעמד זה גם אלי יסכים איתי.

פורסם

דוד,הטוויטרים שהיו לי הרינג רדיאטור לדעתי הם הכי טובים ששמעתי עד היום.

לפי ההתנסות שלי איתם אני לא חושב שיש עוד טוויטר שיכול להגיע לרמה הזו.(אני לא מדבר על הרינג רדיאטור של אלפיין\ג'נסיס,)

ההורנים פשוט משהו אחר לגמרי,הם הרבה פחות חדים מהטוויטרים אבל נותנים לי רוחב במה ועומק של צליל שפשוט הטוויטרים לא נתנו לי.

אני מאמין שאם הייה לי רכב גדול יותר ויכול תי להתקין אותם רחוק יותר ממני אז אולי הבמה שלי הייתה נשמעת פתוח יותר.

אצל אלי הם נשמעים מעולה יש להם עומק.

ההורנים פשוט נותנים צליל אמיתי לגמרי.

לא פחות ולא יותר,אני אוהב לשמוע בעיקר מוזיקה ישראלית,ואני יכול להגיד שהזמר נשמע תמיד במרכז הבמה,למעלה,ופשוט אמיתי.

זה מה שאני אוהב בהורנים.

נ.ב- כן, הרינג רדיאטור לטעמי, הוא הטוב בעולםלטוויטר, אבל הורנים זה משהו אחר.8)

פורסם

במה בדיוק הרינג רדיאטור הוא "הטוב בעולם" אתה מסוגל לפרט רועי?

בגבוהים? במיד היי? בווקאליות? במראה? (הוא באמת סקסי) במחיר? בעוצמה? בשילוב? יכול לתפס גבוהה? או לרדת נמוך?

יש נתונים כלשהם למילים "הטוב בעולם"?

יפה רשמת על ההורנים וזה בדיוק מה שהם (אני גם לשמחתי שמעתי כאלו)

תועיל בטובך לפרט לפחות קצת על הרינג-רדיאטור.

אם בהמשך תסכים לפרט במילים אשר נותנות מדד על כל המוצרים שעברו בידך ואתה ממליץ אלייהם כל הזמן, אנחנו נשמח נורא.

אנחנו רוצים ללמוד ולהשכיל רועי.

תודה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל, זה כלכך לא מהווה שום מדד שזה מגוכך.

אני יכול לפרט על טוויטר של פוקאל על פירוט,דיוק,נצילות,הספק והשד יודע מה עוד- וזה יכול להיות בדיוק מה שיתאר טוויטר של הרץ' לדוגמא.

לא תוכל להסיק מזה כלום.

כמו תיאור של ":שיער חום ארוך,עיניים חומות ומשקל של 50 ק"ג" יכול לתאר בחורה.

מצד שני זה גם יכול להיות תיאור של כלב...

under construction..

• תוכן חדש...