Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAINBOW SLC 265 KICK NEW 2 way 6.5" COMPONENT SPEAKERS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש חבר,

גם אני שקלתי מאוד את הגמניום אך בסופו של דבר הבנתי שהם לא בטוח היו לטעמי האישי אז הלכתי על הפרופי.

אבל תמיד אפשר להחליף......:wink:

איזה גמניום הזמנת גם את הפייס פלג?

או את הקיק או את הרגיל?

פורסם

הPROFI ברמה גבוהה יותר,ככה שלא נראה לי שתתאכזב :wink:

הזמנתי את הסט הרגיל,אחרי ים של השוואות בפורמים בחו"ל שאהבו אותם מאוד

הנה,ארגנתי לכם השמעה :-)

בעזרת השם יגיע בקרוב,נאטום,נתקין ונספר מה נהיה :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
תתחדש רועי אולי סאונד גרמני ירגיע אותך סוף סוף אחלה בחירה :-)

זה דיי אבוד, הבחור חולה בשדרגת נפוצה - אין לזה כל קשר לסאונד :)

פורסם

רועי כבר הבין שלא מה שיקר טוב יותר אלה הוא מחפש את מה שישלים לו לו את שאר המערכת המעולה שלו

ואני מאמין שהוא יהיה מבסוט מהמידבאס הזה.

פורסם

עוד שני אנשים שמעו את המידבאסים האילו בסטים שונים והם אומרים שהוא באמת משהו מיוחד. חשוב לי שהוא ינגן בצורה ליניארית מ60 עד2000הרץ. ואני מבין שהוא עושה הרבה מעבר לזה ללא מאמץ. ובצורה מדהימה.

שבוע הבא אני יהיה יותר חכם כדי לתת חוות דעת משל עצמי ,ולא משהו שקאתי בפורומים או ע"י אנשים שהייה להם את המידברס הזה.

אבל לא נתקלתי אפילו לא באחד שאומר שהוא לא טוב, זה הימור בטוח.

פורסם

אפשר לפרט קצת?

מה עלה? מאיפה הזמנת? אני מכיר כמה אתרים,שעושים משלוחים לארץ.

ומה ההבדל בין פרופי לוונאדיום?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

ההבדל בין הPROFI לPROFI VANADIUM הוא :

1. חומר הממברנה שבPROFI עשוי מסיבים טבעיים בלבד על מנת ליצור סאונד נעים ועדין לעוזן לעומת הVANADIUM שחומר הממברנה בו הוא תאית,אלומיניום, וונאדיום הוא מתכת רכה וגמישה שנותנת את הגמישות לממברנה לעומת האלומיניום שהוא חלק גדול יותר בתערובת הממברנה שהוא גם יחסית חומר גמיש אבל פחות מהואנדיום ולכן הוא טיפה פחות רך מPROFI אלה קשיח וחד יותר.

2. הטוויטר של הPROFI הוא טוויטר מאוזן יותר שעשוי מכיפת תערובת של משי וסיבים טבעיים שוב על מנת ליצור סוג של רכות, לעומת הVANADIUM שישנו בשני גרסאות, האחת מVANADIUM שהוא טוויטר מטיטניום שהוא מוציא צליל חד יותר אבל מפורט מאד ולא חותך מדי לעומת הVANADIUM CROSS שמגיע עם הטוויטר של הPROFI.

ההבדל בין שלושת הסדרות הנ"ל הוא פשוט.

1.PROFI מידבאס וטוויטר רכים ומפורטים

2. VANADIUM מידבאס קשה יותר וחד עם טוויטר מאד מפורט ופחות רך.

3. VANADIUM CROSS שילוב ין השניים עם מיד סאב קשה יותר וחד וטוויטר רך לאוהבי הבאסים המדוייקים עם נגיעות נעימות של רכות בצלילים הגבוהים.

• תוכן חדש...