Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RAINBOW SLC 265 KICK NEW 2 way 6.5" COMPONENT SPEAKERS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרינגים הם עולים גבוה יורדים נמוך, מפורטים עד רמה שלא ניתנת פשוט לתיאור, עדינים אך אם זאת פריכים מעניקים סאונד מענג שלרגע שאתה חושב שחלק מהצלילים בכלל לא קיימים בשיר ואתה לא מבין איך הוא בכלל מצליח להבליט אותם כשאחריפ פשוט מתאמצים ולא עושי את זה, נותנים תמונה מושלמת לכל צליל וצורת הניגון שלו, פשוט תענוג לאוזניים, שמעתי הרבה רכיבים בחיי וזה הרכיב שהכי אהבתי מכל רכיב בתחום למרות שהוא לא היה שלי.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא קוטל דעות בגלל החלפה מרובה - אל תדאג דעתך לא תקטל :)

אני קוטל דעות בשל חוסר ידע - אותם חסרי ידע יכולים להיות שדרוגופילים או לא, אבל עצם היותם שדרוגופילים לא מעיד כלום על הידע שלהם !. וזאת הנקודה שצריך לקחת לתשומת הלב.

אני לא מדבר על עצמי אלא זה יכול להיות כל אחד, כמו שניר ומשיח( סורי לא זוכר מה השם) אמרו, חוות דעת אישית בעקבות

ניסיון עם מוצר מסוים יכול כל אחד לתת. אם אתה לא מסכים, זכותך, על טעם ועל ריח...

בשביל לאהוב או לא לאהוב, ולהשוות למוצר אחר שהיה ברשותך/שמעת אותו אתה לא צריך שום ידע, מספיק טעם אישי.

אלי

פורסם

לא מבין איך ולמה נוצר הויכוח\דיון הזה .

כל אחד שצבר ניסיון כזה או אחר עם מוצר כל שהוא יכול ומוזמן לכתוב חוות דעת .

רק שחוות דעת צריכה להכיל מעבר לפן הסוביקטיבי את התנאים הסיבות והסיטואציה שממנה נבנתה חוות הדעת. ברגע שזה החוות דעת אז הכל בסדר.

בלי קשר , יש כאלו שחוות דעת שלהם תילקח יותר בחשבון ויש כאלו שפחות , אין עם זה בעיה .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...