Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הודות למשבר הכלכלי שעושה בנו שמות פשטה החברה שעבדתי בה את הרגל, ויחד עם העבודה הלך גם הרכב מליסינג. אין מה לדאוג, מצבי הכלכלי שפיר ועבדתי מספיק קשה כדי לא לדאוגג, וזה גם לא עניינו.

כמו שהבנתם הרכב הלך ועכשיו אני קצת מתלבט לגבי כיצד לקנות רכב חדש. קצת קשה לי לרדת ברמה מבחינת רכב ולכן החלטתי שלא משנה מה אני רוצה לקנות רכב חדש. בגלל שאני מעדיף שלא לשפוך את כל הכסף שלי על אוטו שמאבד מהר את השווי, החלטתי לנסות למצוא איזשהו מסלול מימוני לקניית הרכב בפריסת תשלומים כדי שהכסף שלי לפחות ירוויח קצת בזמן שהאוטו החדש מאדה אלפי שקלים מהערך שלו בכל חודש שהוא על הכביש.

אז כמו שאמרתי, עד היום היה לי ליסינג מהחברה (לא היה לי אוטו לפני זה) והחלטתי לבדוק את האופצייה של ליסינג פרטי. ניסיתי לחפש פה בפורום מידע קצת אבל אין יותר מדי, אם בכלל. גם באינטרנט אין יותר מדי, ובאתרי החברות השונות אין כמעט מידע בכלל ואפשר להגיד תודה אם הם בכלל מציינים מחירים כלשהם. כשהיה לי רכב מהחברה אז אני יודע שהכל היה על החברה, טיפולים, תיקונים, ביטוחים, רכבים חלופיים, הכל. מישהו יודע להגיד לי כיצד הדברים עובדים בליסינג פרטי. ראיתי כל מיני מחירים כמו בניו קופל למשל שהם נראים לי יחסית נמוכים ולא מגלמים הוצאה גדולה על המסלול של המימון לעומת קנייה מהיבואן, אבל לא רשום שם כלום על מה זה כולל.

אח"כ המשכתי להתעניין וראיתי שגם חלק מהיבואנים עצמם מציעים ישירות כל מיני מסלולים מימוניים שגם הם נראים אטרקטיביים כאשר קונים ישירות מהם (הלוואות בלון הם קוראים לזה נדמה לי ?...). מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל העיקרי בין ליסינג לבין מימון מהיבואן ? ומה לגבי מימון של היבואן לעומת הלוואה מהבנק ? האם בד"כ המימון של היבואן יהיה משתלם יותר מהריביות על הלוואת שאקח בבנק ?

אודה מאוד להתייחסויות, דעות או סתם כאלו שהתנסו בכל אחת מהאופציות האלו.

תודה.

פורסם

סלח לי שאני לא עונה לך לשאלה

אבל אני לא מבין למה אתה מתעקש על חדש

לכל היבואנים יש את אותם התנאים גם על רכבי הטרייד אין שלהם

ושם יש מבחר גדול של מכוניות

אני מאמין שרכב 2006-7 לא ייחשב מבחינתך ירידה ברמה

ואתה תחסוך את הירידה הכי גדולה בערך של הרכב

:wink:
פורסם

אין אפשרות לענות לך, מה עדיף.

צריך להשוות תנאים בבנק, ליסינג מימוני, ליסינג חברה מול היכולת שלך לעמוד בתשלומים.

יש גם מבצעים.

לדוגמא:

http://www.websense-media.co.il/leasing_301008/default.asp?gid=google

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש ליסינג תפעולי - אתה משלם X ש"ח בחודש, מקבל רכב חדש ודואג רק לתדלק אותו כשצריך. כל השאר (ביטוחים, טסט, טיפולים וכו') באחריות חברת הליסינג. לא נפוץ במיוחד כלקוח פרטי אבל אפשרי.

יש ליסינג מימוני - אתה משלם מקדמה וכן תשלום קבוע בכל חודש, בתמורה אתה מקבל מחברת הליסינג זכות להשתמש באחד הרכבים שלהם. אתה אחראי על הטיפולים, התיקונים וכדומה. לאחר שתסיים לשלם לחברת הליסינג תקבל אפשרות לשלם את היתרה ולקבל את הרכב לרשותך או לעבור הלאה לרכב הבא.

מימון מהיבואן - הלוואה מחברה חוץ בנקאית, כאשר היבואן לרוב לא קשור לנושא אלא רק מפנה אותך לחברת מימון שתסדר לך הלוואה לרכישת הרכב. לעיתים נדרש שיעבוד של הרכב לחברת המימון או בטוחה אחרת.

מימון מהבנק - הלוואה מהבנק לצורך רכישת רכב. גם כאן נדרש לעיתים שעבוד של הרכב או בטוחה אחרת.

המחירים ועלות הרכישה מתעדכנים על הזמן. אם אתה רוצה לעשות קנייה נבונה ונכונה אתה חייב לרכז כמה הצעות מכמה חברות מימון, ליסינג, יבואנים וכמובן הבנק שלך ולסדר את הכל בטבלת אקסל שתספר לך את האמת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זו לא פרסומת.

אני באותה דילמה כמוך (מסיבות אחרות), ובאתר של דורנט DORENT יש הצעות ממש ספציפיות לכל סוג רכב שתבחר.

אני לא סגרתי עסקה, וגם אם אעשה ליסינג לא בטוח שדרכם, אבל זה בהחלט נותן פרופורציה למחירים שיש בשוק - מחיר יבואם מול עסקת ליסינג.

לגבי הלוואה מהבנק - זה כבר סיפור מאד סובייקטיבי.

פורסם

אין ארוחות חינם. תבדוק מדוע המחיר נמוך ומה הוא כולל.

לכשעצמי, אני מעדיף מימון דרך היבואן. לפני שנתיים לקחתי מימון דרך פולקסווגן. כיום אני מוכר אותו, מקבל קצת יותר מיתרת ההלוואה, ולוקח רכב חדש בתוכנית דומה. העיקרון שעומד מאחורי זה הוא בדיוק מה שמנחה אותך, וטפו טפו טפו הוכיח את עצמו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בגלל ריבית הפריים הנמוכה, לי יצא הכי משתלם לקחת הלוואה מהבנק. אל תתן לבנקים לבלבל אותך, אפשר להתמקח איתם כמו בשוק ולשפר את תנאי ההלוואה בצורה ניכרת.

שים לב שב"הלוואת בלון" הרכב משועבד לבנק כך שאם תרצה למכור תצטרך להחזיר להם את הכסף לפני המכירה.

emotion of motion

פורסם

לגבי הלוואות בתנאים אלו או אחרים, אתה חייב לבדוק בשתיים- שלוש חברות ספציפיות ובבנק שלך.

המצב היום מאפשר לך גמישות גדולה יחסית.

לדעתי (וזאת האישית בלבד) כדאי לקחת מימון מהיבואן/ חברת הליסינג , על מנת שלא לחסום לך אפשרויות הלוואה מהבנק שאולי תרצה למטרה אחרת (אבל זה תלוי במה שהבנק מציע לך).

בכל מקרה, חשוב מאד!

אם אתה לוקח הלוואה מיבואן/חברת ליסינג לא משנה ממי, והרכב משועבד להם עד גמר תשלום אין בעיה ובלבד שהרכב מועבר בהעברת בעלות על שמך! , יש לא מעט חברות השכרה/ טרייד /ליס שהרכב על שמם עד סיום התשלום. במידה וחברה נופלת/ פושטת רגל יקחו לך את הרכב כי סביר להנחי שהוא חלק מנכסי החברה.

זרקו פה מקודם את השם של דורנט לדוגמא, אני מאד מקווה שאני לא מטעה ואם כן שיתקנו אותי מהר, נדמה לי ששם גם היה אותו סיפור.

בכל מקרה, ברגע שהרכב על שמך נגמר הסיפור.

בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

באופן אישי הלוואה מהבנק מובטחת בשעבוד על הרכב. אין לך בעיות עם ליסינג שפושט רגל או ירידת מחיר כאשר תרצה למכור בעוד מספר שנים.

בריבית של היום תוכל להשיג הלוואה נוחה בבנק, וכפי שאמרו לפני , גם בבנק ניתן וצריך להתמקח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום לכולם, בדיוק חשבתי על עסקה לדוגמא:

מביא 30 אלף ש"ח מהבית ולוקח 70 אלף ש"ח הלוואה מהבנק נניח בריבית 4%.

ב 30 חודשים הראשונים אני משלם רק ריבית (יש הלוואות כאלו) שזה 234 ש"ח לחודש (בניגוד לחברת ליסינג, שם ידרשו 1000~) או 7020 סה"כ לכל התקופה.

לאחר 30 חודשים מוכר את הרכב, נניח ב 75 אלף ש"ח (הגיוני?) ומחזיר את ההלוואה 70 אלף ש"ח.

סיכום: שילמתי סה"כ 30,000 הון עצמי + 7020 ריבית = 37,020 ש"ח.

נשארתי ביד עם 5000 ש"ח.

כלומר שילמתי 32000 ש"ח על אוטו חדש למשך 30 חודשים, 1067 ש"ח לחודש.

1. איך נראית לכם העסקה?

2. האם מחיר המכירה (75 אלף) נשמע הגיוני?

3. אני מניח שהבנק ירצה לשעבד את הרכב את תמורת ההלוואה. האם לא תהיה לי בעיה לבצע מכירה של הרכב

בתנאים האלה?

אשמח לשמוע את דעתכם.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

שני דברים יש לי להגיד לעיסקה הזאת:

1.לפי מצב השוק, נכון להיום, לא כל רכב בן 3 נמכר במחירים כאלה (75K), לדעתי הרוב נמכר בפחות.

2. לא תוכל למכור את הרכב לפני שתחזיר לבנק את כל הכספים שתהיה חייב, עד לשקל האחרון.

אחרת לא תוכל בטל שיעבוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום לכולם, בדיוק חשבתי על עסקה לדוגמא:

מביא 30 אלף ש"ח מהבית ולוקח 70 אלף ש"ח הלוואה מהבנק נניח בריבית 4%.

ב 30 חודשים הראשונים אני משלם רק ריבית (יש הלוואות כאלו) שזה 234 ש"ח לחודש (בניגוד לחברת ליסינג, שם ידרשו 1000~) או 7020 סה"כ לכל התקופה.

לאחר 30 חודשים מוכר את הרכב, נניח ב 75 אלף ש"ח (הגיוני?) ומחזיר את ההלוואה 70 אלף ש"ח.

סיכום: שילמתי סה"כ 30,000 הון עצמי + 7020 ריבית = 37,020 ש"ח.

נשארתי ביד עם 5000 ש"ח.

כלומר שילמתי 32000 ש"ח על אוטו חדש למשך 30 חודשים, 1067 ש"ח לחודש.

1. איך נראית לכם העסקה?

2. האם מחיר המכירה (75 אלף) נשמע הגיוני?

3. אני מניח שהבנק ירצה לשעבד את הרכב את תמורת ההלוואה. האם לא תהיה לי בעיה לבצע מכירה של הרכב

בתנאים האלה?

אשמח לשמוע את דעתכם.

מהיכן שאבת את המספר של 1000 ש"ח לליסינג. קח בחשבון שרכב בליסינג פרטי או מימוני , בעת המכירה אנשים מיד רוצים להוריד עליו מחיר ראה מחירון של יצחק.

לדעתי מחיר מכירה יהיה בין 60-70K. קל לבדוק במחירון רכב שנת 2006-7 בהשוואה לרכב חדש .

השיק מהקונה יהיה לטובת הבנק וכך הבנק ישחרר את השיעבוד/משכון , ואפשר יהיה לבצע העברת בעלות ללא כל קושי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...