Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם אאודי 80

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר כמה זמן מחפש אאודי 80 במצב טוב.

אז אני הולך לראות עכשיו אאודי 80 מנוע 2000 אוטומטית.

איך אני מבדיל אם זה E/CD/GL?

איזה גירסה מומלצת?

מה עדיף לבדוק ברכב לפני שאני קונה אותו?

אשמח להנחיות כמה שיותר טובות.

אגב הרכב הוא יד ראשונה! עם 132,000 ק"מ.

שתי בעיות שהמוכר אמר לי על הרכב:

1. בעיית הטענה- אוליי האלטרנטור גמור.

2. המצבר גמור.

הוא אמר שהוא מוכר את האוטו כמו שהוא ב-8 אלף שקל. שנת 94' שכחתי לציין!

מה אתם אומרים על הרכב מה לעשות?

עוד דבר חשוב ששכחתי. כמה עולה האחזקה של הרכב. כמה דלק הוא שותה? איך הוא נוסע? וכמה עולים החלקים/טיפולים וכו', איפה מטפלים בו בכלל (רק לא צ'מפיון-יקר רצח!). אשמח לכמה שיותר פרטים לפני שאני נכנס לאוטו הזה!

פורסם

כבר היו כמה שרשורים בקשר לרכב הזה, ממליץ לעשות חיפוש, זה יענה לך על חלק משאלות ויתן לך פרטים נוספים.

מבחינת תקלה/ות שיש לרכב, ממליץ לגשת למוסך ולקבל הצעת מחיר. מומלץ גם לבצע בדיקה, זאת על מנת לוודא ששאסי תקין.

סה"כ מכונית טובה, בזמנו רציתי אחת כזו, רק עם גיר ידני - האוטו נוח ומרגיש סולידי, אישית אוהב את תנוחת ישיבה בו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מנסיון של חבר שהחזיק את האוטו הזה תקופה יחסית קצרה משהו כמו שנה וחצי+-.

צריכת דלק כ8 ק"מ לליטר בתוך העיר 12.5 ק"מ לליטר כביש מהיר.

יש מנוע 2.0 90 כ"ס ויש אחד 115 כ"ס,ה90 אל תתקרב האוטו בולע דלק ולא זז,ה115 כ"ס עדיף בהרבה.

אחזקה מבחינת חלקים.

טיפולים - במוסך מורשה יקר.

טיפולים עם חלקים תחליפיים במוסך רגיל הרבה יותר זול מצ'מפיון,אך עדיין יקר בהשוואה למכוניות יפניות בשנתון הזה.

תקלות,זה עניין של מזל,תלוי מה התקלה ואם בכלל תמצא חלק תחליפי או ממגרש לפירוק מכוניות,אם לא,יהיה יקר מאוד בחברה.

התקלה המדוברת אצלך,קודם על תנסה להניע את האוטו עם מצבר מלא כדי לבדוק אם בכלל האוטו נוסע,כי תקלות כאלה יכולות לעלות ביוקר,ובכלל זה יכול להיות גם איזה כתפור או משהו באוטו שעושה קצר,בקיצור תבדוק טוב טוב אחרת אתה עלול למצוא את עצמך קונה גוש מתכת לא שווה כלום.

נוחות נסיעה ואיכות היא מצויינת,1994 "אודי" ,אמינות לא רעה.

פורסם

אז ככה.

הבנאדם שם בינתיים מצבר אחר באוטו כדי שיהיה אפשר להניע אותו ולנסוע איתו.

בעיית הטענה זה לא פשוט להחליף אלטרנטור?

איך אני מבדיל בין הגירסאות של המנוע 2000?

מה עוד שווה לבדוק באוטו הזה?

• תוכן חדש...