Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי (עד 60 אלף שקל)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה היה תלוי בי ה 306 GTI כבר הייתה בחנייה שלי...

אבל אני מבין את אבא שלי כשהוא רוצה אוטו אמין, כי הוא זה שישלם על התחזוקה השוטפת שלו (אני סטודנט...)...

כרגע מה שקורה זה שאני מציע רכב, ואבא שלי פוסל, ואז הוא מציע איזה איביזה 2001 עם נוע 1400 75 כ"ס, ואז אני פוסל וחוזר חלילה...

והסיוויק והקולט (שהיא ממש לא יפה לדעתי...) לא מושכות אותי...

אז הויכוח שלך הוא עם אבא שלך , לא איתנו

אני חושב שהרכב שלך צריך להימכר למישהו אחר, שיידע להעריך אותו

על הבחור הזה תפורה VR6 לדעתי , ולא שומדבר אחר.

צריך רק למצוא אחת לא קרועה , ויהיה בסדר.

נ.ב. הגודל לא קובע כשמדובר בבטיחות, צא מההנחה המיושנת הזאת.

עוד הפרכה : פח מתקמט מהר הוא פח סופג אנרגיה במקומך גופך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אופציה נוספת היא רנו מגן קופה גם לה יש פלוסים (יופי חיצוני בטיחות מהירה ועוד)ומינוסים(אמינות ספורטיביות ועוד..).

אתה גם יכול ליבדוק את הסיאט איביזה מודל 2000 ומעלה אוטו לדעתימצוין בטיחות נהיגה יפה חיצונית מאובזרת אמינות!(מיניסיון)[/u]

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

לא מדוייק, הגודל כן משפיע לטובה, תמיד... במידה מסויימת, יותר משקל יעזור בתאונה עם רכב קל יותר ויותר גודל משמעותו איזורי קריסה גדולים יותר, כמובן שהכי תורם זו הטכנולוגיה והמודרניות, אבל רכב מודרני עם ציון 5 כוכבים כמו הסאאב 9-5 בטוח יותר מהרנו מגאן החדשה (גם כן 5 כוכבים) הקלה יותר.

אפשר לחפות על קוטן ומשקל קל על ידי אמצעים אחרים ולהגיע לתוצאות גבוהות, אבל קח את אוטו רכב ותשים עליו משקולת של 100 קילו ושיפרת את הבטיחות שלו, וכן זה נבדק והוכח, אני כבר לא זוכר במדוייק, אבל פורסם פעם איזה מחקר שאמר שכל 100 ק"ג תוספת מוסיפה אחוז מסויים לבטיחות, על פי סטטיסטיקה אמיתית של תאונות ותוצאותיהן.

תחשוב כדורסל... אם אתה שומר על מישהו גדול ויש התנגשות, מתי אתה סופג יותר עוצמה ? כשמישהו כבד יותר ממך או כשאתה הכבד ??? מנסיון (ואני כמעט 120 קילו...) אנשים נכנסים בי ועפים אחורה בלי שאני מרגיש, אבל כשסוף סוף בא אחד גדול כמו שצריך גם לי כואב... :D

ינון.

פורסם

לא מדוייק, הגודל כן משפיע לטובה, תמיד... במידה מסויימת, יותר משקל יעזור בתאונה עם רכב קל יותר ויותר גודל משמעותו איזורי קריסה גדולים יותר, כמובן שהכי תורם זו הטכנולוגיה והמודרניות, אבל רכב מודרני עם ציון 5 כוכבים כמו הסאאב 9-5 בטוח יותר מהרנו מגאן החדשה (גם כן 5 כוכבים) הקלה יותר.

אפשר לחפות על קוטן ומשקל קל על ידי אמצעים אחרים ולהגיע לתוצאות גבוהות, אבל קח את אוטו רכב ותשים עליו משקולת של 100 קילו ושיפרת את הבטיחות שלו, וכן זה נבדק והוכח, אני כבר לא זוכר במדוייק, אבל פורסם פעם איזה מחקר שאמר שכל 100 ק"ג תוספת מוסיפה אחוז מסויים לבטיחות, על פי סטטיסטיקה אמיתית של תאונות ותוצאותיהן.

תחשוב כדורסל... אם אתה שומר על מישהו גדול ויש התנגשות, מתי אתה סופג יותר עוצמה ? כשמישהו כבד יותר ממך או כשאתה הכבד ??? מנסיון (ואני כמעט 120 קילו...) אנשים נכנסים בי ועפים אחורה בלי שאני מרגיש, אבל כשסוף סוף בא אחד גדול כמו שצריך גם לי כואב... :D

ינון.

תפסיק לשכנע את עצמך שוולוו זה הכי טוב :!:

:lol:

נ.ב. בכדורסל שחקן במשקל 50 קילו יכול להפיל שחקן בעל 120 קילו ,

עושים הכל בשביל לעבוד על השופט :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמה אופציות - מגאן קופה מנוע 2000 (אבל היא של קוסיות...), איביזה טורבו (אבל היא קטנה...), פיאט קופה (אבל היא ישנה יחסית), יונדאי קופה (אבל היא של ערסים...).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

חבר שלי קנה מגאן קופה! קצת יותר משנה והוא מצטער עד היום שהוא קנה את הרכב הזה בכלל!! לא ספורטיבי... בלי יותר מידי כוח... מאט מאוד פוזה... וממש כלום אמינות! בעיות חוזרות על עצמן כל הזמן! אפילו הסאנרוף הוחלף והטיפולים פשוט לא מפסיקים להתבקש!

לא יודע מה איתכם אבל אחרי שיחה ארוכה על הרכב הזה עם החבר.. אני לא הולך לנגוע בו אף פעם!

טוב נו.. אולי לנגוע כן! אבל לרכוש בטוח לא! :D

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

היה שלב שהתענייינתי במגאן אבל ירדתי מזה...

בקשר ליונדאי הבנתי שבשנים האלה יונדאי די רימו בקשר להספקים שלהם (שגם ככה לא משהו :? ), ושבאמת היונדאי לא מרגישה חזקה ושהמנוע סתם רועש ומבזבז דלק...

מגאן 265

פורסם

אם היה ברשותי התקציב ה"ל

ההיתי קונה בלי לחשוב פעמיים

mazda323f שנת 96-97 1800

אוטו חזק

אמין(יפני)

סחיר

מרווח

4דלתות..

עוד משו???

נראה לי שהיא לכל הדרישות שלך...

בהצלחה

לכל מקום שנרצה, בכל דרך שנבחר!!!

פורסם
אם היה ברשותי התקציב ה"ל

mazda323f שנת 96-97 1800

אוטו חזק

אמין(יפני)

סחיר

מרווח

4דלתות..

עוד משו???

בהצלחה

רשום בכותרת "ספורטיבי" מה שפוסל את המאזדה.

פורסם
אם היה ברשותי התקציב ה"ל

mazda323f שנת 96-97 1800

אוטו חזק

אמין(יפני)

סחיר

מרווח

4דלתות..

עוד משו???

בהצלחה

רשום בכותרת "ספורטיבי" מה שפוסל את המאזדה.

ומה עם הסתייגות לסעיף ה-"חזק" ???

פורסם

מכיוון שאני מעדיף התנהגות על כוח, הזכרתי קודם את הספורטיבי :wink: .

ואכן הF לא חזקה.

לדעתי הרכב עם השילוב של כוח + התנהגות הוא הרכב של שלומי (שהוזכר פה כבר).

השאלה באמת היא מה אבא של הבחור יאשר ואת זה אין לדעת...

ולסיכום כפי ששלומי אמר, הויכוח שלו הוא מול אבא שלו לא מולנו....

אם יהיו אופציות ספצפיות נוכל לתת דעה לגביהן.

גיא.

פורסם

הצעתי לאבא שלי את הרכב של שלומי, והראתי לו אותו בתמונות והוא הסכים שניסע לראות את הרכב באמצע השבוע, אבל אחרי שאמרתי לו שמתדלקים את הרכב בדלק 98 הוא קצת התבאס... :(

אבא שלי די דלוק על הפיאט קופה, ולא ממש אכפת לו שזה רכב טורבו, ויאכל דלק בכמויות, אבל בגלל שאני יודע שהוא קצת חולם, אני מציע אופציה הגיונית ואז הוא מדבר על דלק... :?

כנראה שאני אצטרך להסתפק בפיאט קופה 5 צילינדרים 220 כ"ס ולא ברכב של שלומי :twisted:

מגאן 265

פורסם
הצעתי לאבא שלי את הרכב של שלומי, והראתי לו אותו בתמונות והוא הסכים שניסע לראות את הרכב באמצע השבוע, אבל אחרי שאמרתי לו שמתדלקים את הרכב בדלק 98 הוא קצת התבאס... :(

אבא שלי די דלוק על הפיאט קופה, ולא ממש אכפת לו שזה רכב טורבו, ויאכל דלק בכמויות, אבל בגלל שאני יודע שהוא קצת חולם, אני מציע אופציה הגיונית ואז הוא מדבר על דלק... :?

כנראה שאני אצטרך להסתפק בפיאט קופה 5 צילינדרים 220 כ"ס ולא ברכב של שלומי :twisted:

אתה שומע מה אתה אומר?

פיאט קופה?

שותה יותר דלק. הרבה יותר דלק.

הרבה יותר הוצאות אחזקה.

וגם יותר חזקה כניראה (שזה לא תמיד טוב, אולי היא יותר מדיי חזקה).

אז למה את הפיאט קופה הוא מסכים, ואת האוטו של שלומי לא?

אני באמת לא מבין את זה....

Back to the original - NC again.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...