Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא את השאלה

ואני מחכה לפאנצ ליין

הייתי בטוח זה בדרן

אבל למזלי יש פה מספיק אנשים שהצחיקו אותי אחר כך

וואו אנשים חיים בסרט

נאלצתי לשתות כוס קפה

סוף סוף השוטרים עושים מעשה נכון ונותנים דו"ח לממהרים למינהם שלא אכפת להם מאף אחד אחר ומרשים לעצמם לחנות באדום לבן (שאם אני לא טועה , בדיזינגוף זה גם לחסום נתיב)

אולי פעם הבאה תחשוב טוב אם הקפה הזה כלכך טוב שהוא שווה 250 שקל

:wink:
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדובר בנרקומן קפה. ושלא יהיה לכם ספק, בינינו מסתובבים הרבה כאלה. אולי אפילו השכן ממול הוא כזה.

ברגע שרמת הקפה בדם יורד מתחת לקו האדום, מתחילות להדלק לו נורות במוח. קופץ הווריד. גלי חום וקור. העור סומר מחטים מחטים. מתחילות הזיות פרנואידיות. מתחילים לבקש מאנשים ברחוב 50 שקל בשביל אוטובוס לבאר שבע.

אני מכיר אחד כזה בבית דגן :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...