Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הבוקר נאלצתי להחנות את רכבי באדום לבן באמצע דיזנגוף ת"א בכדי לקחת קפה זריז.

אחסוך מיכם את ההסבר מדוע לא חניתי באופן מסודר במרכז העיר...

מכל מקום התעכבתי בקושי שתי דקות ואיך שאני יוצא שוטר "אדיב" על קטנוע רושם לי דוח.

אמרתי לו שאני מזיז את הרכב ובקשתי שלא ירשום את הדוח אבל הוא המשיך לרשום בשיא המהירות, תוך כדי שהוא אומר

לי שהוא לא יכול לבטל כי כבר התחיל לרשום וכי התעכבתי כמה דקות. לבסוף תחנוני לא הועילו השוטר היה אטום ונתן לי את הדוח

ליד בסך 250 ש"ח. מאוחר יותר הסתכלתי מה הוא כתב בדוח ולהפתעתי בסעיף דברי הנהג הוא כתב "הדבקה" משמע שלא רק

שהוא לא כתב מה אמרתי אלה גם שיקר וכתב שהוא הדביק ולא נתן ביד. אציין כי יש לי עדה מוכרת בקפה שראתה את חילופי

הדברים בנינו. מישהו יודע האם זו עילה לביטול הדוח ואם כן האם חייב להגיע למשפט כדי לבטלו?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם זו עילה לביטול הדו"ח- למרות שההיגיון אומר שכן כי כאמור הוא לא הדביק אלא מסר לך את הדו"ח ביד (יש כזה סעיף? של מסירת הדו"ח לידי הנהג?)

פורסם

1. ברגע שהוא מתחיל לרשום את הדו"ח, הוא לא יכול לחזור אחורה.

2. הוא רשם "הדבקה" כי כשהוא התחיל לרשום את הדו"ח, רוכב הקטנוע לא היה במקום.

3. זה שהוא לא רשם את הפרטים שלך והשאיר את זה כדו"ח "הדבקה" זה רק לטובתך.

4. אין עילה לביטול הדו"ח מהסיבות שציינת.

5. הדו"ח יגיע ישירות לבעל הרכב.

בהצלחה.

Xbox12341

פורסם
תקנו אותי או שאני טועה, אבל לרוב פקחים ולא שוטרים נוסעים על קטנועים

לרוב, אך לא תמיד.

לא חסר שוטרים שנוסעים על אופנועים משטרתיים ולא חסר גם סמויים כאלה..

פורסם
שלום חברים,

הבוקר נאלצתי להחנות את רכבי באדום לבן באמצע דיזנגוף ת"א בכדי לקחת קפה זריז.

אחסוך מיכם את ההסבר מדוע לא חניתי באופן מסודר במרכז העיר...

בבקשה אל תחסוך מאתנו את ההסבר, באמת שמעניין לשמוע למה חייבים לחנות באדום לבן (כנראה גם תוך כדי הפרעה לתנועה). האם חסר בתי קפה בת"א שניתן למצוא מקום חניה על ידם?

מכל מקום התעכבתי בקושי שתי דקות ואיך שאני יוצא שוטר "אדיב" על קטנוע רושם לי דוח.

שתי דקות?

להחנות רכב, לנעול אותו.

לצעוד לכיוון בית הקפה.

לעמוד קמעה בתור.

לחכות שיכינו את הקפה.

לחזור לאוטו.

וכל זה בשתי דקות בלבד, כל הכבוד.

פורסם
בבקשה אל תחסוך מאתנו את ההסבר, באמת שמעניין לשמוע למה חייבים לחנות באדום לבן (כנראה גם תוך כדי הפרעה לתנועה). האם חסר בתי קפה בת"א שניתן למצוא מקום חניה על ידם?

.

אותי לא מעניין לשמוע...

למה להכביד עוד יותר על הבנאדם. מספיקה מנת חלקו של השוטר (לא שאני מצדיק את המעשה)

התגובה שלך, חבר לא עונה על השאלה של הבחור...

פורסם

נאלצת לחנות באדום לבן כדי לקחת קפה?

poor thing

ליבי ליבי אליך ידידי.

הילחם בעוז ואל נא תירא - הצדק איתך, מה זה אדום לבן לעומת קפה של בוקר?

היה חזק ככפיר, נחוש כנמר ורצוי גם עיקש כפרד כי לפי ההודעה שלך אתה כנראה מתנהג כמו חמור...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עדיין לא הבנתי מה בדיוק לא אדיב בשוטר?

לא הבנת, הוא נאלץ לחנות באדום לבן.

כשקראתי את התגובה בהתחלה חשבתי שחלילה קרה משהו לרכוש או לנפש.

:roll:

ואנחנו לא יפי נפש, אבל קיבלת את מה שהגיע לך, ותגיד תודה שיצאת בזול (לא גררו לך).

• תוכן חדש...