Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם הבאה תכין בבית קפה.

תחסוך לך הרבה כסף, ועצבים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה כלום תאמין לי, פעם מישהו בפורום פירסם נושא חדש דבילי ומיותר, בום נפלו עליו עם קנס ונקודות (פחות משלוש).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אותי מעניין האם בשביל זה טרחת להירשם לפורום?:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תסלח לי אבל אנשים כמוך מעלים לי את הסעיף, "רק קופצים לשתי דקות לקנות קפה/ עיתון/ סיגריות/ ויאגרה"

נכון שאולי כביכול זה לא עבירה חמורה אבל אתם לא שמים קצוץ על אף אחד, חוסמים את התנועה, גורמים לפקקים, לשינויי נתיב פתאומיים, כי בא לכם.

באמת חבל שלא גררו לך את האוטו.:evil:

אציין כי יש לי עדה מוכרת בקפה שראתה את חילופי הדברים בנינו

שמעתי על קוראת בקפה אבל על מוכרת בקפה עוד לא שמעתי.

פורסם
היה חזק ככפיר, נחוש כנמר ורצוי גם עיקש כפרד כי לפי ההודעה שלך אתה כנראה מתנהג כמו חמור...

רון.

:hihi: מעולה!

חוץ מזה, ל' צודקת (כרגיל).

אולי צריך לאחד איך שהוא את כל שרשורי ה"אוי אוי אוי", יהיה משעשע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה אתם סתם מתנפלים על הבן אדם, אתם יודעים איזה ביאוס זה להחנות רחוק מהבית קפה ואז בדרך חזרה, מהטילטולים למכונית צונח לו הקצף של החלב סויה דל שומן בפראפוצינו שלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי דעתי אין שום סיבה לבוא בטענות לשוטר, ביצעתה עברה, ותקבל עליה את הדין.

2 דקת אולי זה לא הרבה, אבל 2 דקות שמכוניות צריכות לעבור נתיב בגלל שאתה קונה קפה = דוח מוצדק.

פורסם

אני אהבתי את ה"נאלצתי לחנות".

שמע ידידי (פותח השרשור) - מכל דבר לומדים. זה אמנם עניין של מזל, אבל בפעם הבאה תהיה חכם יותר והשתדל

לחנות כחוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

חבר'ה אתם לא מבינים, לא סתם הוא "נאלץ" לעצור.

מדובר בנרקומן קפה. ושלא יהיה לכם ספק, בינינו מסתובבים הרבה כאלה. אולי אפילו השכן ממול הוא כזה.

ברגע שרמת הקפה בדם יורד מתחת לקו האדום, מתחילות להדלק לו נורות במוח. קופץ הווריד. גלי חום וקור. העור סומר מחטים מחטים. מתחילות הזיות פרנואידיות. מתחילים לבקש מאנשים ברחוב 50 שקל בשביל אוטובוס לבאר שבע.

אתם באמת מעדיפים שבנאדם כזה ימשיך לנהוג במצבו? עדיף שיעמוד רגע באדום-לבן ויטפל בעצמו, לטובת הציבור.

גם לי יש וידוי, קוראים לי ע' ואני לא סתם נרקומן קפה - אני נרקומן קפה עם שוקולד. אני לא רק חייב את הקפה שלי כל שעתיים, אני חייב איזה עוגה קטנה לידו. ואם זה קורה כשאני בכביש, אין מה לעשות, אני אעמוד באדום לבן גם רבע שעה (ב-2 דקות אני לא מספיק לאכול את העוגה שלי, וחוץ מזה, אם כבר עצרתי לקפה ועוגה אז מה, אני לא אקח גם איזה עיתון לקרוא?)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
נאלצת לחנות באדום לבן כדי לקחת קפה?

poor thing

ליבי ליבי אליך ידידי.

הילחם בעוז ואל נא תירא - הצדק איתך, מה זה אדום לבן לעומת קפה של בוקר?

היה חזק ככפיר, נחוש כנמר ורצוי גם עיקש כפרד כי לפי ההודעה שלך אתה כנראה מתנהג כמו חמור...

רון.

ענק :mm_yeah:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...