Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בסביבות השעה 21:00 עברתי באור אדום וצילמה אותי מצלמה.

המצלמה מוצבת בירושלים בעליה מרמות לגבעה הצרפתית ליד השכונה רמות שלמה.

מי שמכיר יכול לענות לי על מספ שאלות:

1. האם המצלמה היא דיגיטלית או פילים?

2. אם היא פילים האם היא פעילה.?

3. כמה זמן לוקח לדו"ח אור אדום להגיע.?

4. איך אפשר לבטל דו"ח על אור אדום?

פורסם

1. מה זה משנה? העיקר צילמו אותך.

2. כן, כי צילמו אותך.

3. כמה שיותר מהר.

4. אי אפשר, ואני מאחל לך גם נהיגה מונעת.

5. מקווה שגם אחד המנהלים יקנוס אותך על כותרת מעצבנת.

פעם הבאה סע באור ירוק בלבד!! ותשתדל לא להרוג הולך רגל / אופנוען. :evil:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

זו מצלמה של "סוני", עם עדשת "קרל זייס".

וברצינות - אם אתה מצפה לתשובה, כתוב כותרת לפי כללי הפורום, ונקה את המקלדת (יש מס' מקשים תפוסים שם).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם ראית פלאש פעמיים בכניסה לצומת ובאמצע), זה סימן שצולמת.

תקבל 1000 ש"ח קנס ו 10 נקודות.

אי אפשר להמיר להזהרה או לבטל את הדו"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה , אבל המצלמה לא מצלמת רק אחרי שהתחלף כבר לאדום מלא (ואפילו שניה שתיים אחרי) ?

לפותח הדיון , ניראה לי שאתה צריך להגיד תודה שלא הרגת אף אחד במקום לדאוג לתחזוקת מצלמות בכביש

פורסם
תקנו אותי אם אני טועה , אבל המצלמה לא מצלמת רק אחרי שהתחלף כבר לאדום מלא (ואפילו שניה שתיים אחרי) ?

יכול להיות שלא ניסחת את שאלתך בצורה נכונה.

המצלמה כן מצלמת אחרי שהרמזור התחלף לאדום (אלא מתי?) וכל זמן שיש אדום.

כל רכב שחוצה את מעבר החצייה, אחרי שהרמזור התחלף לאדום, מפעיל את המצלמה (אולי יש השהייה של חלקית שניה מרגע שהרמזור התחלף לאדום).

יש מבצב שהרכב נכנס לצומת ועצר על מעבר חצייה, אחרי שהרמזור התחלף לאדום, ובכך הפעיל את המצלמה.

אבל הוא יופיע רק בתמונה הראשונה של כניסה לצומת, בתמונה של אמצע הצומת הרכב לא יצולם -לכן לא יישלח דו"ח רמזור אדום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השרשור ננעל והפורום יגבה ממך 100 שקלים לכל "פ" מיותר ו-200 שקלים לכל "ה" מיותר. חשבון יישלח לביתך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...