Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שאלו אותי איך הצלחתי להכניס את האנימציה לרדיו

אז רשמתי מדריך קטן למי שמעוניין

אוקי

אחרי שבניתי את האנימציה באפטר אפקס

(בניתי אותה בגודל של 8x2 ס"מ זה הגודל של המסך ברדיו)

יצאתי את הקובץ כAVI ,אחרי זה הכנסתי את הקובץ לתוכנת

סורנסון והקטנתי את הקובץ ל 400KB (נפח הקובץ חשוב מאוד) אבל הפכתי אותו ל EMPG

התוכנה של פיוניר לא קראה לי את ה EMPG משום מה (למרות שרשום שהיא קוראת). ולכן השתמשתי בתוכנת Total Video Converter בשביל להפוך את זה בחזרה לAVI תוך כדי שאני שומר על משקל הקובץ 400KB ועל האיכות אחרי זה הכנסתי את זה לתוכנה של פיוניר ל BGV/VISUALIZER הפכתי את הקובץ לLKD, אחרי זה הלכתי לEXPORT העלתי את הקובץ LKD לשם, אפשר גם להעלות תמונות רגילות, יצרתי קובץ סגור LKA צרבתי אותו על דיסק והכנסתי לרדיו לפי הוראות היצרן. ניתקלתי רק בבעיה אחת שעדיין לא הצלחתי לפתור אין אפשרות להעלות מספר אנימציות במכה אלא אנימציה אחת ותמונות בכל פעם וכל דיסק חדש שמעלים לרדיו האנימציה הקודמת נמחקת. אני מעלה תמונה של הEXPORT עם האנימציה והתמונות לפני הצריבה לדיסק

1_128992683.jpg

פורסם

כל הכבוד.

חסרים מעט פרטים:

א.לפני צריבה,כמה אנימציות התוכנה מאפשרת לך לשים בדיסק?

ב.אחרי הצריבה,תוכל לפרט את התהליך שקורה ברדיו דיסק?

(אחרי ששמים את הדיסק. מה עושים? מה רואים? מה לוחצים וכו'..)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

רשמתי שבנתיים זו הבעיה היחידה שנתקלתי בה

שאפשר להכניס לדיסק רק אנימציה אחת

בקשר לדבר השני אני לא זוכר כרגע

שאני אגיע הביתה אני אבדוק בחוברת ואז אני ארשום :))

• תוכן חדש...