Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו כאן היה את האוטו הנ"ל (מדובר על גרסאת האוטו' שנת 01 עם 150 כ"ס) והוא יוכל לכתוב על ההתנהגות שלו, קשר עם הכביש, הגה וחווית נהיגה כוללת אני אשמח לשמוע.

בתודה נבו.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

שלום.

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאול בו את השאלה.(פורום יעוץ רכישה הוא הנכון לדעתי) (המנהלים כבר ידאגו לזה).

לשאלתך.

לא הייתה לי אחת כזאת, אך אימנתי לא מעט כאלה (אני מדריך בביה"ס לנהיגה מתקדמת).

אני אישית מאוד התאכזבתי מההתנהגות של הרכב. הוא לא ספורטיבי ולא דינמי.

יש לו נטייה חריפה לתת-היגוי והוא לא מגיב טוב לתיקונים.

גם המשופרות (בולמים, קפיצים, מוטות מייצבים וכו'..) לא התנהגו בצורה ספורטיבית.

ההגה מרגיש מנותק, ולא מעביר מספיק פידבק.

בקיצור חווית הנהיגה מאכזבת.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי, הגולף היא לא הבחירה הנכונה:?

מה שכן, לרכב יש מנוע לא רע בכלל! והאיכות היא גולף (לטוב ולרע). נעים לשבת ברכב, הוא מפנק ונוח גם במהירויות גבוהות (בישורות:wink:) ומשרה מן תחושת שלווה ושקט יחסי.

אבל אם ברכב דימני שכיף לנהוג בו חפצה נפשך, אתה תתאכזב.

בהצלחה

עודד.

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם

תודה רבה על התגובה המפורטת!

לעניות דעתי התנהגות הכביש שלה עולה על זאת של המאזדה 626 ומכיוון שאלה הן שתי האופציות אז אני חפץ בV5.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...