Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות כל שנאמר בפורום הזמנתי טידה ויזה במבצע "חבר". מכוון שזאת חבילה חבל"ז!! הצ'בק אפור/שחור כולל הכל:6 כריות אויר!ESP,גלגלי מגנזיום,מרימי חלונות,קודן,GPS,חיישני רוורס,ורישוי. בכ110K

אתה מתכוון 4 כריות אוייר

אנחנו הזמנו וקיבלנו 4 כריות אויר

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכן שלי שראה שאני קניתי רכב חדש הלך וגם קנה לאישתו טידה.

שהתבררה כרכב נחמד מאוד מבפנים. היא גם אוחזת כביש יותר טוב מסוזוקי שלי.

גם לעיצוב אפשר להתרגל.

מה שכן מבחינת מרחב הפנים היא די קטנה.

פורסם

הטידה עדיפה ,על הכביש, מצמד הקוראניות : מנוע, גיר, עידון, נוחות עדיפים. הקוראניות מאובזרות יותר בטיחותית, והדגמים המאובזרים, גם כללית.

אתה יכול לקנות סיד EX מאובזרת מהטריידאין של היבואן , 2009, ב 100 אלף (לפני מיקוח) במקום 119 אלף. זה מוכיח שהיבואן לא הצליח להפטר מהמלאי שהביא.

צריך לזכור שלפני כחודשיים נמכרו דגמי ניסאן במבצע חבר ב11 אלף פחות. אני לא הייתי קונה רנו/ניסאן ללא הנחה דומה מהמחירון המופרז שלהם. כנל לגבי יונדאי/קיה, ועכשיו גם סקודה/סיאט/VW .

מבצעי חבר האלו מרחיקים את האפשרות שקונה פוצנציאלי כמוני, לא חבר מועדון נכבד, יקנה אוטו מאותם יבואנים ו"דוחפים" אותי לקנות מזדה/טיוטה שלעולם לא עשו מבצעי מועדון כאלו, אלא (לעתים רחוקות) לקהל הרחב.

זה עוד נדבך בשמירת ערך והסחירות הגבוהה של מזדה/טויוטה.

פורסם

אנשים, שיקולים של מחיר ושל תמורה למחיר הם שיקולים לגיטימיים לחלוטיון, בסופו של דבר זה כמו רכב הוא כמו כל מוצר אחר , במיחד למי שהאיכויות הדינמיות מהוות אצלו שיקול משני.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
מאוד ישראלי לבחור אוטו על סמך המתנות שאתה מקבל.

אז יש לך את ה"אחות הקטנה" מבין השלושה, תתחדש.

לטעמי היא מכוערת להפליא אבל נהנית מייתרון משמעותי - פנים הרכב בהיר, וזה דבר שעבורי הוא כמו חלון גג או עוד 20 כ"ס למנוע.

עד שלא נוסעים תקופה ברכב עם פנים בהיר ולא שחור \אפור \ קודר לא מבינים איזה הבדל זה עושה בהנאה מהשימוש ברכב.

אז לא ברורה לי ההסתייגות מהקיה סיד [עד כדי כך היית בדיסוננס שהיית צריך לקרוא לחברים שיגידו לך שהיא מכוערת?] או ההעדפה של הI30 [שזה פרקטיקלי אותו כלי רכב רק עם סמל שונה ופחות שנות אחריות] אבל בכל מקרה -

תתחדש ותחזור לכתוב התרשמות אובייקטיבית בעוד כמה חודשים - יהיה מענין לקרוא

רון.

מדוע רכב עם פנים בהיר יותר כיף לנהיגה?

פשוט יש לי מונדאו עם פנים בהיר ולדעתי זה רק מעיק כי זה מתלכלך יותר...

• תוכן חדש...