Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא רכב מירוץ לראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הנהגים והנווטים שלום רב,

ברצוני לייבא אופל מנטה משנות השמונים שעברה הכנות בחו"ל למירוצי ראלי. האם הדבר אפשרי? הרי ידוע לי על מיצובישי לנסר איוו 6 שמתחרה בראלי שבטוח שהיא לא הגיעה לארץ דרך היבואן.

ממי אני יכול להשיג אישורים כדי להכניס את הרכב לארץ? האם מישהו פה עבר את הפרוצדורה ויודע לספר מניסיון?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דובי, סנטימנטים בלבד. אין לי שום כוונה להתחרות באף אחד. אני חולם להיכנס לתחום אבל פחות בפן התחרותי. מכיוון שאין לי את הזמן להגיע לכל התחרויות (וגם הרבה ממון אין בנמצא) לקנות רכב שמוכן לתחרות בסכום לא מבוטל ולתחזק אותו/לראות אותו נרקב בחניה זה סתם מיותר.

נדב, משום מה נראה לי שהבוחן במכס לא יאהב את כל התוספות שיש על האוטו ויפסול אותו מכניסה לארץ. אם ידוע לך משהו אחר (שניתן להכניס לארץ כל דבר שבא לך) אז אני אשמח אם תיידע אותי.

פורסם

עם הכנסת התקנות החדשות תהיה לך אפשרות ליבא רכב מירוץ אם הוועדה המייעצת תאשר זאת

(הוועדה המייעצת השייכת למשרד הספורט) כמובן שההתאחדות הספציפית שאליה תהיה שייך תצטרך להמליץ ולשכנע.

רכב זה יוכר וימוספר כרכב מירוץ בלבד.

(סביר להניח שעוד חברים המשוגעים לעניין ירצו אולי להתאחד למירוצים היסטוריים כחלק מההתאחדות)

במידה ואתה חושב להביא את הרכב הזה כרכב כביש, אין זה מעניין משרד הספורט ופה תצטרך לפנות למשרד התחבורה שיאשר לך לפי החוקים של מדינת ישראל.

אני כבר רומז לך שאם מאד מאד מאד תתעקש תוכל להכניס את הרכב דרך עו"ד וועדת חריגים של משרד התחבורה.

אפשרות שלישית היא לייבא את הרכב כרכב תצוגה ע"י "קרנה דה פאסאג', מונח זה יוסבר לך ע"י המכס. (עמיל מכס)

מקווה שהארתי את עיניך

מירוצי מכוניות

פורסם

לדני ולחכמים שבפורום (ולא, לא בציניות):

א. מה אלו החריגים האלו שציינת בתשובה - רכב תצוגה? ועדת חריגים? מה הסמכויות של הועדה הזו?

ב. האם תקנות הספורט המוטורי אמורות לאפשר רכבים עם שינויי מבנה? מנוע לא מקורי וכיו"ב?

ג. האם מישהו יודע איפה אישור התקנות עומד?

המדינה היחידה שבה ספורט מוטורי הנו בניגוד לחוק :x

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

לצערי אני כנראה אאלץ לחכות לחוק המיוחל, השאלה היא מתי החוק הזה יעבור ואם בכלל (לפי קצב התפתחות העניינים של חוק הספורט המוטורי)? אני התכוונתי להביא משהו כזה.

דובי, אין לי בעיה להביא מנטה 400, יש לך 30K פאונד להלוות לי (וזה עוד לפני משלוח ומכס)? או שאתה רוצה ללכת על הדבר האמיתי (100K פאונד)? אני מוכן לעשות לך הנחה ולהסתפק ב-I240 שעולה רק 15K פאונד.

• תוכן חדש...