Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורכבו בשעה טובה רביעיית good year F1, את הטויו לא הצלחתי למצוא כי אין אצל היבואן במידה שלי

לגבי כל פנצ'ריה שבדקתי. ולגבי קומהו קצת הייתי בספק לרכוש אותם,

מה שכן אני מרוצה מאוד מהצמיגים! צמיג איכותי ואוחז ביותר לעומת הצמיגים הקודמים:roll:

אני השתמשתי לאחרונה בשמן 15W 50 של "טוטל" סינטטי מלא,

בטיפול הבא כבר אדאג לשים קסטרול 10W 60

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שכבר קצת מאוחר מדי :wink:, אבל אולי מישהו אחר ימצא את המידה רלוונטי:

MARANGONI 215/45/17 טריים מאוד, תוצרת איטליה, TRACTION AA, סוליה מכוונת, דירוג מהירות Y, .... עולים כ-450 (לפני מע''מ)

לגבי שמן מנוע: ניתן להשיג שמן מנוע הולנדי שנקרא EUROL MAXENCE 10W/60

www.eurol.com

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
למה לקנות מרנגוני כשיש צמיגי ויקטוריה צמיגי יוספה ושאר מותגים....:roll:

לא מצחיק.... מיוצרים במפעל של PIRELLI ע''י מהנדסים של מספר חברות מובילות בתחום (BRIDGESTONE ועוד). סט הבא אני בטוח ארכיב אותם.

פורסם
לא מצחיק.... מיוצרים במפעל של PIRELLI ע''י מהנדסים של מספר חברות מובילות בתחום (BRIDGESTONE ועוד). סט הבא אני בטוח ארכיב אותם.

בהצלחה !

כל מה שכתבת כאן מוכר לי, למרות הקשר הם לא חברה של OEM ואני לא בטוח שהם יצרן שמיקומו גבוהה משורה שלישית.

עדין הם עושים שימוש בטכנולוגיה מיושנת יותר אחרת מן הסתם הם היו פירלי :roll:

אני לא הייתי בוחר בהם אבל אנחנו חיים במדינה חופשית ואני מאחל לכולם הצלחה :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
עדין הם עושים שימוש בטכנולוגיה מיושנת יותר אחרת מן הסתם הם היו פירלי

סליחה, אבל תוכל לפרט למה אתה מתכוון כאשר אתה טוען שהם עושים שימוש בטכנולוגיה מיושנת? וכיצד ניתן לייצר צמיג בטכנולוגיה מיושנת בדירוג מהירות V,W ו-Y .... ? :?:

אנא הסבר.

פורסם

אני מניח שלכבודו ברור שהטכנולוגיה לא מסתכמת במהירות פתיחה בלבד.

לידיעה רוב חברות המותג המובילות שותפות בצורה זו או אחרת בחברות שמטרתן למכור בזול יחסית (לפלחי שוק מסויימים) סחורה שהיא לא מהשורה הראשונה, זה בסדר זה גם קורה במכונות כביסה, טלויזיות וכך הלאה.

בסופו של דבר אתה בתור רוכש תוכל להעריך אם קיבלת תמורה ראויה למחיר ששילמת בעבור הדרישות שהצבת, רק שתצטרך להיות מספיק הוגן עם עצמך לעשות את החשבון בצורה אוביקטיבית.

דרך אגב מרנגוני טרי ירגיש לך טוב יותר בשלושה חודשים הראשונים מ- F1 בן שלוש יבש וסדוק, אז מה לדעתך נוכל ללמוד מזה ?

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...