Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

קרה לי אתמול קטע די מרגיז בעניין הצמיג של הרכב. באתי להחנות את הרכב במקביל למדרכה ברוורס

ופתאום הרגשתי שעליתי על משהו שגרם לצמיג לעשות רעש מוזר ומה מתברר

קרש פיצפון עם מסמר באורך 5 ס"מ נכנס לי לתוך הצמיג. נסעתי היום לאחת הפנצ'ריות באיזור ואמרו לי שלא ניתן לסדר את הצמיג

ולטענתם נהיה לו קרע פנימי בגלל המסמר וצריך להחליף צמיג.

הבנתי שבמקרה שלי אני חייב להחליף רבעייה שלמה עקב ה4X4 ועקב רמת השחיקה שחייבת להיות זהה:-(

חשבתי להתייעץ לגבי חברה איכותית ומוכרת לצמיגים, הצמיגים הנוכחים דנלופ DZ101 215/45/17 במצב סביר. תקציב עד 600-700 לצמיג.

מחיר זול יותר לצמיג טוב יתקבל בברכה:-)

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני משתמש בקומהו שנתיים והם טובים בהחלט.

לעניות דעתי ובייחוד באימפרזה בה צריך כל פעם להחליף סט של 4 בכל מקרה ל פגיעה קריטית בצמיג אין הצדקה לצמיג יקר יותר.

נדמה לי ששלי קומהו סופרה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תקשיב יש באוטודיפו מבצע עד ה28 לחודש Kumho Ecsta הדגם החדש במידה של הרכב שלנו ...

הצמיג הראשון יעלה לך 699 והשני יעלה 99 ועוד זוג נוסף

כלומר 700 לזוג וזה צמיג ברמה ממש גבוה הוא מאוד מזכיר תסמי סליקס ...לא תצטער מניסיון

שים לב..http://www.weblogsinc.com/common/images/3060000000052831.JPG?0.740187958237117

0502222535 לחלקים :-P

פורסם

על פי המומחה העולמי, TireRack, אכן יצרנים של רכבים 4X4 דורשים שההיקף של הצמיגים ברכב יהיה כמה שיותר דומה.

סובארו כנראה דורשים התאמה של עד 2/32 של אינץ (1.6 מילימטר) הפרש בעומק הנותר של החריצים בין הצמיג הכי שחוק להכי חדש.

נסיעה עם הפרש גדול יותר גורמת להחלקה קבועה בדיפרנציאל המרכזי שמחממת את הנוזל שלו ויש סכנת הרס.

תוכל לקרוא הכל כאן

Matching Tires on Four-Wheel Drive and All-Wheel Drive Vehicles

מה שהם ממליצים במקרים מצערים כמו אצלך זה לקנות צמיג חדש ולגלח ממנו שכבת גומי על מכשיר שמיועד לכך במחיר של עד 35 דולר. ככה להתאים אותו למצב השחיקה של האחרים (כנראה שתצטרך למדוד מה עומק החריצים בצמיגים האחרים).

כמובן אתה צריך לרכוש שוב DZ101 ואכן יש להם במידה שלך:

http://www.tirerack.com/tires/Spec.jsp?make=Dunlop&model=Direzza+DZ101&tirePageLocQty=

פורסם
אתה יכול להשיג גם רביעיית TOYO T1R בסביבות 1800 ש"ח.

אז הבעיה היא שאין!! בדקתי בפנצ'ריות בנתניה, בצמיג ישיר פתח תקוה, צמיגי אנטון ביפו ואין.

בניתי מאוד על רבעייה של טויו T1R כי הבנתי שזה צמיג בעלות זולה שנותן תמורה טובה יחסית!

לגבי הקומהו אני באמת אשקול את העניין, ומה לגבי יוקו s drive?

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

הקומהו אקסטה סופרה יעלו בסביבות 1800 ש"ח לרביעיה.

כרגע גם אני נועל אותם, הם מאוד עמידים גם בנהיגה אגרסיבית והאחיזה טובה.

הטויו יהיו פחות עמידים אך יותר אוחזים וכנראה אנסה להשיג אותם בקניה הבאה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בעניין אחר, אני משתמש בשמן מנוע 5/40 מוביל 1 סינטטי מלא בחודשים האחרונים. לפני כן ב 10/60 של וולווליין סינטטי מלא.

במה אתם משתמשים בwrx?

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
בעניין אחר, אני משתמש בשמן מנוע 5/40 מוביל 1 סינטטי מלא בחודשים האחרונים. לפני כן ב 10/60 של וולווליין סינטטי מלא.

במה אתם משתמשים בwrx?

מוטול 15W50 COMPETITION 300V

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אתה יכול להרכיב גם ברידגסטון טורנזה ,הם מעולים ויותר זולים מהפוטנזה המקוריים,לגבי השמן אני שם אצלי{wrx}מוטולv300 ,רשמתי לך בהודעות קודמות היכן לקנות ובזול

פורסם

היו לי בריגסטון והם טובים רק מתיבשיים מהר ולגבי הזוג ב700 טעות שלי זוג ב800 שח

ואני רוצה kumho ecsta xs ku 36 זה דבר מפחיד אם תמצא תודיע ואל תחשוב פעמיים ..

ולגבי שמן מעוע AGIP ממש טובים 10W60 סינטטי מלא וגם קסטרול

הכי טוב הכי כדי הכי אמין...10W60

ולא במקרה קניתה תאוטו ממישהו מראשון ?

0502222535 לחלקים :-P

• תוכן חדש...