Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5.75 במגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ככל הנראה רוכש לי מגאן ספורט.

בדלתות יש לה מקום ל5.25, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם התקנה של 5.75 ב5.25, הבנתי שהדלתות במגאן לא סלחניות.

תודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

או שצריך לחתוך את הכיסוי של הרמקול כדי שהמגנט של הרמקול יכנס-לא מומלץ,בחורף חודרים מים.

או שאתה עושה הגבעות לרמקול.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אבל אז אני לא יכול לשים את הגריל, נכון? האמת הגריל הזה נראה כאילו שמים מגבת על הרמקול.

פורסם

אתה צריך לבדוק את עומק הרמקול.

יכול להיות שתצטרך לחתוך את רשת ולהוציא את הגריל של הרמקול מחוץ לרשת.

אבל עוד פעם,תמדוד את עומק של הרמקול.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

אאל"ט הדלת של המגאן ספורט ארוכה יותר מדלת של מגאן רגילה ויכול להיות שהעסק שם שונה מדלת של מגאן רגילה.

בגלל רמקול לא תקנה אוטו חלומי? :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ברשותי מגאן 2008.אני ממליץ לך בכל ליבי ללכת ליוסי.הבן אדם פתר לי בעיה קשה שיש ברנו.יוסי עשה לי הגבהה מעץ חתך ושייף אותה כך שתיכנס למסגרת ובנה בכך בסיס ישר חזק ויפה לרמקול. הוא אף עשה לי אטימה קטנה כנגד בעית המים שלא יחלחלו לרמקולים.על הרמקולים שהרכיב הצליח להרכיב את הגריל המקורי של הרמקולים ועל כל זה הרכיב את הגריל המקורי של הרכב! מובן שיוסי חתך עיגול בגריל המקורי של הרכב אך עטף אותו בבד כיסוי של רמקולים.חברה-התוצאה פשוט מדהימה ויפה יותר מהמקור!

אז מושו,נראה לי שאנחנו צריכים להפגש לפני המפגש -הרי יש לי הרבה להראות לך...:wink:

פורסם
ברשותי מגאן 2008.אני ממליץ לך בכל ליבי ללכת ליוסי.הבן אדם פתר לי בעיה קשה שיש ברנו.יוסי עשה לי הגבהה מעץ חתך ושייף אותה כך שתיכנס למסגרת ובנה בכך בסיס ישר חזק ויפה לרמקול. הוא אף עשה לי אטימה קטנה כנגד בעית המים שלא יחלחלו לרמקולים.על הרמקולים שהרכיב הצליח להרכיב את הגריל המקורי של הרמקולים ועל כל זה הרכיב את הגריל המקורי של הרכב! מובן שיוסי חתך עיגול בגריל המקורי של הרכב אך עטף אותו בבד כיסוי של רמקולים.חברה-התוצאה פשוט מדהימה ויפה יותר מהמקור!

אז מושו,נראה לי שאנחנו צריכים להפגש לפני המפגש -הרי יש לי הרבה להראות לך...:wink:

איזה גודל של רמקול? האם אפשר ללא הרבה נזק להכניס שם 6.5?

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

אצלי ברכב מדובר ב 5 ורבע,וזה גם הגודל בדלת.לגבי האפשרות להרכיב 6 וחצי אני חושב שזה תלוי בסוג הבניה.עם פיברגלאס לא חושב שזאת בעיה אבל עם בניה כמו הגבהה מעץ חושבתני שאם זה בכלל אפשרי-זה דורש אילתור וידיים טובות.מדוע שלא תרימו טלפון ליוסי?הוא נחמד,מסביר פנים, מקצועי מאד מאד,עבודה פדאנטית וגם אם לא רוצים להוציא סכום על בניה בטוחני שהוא יענה על כל שאלה.

אישית-אשמח לעזור ככל שאוכל.אני עשיתי את ההרכבה של המערכת עם החיוט ואוכל לעזור ולהדריך גם טלפונית למי שמעוניין.

ליאור

פורסם
אאל"ט הדלת של המגאן ספורט ארוכה יותר מדלת של מגאן רגילה ויכול להיות שהעסק שם שונה מדלת של מגאן רגילה.

בגלל רמקול לא תקנה אוטו חלומי? :lol:

איתמר.

ברור שלא, אני מנסה לתאם ציפיות, יש סט בגודל כזה למכירה פה בפורום.

• תוכן חדש...