Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי , הם בחנו אותה פה בישראל?

ברור. המגזין הגיע למסקנה שלא שווה לו לשלוח שני כתבים וצלם לצרפת בשביל לנהוג על הבוגאטי, אז ביקשנו מהם שיטיסו את האוטו לכאן במקום :wink:

וברצינות - אחרי שאתה מנדנד ליצרנית כמו בוגאטי במשך חודשים, והם סוף סוף מסכימים שתבוא לנהוג ברכב, אתה לא שואל שום דבר - אתה עולה על הטיסה הראשונה.

ולמה אני לא יצאתי? כי אחרי שיצאתי למסע באיטליה, לא ממש נותרו לי כלי מיקוח...

אגב - גם אני חושב שהעריכה יצאה פשוט מעולה. מעניין מה מזה ישימו בערוץ 2.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בספק אם ערוץ 2 ישימו את זה כי זה לא מתאים להם (למרות שהערכיה יפה ,גם מנגינה חמודה מהסרט גיימס בונד ).

ולזה שאמר שהווירון שלישית , אז כן היא אוליי שלישית ,אבל מביין כולם היא המכונית הכי נוחה לנהיגה ,זה לא משהוא אקסטרימי שאתה לא יכול להיות בו יותר משעה בלי להרוס לעצמך את עצם הזנב כמו האולטימה ssc .

\

פורסם

לראות ת הפרצוף של דני ככה אומר המון :-D

סחתיין ע ל העריכה (מצטער על הרווח זה בגלל שניגבתי את הריר ):wink:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

באיזה שעה בערך זה יהיה כי אני צריך לדעת מתי להעיבר אני רואה "טסט ראשון".

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

שודר בחדשות 2 בדיוק בסוף של טסט ראשון. למי שפספס - לא נורא. בקרוב יעלה באתר "אוטו" סרטון מלא של הויירון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היו המון טעויות קטנות בכתבה, אבל לא נורא, מכחה (מאוד) לכתבה המלאה.

האם דני היחידי שנהג בה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ראיתי את הכתבה ונהנתי כל הכבוד.

בפרומו שומעים את האגזוז אחרי הנעה.

אני מוכרך לציין שהוא מזכיר מאוד את האגזוז של פרנקוס מפורום אגזוזנים לפני ההחלפה.

פורסם

כתבה יפה מאוד!

אבא שלי עדין המום על ה2.5 שניות למאה!!

ובסוף ששאלו האם עדיף במחיר שלה בית בכפר שמריהו והתשובה היא בהחלט שלא!!:twisted:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אל תבכה רוני רון , זה לא סופו של הווירון ...

את האמת ? אני חושב שאם האפשרות הייתה עומדת לפתחי הייתי מעדיף את המבחן המגוון שהיה לך לפני כמה חודשים .

מאחל לך שמבחן רכבי העל הבא הויירון כבר תהייה ממוצעת ...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

את האמת קצת מוזר ליראות את זה אחרי שהרכב קיים כל כך הרבה זמן ובכל זאת נחמד שאנשים שלא מבינים ברכבים שום דבר ישמעו קצת מהנתונים המרשימים של הוירון. ניסיתם אולי כבר לעשות איזה כתבה על הרכב הזה שהוא יותר מהיר מהוירון (במהירות הסופית)?

hi26.jpg

פורסם

בוא נראה, הוויירון הגיעה במסלול מעגלי (לא ישר) למהירות של 407 (מוגבלים) אבל יכולה יותר (לא ברור כמה). וזה על בערך 1050 כ"ס לקצת יותר משני טון.

האולטימייט SSC עם כל ה1180 כ"ס ומשקל עצמי של כמעט חצי מהוויירון הגיעה במסלול ישר יותר לטופ של 413 קמ"ש, בנוסף היא איטית מעט מהוויירון בתאוצה ל100 ונראית כמו הצרות שלי.

בוגאטי הצליחו לעשות כזאת הילה מסביב לוויירון, שגם היום זה עדיין נשאר לאנשים בראש, "הכי חזקה (כבר לא), הכי מהירה (כבר לא) והכי יקרה (גם לא)".

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שמעתם?

100 ליטר ב-12 דקות במהירות סופית.... כמה שזה יכול לקרוע את הכיס.:-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...