Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2004 - Confort Expression

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חשבתי לקנות את המגאן, לאחר חיפוש של סוזוקי ליאנה - ללא הצלחה. ומכיוון שהקורולה והמזדה יקרות יותר.

דיברתי עם חברים שאמרו לא להתקרב לרכב בכלל תקלות חשמל ועלויות תחזוקה גבוהות.

הבעיה: לאף אחד מחברים האלה האלה לא היה בעבר מגאן...

רציתי לשאול אנשים שהיו להם את הרכב הזה - שנתון הזה ועדיף את הדגם הזה,

איך הרכב? יש לו הרבה תקלות חשמל? אמרו לי שהכרטיס החכם הזה שיש לו מאוד בעיתי - שכל שנה צריך לקנות חדש???

האם כל זה באמת נכון?

האם עדיף לא להכנס להרפתקאה כזאת?

מדובר על רכב שעשה רק 50K ק"מ, פרטי בלבד.

הוא רוצה מחירון+1K ש"ח.

מה דעתכם?

אודה לתשובה מהירה....

אלרואי

פורסם

יש לי מגאן 2004 ידנית, טפו טפ, ללא בעיות חשמל או בעיות בכרטיס החכם, רכב אמיו נוח וחיסכוני מאוד.

אני ממליץ בחום לגבי הגיר האוטומט פחות מומלץ.

פורסם

בשביל זה שאלתי אנשים שיש להם..

שמועות וסטיגמות יש מספיק :-)

אני מעוניין רק בתשובות מאנשים שיש להם את השנתון/דגם הזה.

תודה לגל1

חג שמח לגולם.

פורסם

לי אין, אבל חבר טוב שלי מחזיק בליסינג 2 כאלה, אחת שנת 05 אחת שנת 06,

אחת עם 60 אלף קילומטר, השניה עם 100 אלף

הכרטיס החכם הוחלף פעם אחת בישנה יותר

מה שכן בשתיהם היה עוד תקלה אחת מעצבנת שהצריכה טיפול ארוך כי במוסך הליסינג לא היה חלקים, זה שהמוט הילוכים נתקע ב P ולא הסכים לרדת למטה.

בעיות חשמל לא היה, בסביבות ה 40K היה בעיה באזור של הלהפעיל את המזגן שהאור שם פשוט הפסיק לעבוד, אבל זה תוקן באותו יום

בסה"כ אני מאוד ממליץ על הרכב

רכב מאוד מהנה לנהיגה וקל לנהיגה לנהג חדש.

לדעתי, צרפתייה לא צרפתייה, אם אתה מתכוון להשקיע X כסף ולקנות משחפתית ( שהיא גם בטיחותית) אז רנו מגאן זה מקסימום אוטו במינימום כסף

• תוכן חדש...