Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נוסע על יונדאי אקסנט 99 שעושה לי המון בעיות, כל הזמן במוסך, מתקלקלת על ימין ושמאל.

אני יודע שבד"כ המכוניות האלו אמינות, אבל שלי דפוקה...

אני יכול לקנות מקרוב משפחה,שברולט קאווליר 2001, יד ראשונה, בסביבות ה-50,000KM.

המחיר הוא מעט מעל המחיר שבו אני יכול למכור את היונדאי, ככה שאני לא מוציא הרבה כסף על ה-"שדרוג".

הבעיה היא שהשברולט היא....אמריקאית, וקשה אחר כך למכור אותה..

השאלה המרכזית פה היא האמינות - האם אני יכול לצפות מהשברולט להיות לפחות אמינה באופן סביר?

תודה!

פורסם

שלום, ברוך הבא לפורום!

הנתונים של הקוואליר שציינת טובים מאוד+העסקה מגיעה מקרוב משפחה.

הרכב נוח וכך גם מחירו בשוק.

יש רגישות גבוהה לאלטרנטור ברכב מעבר לזה מגלה אמינות סבירה לחלוטין.

אם בכוונתך להחזיקו לטווח ארוך לא תרגיש את נפילת הערך הגבוהה.

בגדול אתה תהנה עם הרכב במיוחד כאשר הק"מ נמוך מאוד.

Gn'f'R

פורסם

שלום רב,

קודם כל תקרא את המאמר היפה שנמצא בחלק העליון על אמונות..

גם אם מדובר בקרוב משפחה תיקח את הרכב לבדיקה,

מעבר לכך במחיר שאתה מתעתד לקנות את הקאווליר אין לך כבר מה לחשוש לגבי המכירה שלה,

אני מחזיק אמריקאיות כבר 10 שנים, רכבים מצויינים, רק טיפולים בזמן ורק ב umi אפילו שזה קצת יותר יקר, זה שווה..

שיהיה במזל ותהנה..

ותודה רבה ל"עדר" שמאפשר לנו להנות מאמריקאית משובחת וזולה (שברולט אימפלה 3800 שנת 2004)..

עכשיו הזמן להוסיף למשפחה גם וולוו משובחת וזולה (איזו מהן, זאת השאלה)..

• תוכן חדש...