Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

אני רוצה להחליף גומיה לפעמון ציריה בדיהטסו טריוס,ולפי מה שקראתי פה אני צריך מפשק או קונוס.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה? ובזול?

תודה יוסי

פורסם

לך למוסך, תשלם 50 ש"ח עבודה, במקום לקרוע את הידיים כמה שעות.

ברוב המוסכים יש היום מכשיר שעובד עם לחץ אויר ותוך רבע שעה העבודה גמורה.

פורסם
לך למוסך, תשלם 50 ש"ח עבודה, במקום לקרוע את הידיים כמה שעות.

ברוב המוסכים יש היום מכשיר שעובד עם לחץ אויר ותוך רבע שעה העבודה גמורה.

את זה ידעתי לבד לא היתי צריך לשאול פה.

יוסי

פורסם

באיזה צד ? אם אתה רוצה שיטה חאפרית ששמעתי עלייה אפשרי למרוח גריז על בקבוק לשים עליו את הגומייה ולהעביר אותו את הצירייה (משמש בתור קונוס).

אני פירקתי צד נהג הייתי צריך להחליף את הגומייה של הקארדן .קודם כל לפני הורדת הגלגל פתחתי בורג צירייה(אום גדול שבד"כ לא מסופק בסט הבוקסות הפשוט נראה לי 31 32 אני הצתיידתי בצלב משאית של אבא) אחר כך גלגל. לא היה כל כך מסובך פתחתי את הבורג של המשולש שמתחבר לחלק של הבולם. פתחתי בורג של תפוח שמתחבר למשולש גם. אחר כך הגומייה היה הדבר היחיד שמחזיק את הצירייה לקארדן פתחתי את הקליפסים של הגומייה והצירייה השתחררה ניקיתי גירזתי פתחתי קליפס שמחזיק את ה3 גולות שמתי גומייה חדשה וחזרה למקום לפי סדר הפירוק .

הייתי עם ספר רכב צמוד ועוד חבר לעזרה .

פורסם

בחנויות אספקה טכנית למוסכים יש כלוב קונוס או מפסק פנאומטי לגומיה לצירייה. צריך גם גומייה מתאימה לזה בעלת אלסטיות גבוהה.

אתה תגלה שברכב 4X4 פירוק צירייה זה עניין לא פשוט.

פורסם
באיזה צד ? אם אתה רוצה שיטה חאפרית ששמעתי עלייה אפשרי למרוח גריז על בקבוק לשים עליו את הגומייה ולהעביר אותו את הצירייה (משמש בתור קונוס).

אני פירקתי צד נהג הייתי צריך להחליף את הגומייה של הקארדן .קודם כל לפני הורדת הגלגל פתחתי בורג צירייה(אום גדול שבד"כ לא מסופק בסט הבוקסות הפשוט נראה לי 31 32 אני הצתיידתי בצלב משאית של אבא) אחר כך גלגל. לא היה כל כך מסובך פתחתי את הבורג של המשולש שמתחבר לחלק של הבולם. פתחתי בורג של תפוח שמתחבר למשולש גם. אחר כך הגומייה היה הדבר היחיד שמחזיק את הצירייה לקארדן פתחתי את הקליפסים של הגומייה והצירייה השתחררה ניקיתי גירזתי פתחתי קליפס שמחזיק את ה3 גולות שמתי גומייה חדשה וחזרה למקום לפי סדר הפירוק .

הייתי עם ספר רכב צמוד ועוד חבר לעזרה .

הצד הוא של הנהג והגומיה היא בצד של הגלגל ותודה על ההסבר. אתמול פירקתי את כל הצד חוץ מהציריה.

אני מעדיף שלא לפרק את הקרדן.

יוסי

פורסם

הקארדן עצמו לא מתפרק... הוא נשאר מחובר לכניסה שלו בגיר עם 4 ברגים סך הכל הגומייה שלו צריכה לצאת ואז הוא משתחרר

אבל לשאלתך תוציא את הצירייה שתשב רק על הקארדן ותעשה מה שהצעתי לך עם הבקבוק או שתלך ותקנה קונוס...סך הכל לא מסובך יותר מידיי, בדרך שאני הצעתי אתה אפילו לא צריך בקבוק או קונוס אתה פשוט מוציא את הצירייה ומכניס את הגומייה מהצד של הקארדן שם הכל יוצא בקלות (קליפס אחד שתופס את 3 הגולות ) ואז אתה מכניס את הגומייה בלי להרחיב אותה.

פורסם
הקארדן עצמו לא מתפרק... הוא נשאר מחובר לכניסה שלו בגיר עם 4 ברגים סך הכל הגומייה שלו צריכה לצאת ואז הוא משתחרר

אבל לשאלתך תוציא את הצירייה שתשב רק על הקארדן ותעשה מה שהצעתי לך עם הבקבוק או שתלך ותקנה קונוס...סך הכל לא מסובך יותר מידיי, בדרך שאני הצעתי אתה אפילו לא צריך בקבוק או קונוס אתה פשוט מוציא את הצירייה ומכניס את הגומייה מהצד של הקארדן שם הכל יוצא בקלות (קליפס אחד שתופס את 3 הגולות ) ואז אתה מכניס את הגומייה בלי להרחיב אותה.

תודה על העזרה אם אני מוציא את הקליפס והגולות אין בעיה להחזיר אותם בקלות?

יוסי

פורסם

כשאתה מוציא את הטבעת עם הגולות אתה תוכל להחזיר אותה רק בכיוון הנכון,

אז שים לב לאחר שתוציא אותה ממוט הציריה תניח את הטבעת ותזכור את הכיוון, אם תנסה לדפוק

אותה חזרה אחרי ההרכבה היא פשוט לא תיכנס עד הסוף, ההיקף הפנימי והמחורץ בצורת קונוס.

אני מוציא את הטבעת בעזרת איזמל קטן ודפיקות קלות עם פטיש, שים לב לא לדפוק על "הגולות"

שכן הן עלולות להתפרק, לי זה קרה לאחת הגולות בפעם האחרונה ובתוכה יש אולי עשרים גלילים ממש ממש קטנים שיושבים

מתחת לכל אחת מהגולות, לקח לי 20 דק' רק להחזיר את זה, הדבקתי אותם עם גריז ממש עבודת נמלים,יומיים הסתובבתי עם גריז בציפורנים בגלל זה, תיזהר.

בתמונה ציריה של פונטו דור 1.

94.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

קיבלתי היום החלטה להשתמש בקונוס ולא לפרק את הציריה לגורמים.

נסעתי לרחוב יצחק שדה בתל אביב ושם רכשתי קונוס לתפארת:-) תמורת 70 ש'.

אז ככה לוקחים את הגומיה מורחים גריז על הקונוס ושמים את הקונוס בתוך מלחצים(יש לו צד עם מוט מברזל)מושכים בכוח מתון את הגומיה על הקונוס.

משחררים את הקונוס מהמלחצים, שמים את הצד הפתוח לתוך הציריה ומחליקים את הגומיה לתוך הציריה.

אחר כך שמים גריז חדש וסוגרים את הגומיה עם אזיקונים.

יוסי

• תוכן חדש...