Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך ייעוץ לרכב עבודה 4+4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים יקרים,

אני צריך ייעוץ לבחור רכב שטח לעבודה 4+4

חשבנו על מיצובישי מגנום 4+4 אבל זה לא מסתדר

אז אני צריך ייעוץ ממכם רכב שיעבוד טוב בשטח לא עולה הרבה כסף משו כמו 60 אלף ש"ח ולא צורך הרבה דלק

תודה :wave:

פורסם

איזה רכב לאיזה עבודה -טנדר ? ג'יפ? הולך להסיע מסעות או אנשים בשטח -שטח קשה? קל? נשמח לנסת לעזור אם תפרט קצת

אה כן פורמולת הנעה בד"כ מציינים ב 4x4 ולא עם פלוס -זה שמור לפורמולת ישיבה :wink:

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

(1)מאזדה B-2500,תא נהג כפול, שנת יצור 98'.

(2)איסוזו טורבו דיזל, תא נהג יחיד, שנת יצור 99'.

(3)טויוטה היילקס, שנת יצור 96'.

המספרים מדברים על המלצה לשנתון הגבוה מבין ה-3.

כל ה-3 אמינים דיים, ומתנהגים היטב בשטח(לטויוטה יש יתרון כלשהו).

המאזדה הכי נחותה מבחינת התנהגות.

באם ה"שטח" הוא מעלה ראשונה - טויוטה.

בכל השאר, כהצעת פשרה(טובה למדי) - איסוזו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

המאזדה אני חושב מגיע ללא מנוע טורבו דיזל בשנתונים האלו, או עם מנוע דיזל חלש יחסית (אני זוכר בעיה בנושא אגף הכח אצלה) האיסוזו הוא חד קאבינה, מה שנותן ארגז ענק אבל מחיה מתפשרת במיוחד, מה שמשאיר אותך עם היילקס 96, שזה רכב מעט ישן, ויהיה קשה למצוא אחד "שמור" בשנתונים האלו,

בקיצור, תעשה מאמץ עצבני להעלות את התקציב, אחרת המצב לא יהיה טוב מידי

פורסם

איסוזו איפון.

רכב עבודה שמציע פשרה מעולה ואמין ביותר.

היתרון באיסוזו הוא שכבר משנת 96 החלו לשווק אותו בארץ עם 3.1 טורבו (107 כ"ס).

אגב אבא שלי החליף לפני מספר חודשים את האיסוזו 95 3.1 טורבו חד קבינה שלו לאיסוזו חדש יותר.

המכירה של הרכב הישן היתה אחת הקלות שנתקלתי בהם, ללא בדיקה, ללא פרסום, ללא טלפונים, פשוט היו לאבא שלי רשימה של אנשים שכבר שנים רדפו אחריו שימכור להם את הרכב.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אם זה לעבודה אמיתית בטח אז אני הייתי בוחר דווקא בהיילקס עד מודל 96 , שהגיע אז לארץ בגרסה מוקשחת לארצות העולם השלישי (באמת!) ויש לו 2 סרנים חיים, נעילת דיפרנציאל, הילוך כוח קצר ואמינות שנחשבת לאגדתית, הוא "אוכל" כמעט כל ג'יפ ביכולות השטח שלו.

חסרונותיו הם : נוחות גרועה מאד בכביש וקופצניות (אם הוא לא מועמס בכמה מאות ק"ג), קשה להכנס לקבינה הגבוהה אם יש לך כרס, מנוע חלוש ביותר (83 כ"ס נדמה לי) ללא טורבו, אין כ"כ מקום בספסל אחורי בהשוואה לאיפון, ררובם עברו חיים קשים בקיבוצים וקק"ל למינהם ובדואים נוטים לגנוב לך אותו ...

בתור פשרת שטח-כביש אכן האיפון הוא רכב משובח.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...