Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אישה נהגה ברכב ושלחה SMS. האישה איבדה את הריכוז ונכנסה במכוניות חונות וכך הרגה אישה אשר שהתה באחד הרכבים

הנהגת קיבלה 6 שנים מאסר.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1463922

** לא בארץ!

רציתי לדעת, מה דעתכם על העונש?

לדעתי האישית, מגיעה לה.

פורסם

מגיע ועוד איך + חבל שלא עוד יותר זמן בכלא.

אתמול נסעתי לתל אביב ואשה אחת כמעט גילחה לי את הרכב. במזל אני ידוע לזהות מטומטמים (סליחה על הביטוי) על הכביש ולהזהר מהם, רק ככה ניצלתי ממנה כשהיתי מוכן לבלום - ובסוף בלמתי כשהיא חתכה אותי כמו סושי בזמן שהיא התעסקה בנייד שלה.

ועוד מקרה, לפני 3 ימים בראש העין, נוסע לי בכביש הזה מעל העיר לפני יציאה לכביש 5, והיתה שם כיכר. אני נמצע בערך 100 מטר ממנה, משייט במהירות סבירה, ואיזה בן אדם מבוגר נעמד ומחכה עד שאני יעבור את הכיכר, הוא חיכה איזה 40 שניות בזמן שיכל כבר להגיע הביתה...

ישר סיווגתי אותו בתור "מטומטם" ובצדק, כי אחרי 200 מטר הוא היה בנתיב השתלבות כזה לפנייה ימינה, וברגע האחרון שינה את דעתו וסטה לנתיב שלי, מזל שהסתכלתי עליו כל הזמן הזה והספקתי לעצור בחריקת הצמיגים החדשים שלי (:evil: לא חבל!?)

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אישה שלחה SMS בנייד, הרגה אישה ותרצה 6 שבועות עבודות שירות ורשיונה ישלל לכשנתיים (זה כן מהארץ)

זה לא באמת קרה אבל אם חס וחלילה יקרה זה מאוד קרוב למציאות.

פורסם
אישה שלחה SMS בנייד, הרגה אישה ותרצה 6 שבועות עבודות שירות ורשיונה ישלל לכשנתיים (זה כן מהארץ)

זה לא באמת קרה אבל אם חס וחלילה יקרה זה מאוד קרוב למציאות.

אם זה נכון מה שקרוב לוודאי שכן , זה רק שוב מראה כמה מערכת המשפט שלנו פועלת ממניעים שרחוקים ולא ברורים לי .

פורסם

עד שראיתי שזה לא מהארץ, כלומר תוך כדי קריאת הכותרת, הייתי מלא פליאה.

בארץ? הייתה יוצאת מזה נקי כנראה...

עונש ראוי בהחלט!

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

בארץ עוד היו משלמים לה .

בושה , מגיע לה יותר .

הכביש זה לא משחק !

כל אחד מסתכל רק על הסביבה שלו

וחושב רק על עצמו , כוסעמקערס , סליחה .

שבוע טוב .

פורסם

הזעם הקדוש כאן בהחלט מוצדק. שימוש בטלפון סלולארי, תוך נהיגה, היא רשלנות שאינה פחותה מנהיגה בהשפעת אלכוהול. כל שימוש בטלפון סלולארי, לרבות זה המותר על פי חוק, הוא מסוכן מאין כמוהו. הבעיה, שלצערי היום נוגעת רק לשימוש אסור בנהיגה, היא העדר אכיפה מוחלט. לא נדיר לראות נהג/ת מדבר בטלפון מוחזק ביד ( בד"כ דרך הספיקר כדי ש"לא יראו" ) ונידת משטרה שאננה לידו, בלי שום אינטראקציה בין הצדדים.

פורסם

ובארץ נהגים עוד מתלוננים שקנס - 1000 ש"ח על שימוש בטלפון נייד בנהיגה זה עונש מוגזם. אנשים לא מודעים לחומרת העבירה ולמה שהדבר יכול לגרום. אבל לצערי מערכת המשפט שלנו בארץ לעולם לא תיתן עונש הדומה לגזר הדין שקיבלה האישה בכתבה.

עצוב.

Xbox12341

פורסם
הבעיה, שלצערי היום נוגעת רק לשימוש אסור בנהיגה, היא העדר אכיפה מוחלט. לא נדיר לראות נהג/ת מדבר בטלפון מוחזק ביד ( בד"כ דרך הספיקר כדי ש"לא יראו" ) ונידת משטרה שאננה לידו, בלי שום אינטראקציה בין הצדדים.

אתה צריך לשבת יום אחד בבית המשפט לתעבורה. כל כך הרבה ערעורים על דוחות של טלפון נייד, הכל בגלל שהנהג חושב שהשוטר לא באמת ראה אותו מדבר בפלאפון. אז על כל 10 נהגים שמשתמשים בטלפון נייד, אחד נתפס (נניח). אי אפשר לעצור את כולם. גם בארה"ב ובאירופה אתה יכול להחביא את הטלפון על הכתף ולדבר, הדבר צריך להיטמע בהתנהגות של הנהגים, בתרבות נהיגה, הכל מתחיל בחינוך (לא לחינם הקנס על עבירה זו עלה לאחרונה ל-1000 ש"ח מ-750, אבל כנראה שלנהג הישראלי המצוי זה לא כל כך מזיז).

Xbox12341

פורסם
כל שימוש בטלפון סלולארי, לרבות זה המותר על פי חוק, הוא מסוכן מאין כמוהו.

איך שיחה בנייד עם דיבורית קבועה או בלוטות' מסוכנת יותר משיחה עם חברתך\אשתך\אחיך שיושב במושב הנוסע?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
איך שיחה בנייד עם דיבורית קבועה או בלוטות' מסוכנת יותר משיחה עם חברתך\אשתך\אחיך שיושב במושב הנוסע?

לפעמים שיחה עם מישהו היושב ברכב עלולה להיות מסוכנת יותר, אבל-

טלפון נייד אפשר לאכוף (1000 ש"ח לקופת המדינה במספר שניות).

עוד לא קם נוסח האישום: "נהגת ברכב הנ"ל, ובעת שהרכב היה בתנועה שוחחת עם בת זוגתך על נושא המסיח את דעתך מהנהיגה, דבר הגורם לאיבוד שליטתך ברכב, בניגוד לתקנה 69 (א') לת'ת".

כמו שיש סעיפים על נהיגה בחוסר זהירות/קלות ראש/חוסר שליטה ברכב הנתונים למראית עיניו ולשיקול דעתו של השוטר, אני מאמין שבקרוב ניתן יהיה לאכוף גם את הנוסח הנ"ל.:lol:

Xbox12341

פורסם

הבחור פשוט אומר שגם שימוש בטלפון במסגרת החוק הוא מסוכן מאין כמוהו, ואני לא מסכים עם הקביעה הזאת.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כל שימוש בטלפון הוא מסוכן.

נכון ששימוש בדיבורית או בלוטות' מוריד את הסיכון אבל הוא קיים. בעת שליחת SMS דעתך מוסחת בכלל מהכביש לעומת דיבור באוזניה שבה אתה עדיין מתרכז בכביש.

מסכים עם הדעה של XBOX12341 שהכל מתחיל בחינוך.

• תוכן חדש...