Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור פשוט אומר שגם שימוש בטלפון במסגרת החוק הוא מסוכן מאין כמוהו, ואני לא מסכים עם הקביעה הזאת.
הבחור רוצה לענות : אם אני רואה רכב שמזגזג בין מסלולים, מתחיל להאיט באופן בלתי מובן ובלא קשר לתנאי וסוג הדרך, הסיכוי שמדובר בנהג שיכור, זהה לסיכוי שמדובר במישהו שמנהל שיחה בטלפון. זו התרשמות אישית שאני מניח שהיא גם נחלת אחרים. בנקודת מבט אישית זו, תומכים גם מחקרים ( חפש באינטרנט ותמצא ), המצביעים על הסיכון שבנהיגה תוך שימוש, גם מותר, בסלולרי שהנו זהה, אם אינו גדול מנהיגה בשכרות.
פורסם

מדבר בטלפון שהוא מחזיק ביד, או מדבר בטלפון באמצעות דיבורית? אם מדובר על הראשון אני מסכים איתך, ואם מדובר על השני הרי שאיני מסכים איתך, ואם אתה טוען שישנם מחקרים שמוכיחים שכך הדבר הרי שאתה מוזמן להביא אותם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מחקרים בהחלט קיימים. צר לי כמובן שאיני יכול להענות להזמנתך להביא אותם. מותר לך כמובן להניח אחת משתי אלו : או שאני מבלבל את המח ואין בכלל מחקרים כאלו, או שאיני מרגיש איזו שהיא חובה, למרבה ההפתעה, להוכיח לך משהו. תבחר.

פורסם

הנה קישורים -

אחד מווינט שיש בו לינקים , ועוד אחד דומה ממעריב. פשוט סכנת נפשות. להתחיל וללחוץ על לחצנים זעירים להתרכז בנהיגה תוך כדי דיבור , זה מסיח את הדעת והמחקרים מוכחים כי זה לא פחות גרוע משכרות. הלוואי שהיה חוק שאוסר על שימוש בסלולאר לגמרי ברכב כי זה יכול לחסוך בחיי אדם.

• תוכן חדש...