Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין להגיע מחר למפגש מועדון ה5 ,לצערי איני יודע היכן הוא מתקיים בימינו האם הוא עדיין נערך ליד האונברסיטה?

האם כדאי להגיע מחר יהיה מעניין?

תודה

Porsche 944 turbo

פורסם

לא, הוא כבר מזמן מתקיים ליד היכל נוקיה ברח' יגאל אלון בת"א. האם יהיה מעניין- הכל תלוי, כמה מכוניות ומי יגיע, לאור העובדה שאמור להיות אחלה מזג אוויר- אני מאמין, שיגיעו הרבה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תמיד מעניין...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
הייתי מעוניין להגיע מחר למפגש מועדון ה5 ,לצערי איני יודע היכן הוא מתקיים בימינו האם הוא עדיין נערך ליד האונברסיטה?

האם כדאי להגיע מחר יהיה מעניין?

תודה

מצרפת לך הודעה שקובי כתב ובה צירף מפה של מקום המפגש :arrow:

תמיד כדאי להגיע.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם אתה לא מאיזור המרכז, תוכל גם להגיע למפגשים האיזוריים:

מפגש השרון, מפגש השפלה, מפגש הצפון בחיפה והמפגש בצומת עמיעד.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ולמה אין מפגש איזורי בדרום?!?!?!?!?

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
ולמה אין מפגש איזורי בדרום?!?!?!?!?

כרגע מפגש השפלה הוא הכי דרומי.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

פרטים מדוייקים על המפגשים תמצא כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=12496&postcount=2

על מנת ליצור מפגש בחסות מועדון ה-5, אנא פנה למזכירות המועדון.

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אפשר גם לארגן מפגשי דרום השרון, מפגש גליל עליון+תחתון, מיפגש מזרח, מיפגש מערב, וכמו שאמרו חכמינו ... "ופרצת ימה וקדמה צפונה ונגבה....."

כרגע מפגש השפלה הוא הכי דרומי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המפגש באיזור המרכז, מתקיים בחניה של היכל נוקיה, ביד אליהו.

מועדון ה5, "מכיל "בתוכו רבי אספנות ורכבים קלסיים.

רכבי אספנות, אלו רכבים בני יותר מ30 שנה....

רכבים קלסיים, יכולים להיות גם "חדשים"יותר, אבל נדירים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...