Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

יש לי תשתית אינטרנט של חברת הוט בבית. אחד המודמים שלי נשבר ואני מעוניין בחדש יש אופציה אחרת, חוץ מחברת הוט לקנות מודם כזה? אפילו משומש אם למישהו יש? (מצורפת תמונה של המודם)

sbfront.jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

כמו שנאמר ע"י אייל, לכל מודם יש MAC ADDRESS, את ה MAC ADDRESS צריך להגדיר אצל הוט, שזה יהיה משוייך לך.

אחרת לא יהיה אפשרי לסנכרן את המודם מול הוט.

הוט לא יכניסו את ה MAC ADDRESS בשבילך, כדאי שתוותר על הרעיון.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

בתור אחד שעבד בחברה כנציג ת. טכנית, אין סיכוי שיחליפו לו את המודם ככה סתם, זה המדיניות של החברה.

אם המודם תקול, שולחים טכנאי, אם הטכנאי מחליט שהמודם באמת תקול, הוא יחליף אותו במודם שיש אצלו ברכב, זה יכול להיות חדש, זה גם יכול להיות משומש, יש מגוון חברות שהוט משתמשת, מודם של חברת TERAYON הוא היותר שכיח עקב עלויות כספיות, המוטורלה יקר יותר.

במידה והטכנאי מחליט שהמודם ניזוק ע"י הלקוח, עלות החלפת מודם היא 400 ש"ח.

פורסם

אצלי יש בדיוק את אותו המודם של מוטורולה. קיבלתי אותו חדש לפני כ 4 חודשים. אחרי שבועיים בערך הוא התחיל לגמגם. מהירות גלישה איטית והרבה מאוד ניתוקים. אחרי כ 6 שבועות, הוא החליט שהוא לא מתחבר יותר. ז"א מתחבר ומיד מתנתק. שיחה עם השירות הטכני הסתימה בניתוק המודם מהחשמל ומהכבלים וחיבור חזרה. עבד יופי ל 10 דקות וחזר להתנתק.

הנחתי למודם לעוד 7 ימים ( אני חוזר הביתה מאוחר כל יום והאמת שיש אינטרנט בפלאפון אז התעלמתי מזה). התקשרתי לשירות הטכני ורצו לשלוח טכנאי, רק שאני לא נמצא בבית, אני חוזר כל יום ב 21 או 22 ועובד גם בשישי. אמרתי להם שאני אחזור אליהם.

בשלב הזה התעצבנתי על המודם. הורדתי לו כאפה חזקה.ממצב של נורה אחת דולקת קבוע פתאום כל הנורות התחילו להבהב. כאפה שנייה גרמה להם להפסיק להבהב ולהאיר קבוע. מאז עברו כחודש + של גלישה ללא בעיות :-)

אסף.

פורסם

המודם הכי טוב שהיה אצל הוט הוא של 3COM, בודדים היו להם אותו, הוא כמובן לא נמצא עקב המחיר היקר שלו.

הוא נחשב לסוס עבודה.

• תוכן חדש...