Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מבקש לקבל חוות דעת ממביני העניין על תקלה שקוראת לסירוגין ברכבי.

לפעמים בהנעה הסטרטר כאילו נתקע עם השמעת צווחה חדה כזאת ולאחר מכן כיבוי הסוויץ והנעה מחדש הכל תקין, זה לא קורה באופן קבוע אבל בתדירות דיי גבוהה ולפני שאני ניגש למוסך שלי אני רוצה לקבל אולי איניקציה ראשונית ממי שקרה לו מקרה דומה.

האם זה אומר שהסטרטר בדרך ללכת לעולמו?? או אולי יכול להיות משהו אחר.

תודה לעונים.

פורסם

בנדיקס.

אכן, יהיה צורך בשיפוץ הסטרטר, וישא"ק - כי אחרת עלול להיגרם נזק לשיניים בגלגל התנופה, מה שייקר את התיקון בכמה אלפים טובים.

פורסם

פשששש... אתה זריז שמר... סחתיין.

זה משהו שאני סוחב כבר תקופה ארוכה ורק בחודשיים, שלוש האחרונים זה נהיה בתדירות של פעם פעמיים ביום.

אז יום ראשון בדרך לטיפול 10000 נשפץ גם את הסטרטר כנראה.

 

תודה .

פורסם

היי,

אכן כפי שציין שמר הבעייה היא בסטרטר ואני ממליץ לך לקפוץ למוסך רון שיש ברשותו מלאי של סטרטרים משופצים לרכב זה.

 

:multi: 03-5373204 :multi:

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...