Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לעשות משכורת מ EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה לי האמין שיש אנשים כ"כ תמימים כמו פותח האשכול, שכנעו אותך מספיק למה לא לזרום עם הקורס הזה, ועדיין אתה חושב על זה.. למה?

אני אישית גם מוכר יחידות קטנות של מוצרים שונים באיביי, ותאמין לי שלא צריך בשביל זה לעבור קורס שהעלות שלו היא 1700 ש"ח.

מי שלא מצליח למכור באיביי פותח קורסים - מדהים.

האדם ה"תמים" שפתח השרשור (הח"מ) עדיין לא נתן כספו לעניין והתנה את השתתפותו בכך שהקורס ינתן בחינם. מה שאותי אישית עניין בהצעה הנ"ל היא לא ההשכלה שמקנה הקורס אלא האופצייה להיות מועסק ע"י חברה, שלטענת בעליה כבר מגלגלת כסף על ליין מוצרים מצליח.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קשה לי האמין שיש אנשים כ"כ תמימים כמו פותח האשכול, שכנעו אותך מספיק למה לא לזרום עם הקורס הזה, ועדיין אתה חושב על זה.. למה?

אני אישית גם מוכר יחידות קטנות של מוצרים שונים באיביי, ותאמין לי שלא צריך בשביל זה לעבור קורס שהעלות שלו היא 1700 ש"ח.

מי שלא מצליח למכור באיביי פותח קורסים - מדהים.

יש קורסים שנפתחים ע"י גופים רשמיים .

יש כל מנה רמות לקורסים האלו.

מה שאני יכול להגיד לך בוודאות (בתור אחד שמוכר משנת 98 ובזמנו עשה 1000$ ביום)

יש דברים,שאני עד היום לומד.

ותאמין אתה לי,יש לך אלי אחוז אחד ידע בכל מהאפשרויות שיש שם.

לכן עושים את הקורסים. ללמוד את הטריקים,את הטכנולוגיה,את השיווק ועוד הרבה דברים שלא חשבת אליהם בכלל.

הכי קל להיות ישראלי תיפוסי ולהסתפק בלהבין את "הפרינציפ" בלבד.

על המחיר ותוכן של הקורס עצמו,אפשר להתווכח.

וחשוב לא ליפול לקורס לא רשמי.

Omnia mea mecum porto

פורסם

gsk - הייתי צריך להתנסח אולי בצורה אחרת, אבל הכוונה היחידה שלי היתה לטובתך.

Godflash - מסכים חלקית, אם מתאמצים אפשר ללמוד הכל דרך האינטרנט, ובכלל.. אני אישית למדתי עם השנים מניסיון של אחרים, צפיה וקריאה בדפי מכירה של מוכרים גדולים וכ'ו..

אני מודע לזה שיש כל מיני טריקים וטכניקות של פרסום, אבל יש דברים שעם קצת רצון אפשר ללמוד לבד.

פורסם

ברור שאפשר ללמוד לבד. וכוונה ללבד,זה ללמוד ממישהו בחינם.

אבל זה לוקח זמן. למי שרוצה להכנס לזה מהר,חייב ללמוד את זה מהר. וזה רק בקורס מסודר.

חברות כמו מט"י מציאים קורסים כאלו. ברמות שונות.וזה רשמי ,ללא שום חשש ,לפירמידות" שונות.

ועוד פעם,זה הרבה יותר מלקנות ולמכור.

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...