Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזעה בגולף CL 92'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור.. יש לי הזעות מהחלק העליון של המנוע. מנוע 1800 אוטומט.

המנוע הוחלף לפני משהו כמו שנה וכבר הוא מזיע. רציתי לדעת האם זה מהווה בעיה. ההזעות לא קסטרופליות. המפלס לא יורד גם באגן השמן פשוט... באסה לראות את זה. מה אתם אומרים? מה לעשות? ואם כבר אתם מציעים.. כמה יעלה לעשות את זה..

פורסם

מה נוזל? מכסה שסתומים? לסדר נזילה של מכסה שסתומים זה בד"כ לא יקר ומסתכם בכמה מאות שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם זה מהאטם של מכסה השסתומים זה יעלה כ-200 ש"ח עבור האטם, אם אתה מחליף לבד.

אם זה מהאטם ראש זה סיפור אחר.

פורסם

ישנם אטמים תחליפיים ברמת OEM, לדוגמת האטמים של erling מגרמניה.

החלפתי בפאסט שלי את האטם מכסה שסתומים,שזהה לשלך ,בעלות של 50 ש"ח לאטם. (עבודה עשיתי לבד)

ברגע שאתה פותח את המכסה שסתומים ומרים את האטם, אתה תראה בצד של הנהג חריטה בצורת חצי ירח.

יש למרוח את קצוות "החצי ירח" בסיליקון אפור (מומלץ של ERLING בעלות של 45 ש"ח).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173190&highlight=%D7%90%D7%98%D7%9D+%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94+%D7%A9%D7%A1%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D

מכסה שסתומים+סיליקון.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוסטוס.. אתה בטוח שהאטם שלי הוא כמו שלך? ואיך אתה הבאת אחד ב50 וכתבו פה שזה עולה 200..

ועוד משהו... צריך לדעת עוד משהו על העסק הזה חוץ מלפתוח כמה אומים?! אם אני לא טועה יש שם את צינורית הוואקום. יקרה לה משהו?!

פורסם

אורגינלי עם כיתוב פולקסוואגן עולה 200 ש"ח בחברה.

בחנויות חלקי חילוף ,במיוחד אלה שמתמחות בVAG ,אפשר למצוא את אותו האטם באזור 50 ש"ח.

אני כמעט בטוח ב90% שזה אותו האטם, האם האטם שלך בנוי מיציקת גומי אחידה (צבע שחור)? או שהאטם שלך בנוי מחתיכות שעם (צבע חום)?

תנסה לצלם את האזור של הדליפה.

אטם גומי.jpg

אטם שעם.jpg

פורסם

אגב.. אני לא כל כך מצליח לראות הבדל בין התמונות.. וזה נראה על אוטו המנוע והרכב.. ניסית את שתי האטמים או מה?

פורסם

זה לא ניראה כמו צינור ואקום, אלא נשם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וואלה זה מה שאמרו לי.. אני באמת שלא יודע.. אם תגיד שזה נשם.. אז זה נשם.. :\ אבל מישהו יכול להיות בטוח?

פורסם

וואלה אחי שמתי לב לזה. זה לא קריטי אבל ניישר בכל מקרה..

אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תשובה ברורה לגביי האטם. ז"א מאיזה סוג הוא?

"אחי" זה לא בפורום הזה.

הפורום הוא פורום טכני מכובד ולא צ'אט. נא להקפיד על שפה הולמת.

הנהלת הפורום.

פורסם

הכיפופים בצינור זאת קומבינה לביטול הרדיאטור הפנימני של הרכב-מה שגורם לביטול הפעלת החימום באוטו.

אני כמעט בטוח שהאטם שלך זהה לשלי, תן לי עוד תמונה מהפרופיל של המנוע מהצד של הנהג על מנת שנוכל לאשר סופית.

מאיפה אתה בארץ?

• תוכן חדש...