Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה תמונה של השעון :

116520-78490-white.jpg

הדגם הוא Oyster professional cosmograph daytona

אני חולה על הדייטונה על אף שהוא ממוסחר. ניתן למכור אותו ללא בעיה במחיר טוב.

בינינו, הייתי נשאר איתו.

השעון הזה זו השקעה בטוחה והוא בקושי מאבד מערכו.

פורסם

הנה שלי...

קיבלתי 50$ לקניה באל על בגלל איזה טיסה שהתעקבה, אז הוספתי עוד 15 וקניתי את השעון הבא. (גם ככה הייתי צריך).

prs-201-1vdf.gif

פורסם

לי יש אומגה שאני מידי פעם הולך איתו....

שעון של מרצדס שאני בכלל לא הולך איתו,קיבלתי אותו מחברים בשוויץ שהצטרפו למועדון של מרצדס והוא עם צפוי זהב...מי שירצה תמונה שיגיד :wink:

ויש לי גי' שוק מסדרה

DUPLEX LCD

שבזמן הצבא אני הולך איתו

G3310-1V.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

הכי טוב CASIO גם יפה גם חזק וגם נוח.

לי יש CASIO דגם GW-501 מהסדרה הסולרית

לא בדיוק הדגם שבתמונה אבל מאוד דומה

g-2800-bc1.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם
אני עונד

cartier roadstar

שעון ממש יפה ומאוד יקר!

I had Cartier Pasha Gold 38MM, But i didn't like it so i traded it when i bought my Last watch-Franck Muller.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
הנה תמונה של השעון :

116520-78490-white.jpg

הדגם הוא Oyster professional cosmograph daytona

למישהו יש מושג מה אומרים המספרים מ 60 עד 400 שיש מסביב לשעון?

פשוט יש לי שעון עם מספרים בטווח דומה ואין לי מושג מה זה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
הכי טוב CASIO גם יפה גם חזק וגם נוח.

וגם יושב חזק בסיבובים ולא אוכל שמן! הכי טוב יפני :D

אני בגישה של התאמת השעון לבגדים.

לפגישות עסקיות אני בדרך כלל עם הסקטור 5500 (לבן, שעון הכי חזק שיש לי. כבר נתתי איתו מכות לעמודים, העמוד נדפק, הסקטור אפילו לא נשרט בזכוכית), סיטיזן אקודרייב טיטניום (אפור, קל ויפה, בלי סוללה - מונע מכוח התנועה של היד) או סקאג'ן (שחור, נראה כמו ראדו אבל פחות יקר ויפה באותה מידה).

לארועים פחות פורמליים - מבחר סוואטשים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עד לא מזמן במשך חמש שנים הייתי עם השעון הבא:

DBC-62-1-M.gif

סוס עבודה כמה שהוא לא נפל, אפילו מהדירה בקומה השמינית, וכלום אפילו לא הייתי צריך להחליף לו סוללה במשך כל הזמן הזה.

לפני חודש נקרעה החגורה, ואני מרוב עצלנותי במקום לקחת ולקנות חגורה חדשה, זרקתי אותם על מדף בבית. כרגע אני משתמש בשעון המעצבן שיש בשומר מסך של nokia 3510i שזז כל הזמן מלמעלה למטה ומלמטה למעלה :mad:

פורסם
עד לא מזמן במשך חמש שנים הייתי עם השעון הבא:

DBC-62-1-M.gif

סוס עבודה כמה שהוא לא נפל, אפילו מהדירה בקומה השמינית, וכלום אפילו לא הייתי צריך להחליף לו סוללה במשך כל הזמן הזה.

לפני חודש נקרעה החגורה, ואני מרוב עצלנותי במקום לקחת ולקנות חגורה חדשה, זרקתי אותם על מדף בבית. כרגע אני משתמש בשעון המעצבן שיש בשומר מסך של nokia 3510i שזז כל הזמן מלמעלה למטה ומלמטה למעלה :mad:

איזה זיכרונות....

אני זוכר שביסודי השעון הזה היה שיא הטכנולוגיה.

דניאל

• תוכן חדש...