Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום זוג צמיגים קדמיים ברכבי: פיז'ו 206 1400 לצמיגי דנלופ SP 490.

בבורותי לא בדקתי לפני ורק בדיעבד גיליתי שהצמיג תוצרת אינדונזיה (לצערי שילמתי עליו כנראה מחיר מופקע).

חיפוש בפורום העלה שהדעות על הצמיג אינן חיוביות בלשון המעטה, אך הטעות כבר נעשתה. שאלתי היא: האם הצמיג באמת גרוע עד כדי סכנה בטיחותית כפי שמישהו כאן כתב (קצת מפחיד), או שאפשר לחיות עם זה בנהיגה נורמלית?

תודה,

שגיא

פורסם

אם תאמין לכל מה שכתוב בפורום לא תגיע רחוק .

אני נוסע כבר שנתים על הצמיגים האלו והם עונים על הציפיות .

לגבי ארץ המוצא - כמעט כל המוצרים בעולם מיוצרים בסין - אלקטרוניקה , מחשבים ומוצרי חשמל .

מה שחשוב זה בקרת המוצר ותאריך יצורו של הצמיג .

פורסם

מצטער אבל ההודעה הקודמת פשוט מעלה גיחוך קל.

בקשר לצמיגים - הם לא משהו בכלל אבל הם גם לא עולים הרבה.

בחיפוש בטח קראת גם רשמים שלי מכמה ימים שנסעתי עליהם אבל החלפתי אחרי זה לגודייר דורגריפ ואני מרוצה, למרות שגם עליהם אנשים לא אומרים שהם טובים מידי (הם צמיגים שמתאימים לגשם ולכן אוחזים יותר טוב ברטוב מאשר ביבש)

פורסם

בוא נגיד ככה יחסית למה שהמון מכוניות נוסעות עליהם ולגיד עליהם זבל עופות יהיה מחמאה, הצמיגים שקנית בסדר גמור בהנחה שאתה לא מתחרה נגד השעון כל הזמן:wink:

פורסם

ברכב הקודם קניתי שני צמיגים כאלה חדשים ,וגם במהירות 150 ק"מש לא היה בעיה .

לא בדקתי אותם על מסלול מרוצים מפותל .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
150 קמ"ש, שומו שמים

אתה מקלקל פה את הצעירים .

הבנתי ( במהירות גבוהה )

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

אין לי שום בעיה עם הצמיגים - טובים מזבל סיני...

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

על יבש הם בסדר. הבעיה מתחילה ברגע שהכביש רטוב.

אתה יכול לנסות איך הם מתנהגים בכביש רטוב ואז תחליט אם הם מתאימים לך או לא.

גם אני עברתי מהם לגודייר דוראגריפ ואני הרבה יותר מרוצה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...