Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היי חברים, למי שמכיר, ברכב שלי יש סעפת יניקה קצת ונה מברכב רגיל והיא מעל הפלאגים,

אני ממש לא יודע מה לעשות, האם בשביל להחליף פלאגים חייב לפרק את הסעפת!? מה הפיתרון למצב הזה, אני לא מאמין שכל פעם חייב לפרק סעפת בשביל לחליף פלאגים...

למי שמכשיר את הרכב יודע על מה מדובר

יש למישהו פיתרון או המלצות כלשהם?!

תודה!

פורסם

ידוע לי שבקליאו ספורט ככה, והיה צריך לפרק את הסעפת בשביל להגיע לפלגים, אבל החלפת פלאגים שם מתבצעת אחת ל60K.

פורסם

יש מצב שאצלי באמת זה אחרי יותר זמן מהרגיל, כי את הפלאגים שהוצאתי (שהם בצד ואפשר להוציא) המכונאי אמר שהם בדר גמור ולא צריך להחליף, הדגם ודאי זה SEAT CORDOBA SX 1.6 זה קופה...

פורסם

זה מעצבן, מסובך, אבל אפשר להחליף בלי לפרק את הסעפת... כמובן אם אתה גניקולוג במקצוע..:-)

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• ספונסר פורום
פורסם

אין כל צורך להוריד סעפת יניקה כדי להחליף את המצתים.

מה שכן צריך זהו בוקסת מצתים דקה עם מאריך ומפרק

וקצת מקצועיות ,הגישה לא נוחה אבל אפשרית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...