Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[323 שנת 2000] מד זרימת אוויר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שואל הרבה בטכני אבל הפעם אני באמת נואש.

אני זוכר שמישהו פה הביא טל' של פירוקיות(איציק נדמה לי) ,חיפשתי בהודעות ולא מצאתי.

אם מעניין אותכם למה אני שואל....

למזדה שלי(323 שנת 2000) הלך "מד זרימת האוויר" אני יודע זאת כי לכמה מהאנשים שברשותם 323 הייתה אותה התקלה(איכשהו בדיוק לאחר 90K צירוף מקרים מפחיד).

הסימפטומים כמובן:תגובת מצערת ירודה,החנקות של המנוע,מחסור בכח....

לאחר שוודאת שאכן זוהי התקלה(בחוג פתוח)

הלכתי למוסך המורשה בנתניה והתאכזבתי! המחסנאי לא ידע מה ההבדל בין מאפ סנסור לבין מה שאני ביקשתי.הוא דרש שמונמאות ש"ח על חדש(מאפ) למרות שניסיתי לאמר לו שזה לא מאפ אלא מד זרימה,הוא נתן לי מבט של אתה ילד קטן ואתה לא יודע באמת מה אתה צריך!

לאחר מכן הלכתי לפירוקיה .....האנשים שעובדים שם נראים כמו הסחורה שהם מוכרים.חאפרים! אפילו השיניים של האנשים האלה יד שנייה, עם חריץ בתחת בגודל השבר הסורי אפריקאי!!!הגעתי לאיזה שמן אחד שנראה כמו הצרות שלי,הסברתי לו מה אני רוצה...."אההה אתה צריך מגבר טורים"(במין זלזול שכזה) תקע לי מחיר "700 ש''ח"

ישר הסתובבתי והלכתי.

איזה עצבים!

אני זוכר שלסוברו זה היה הרבה יותר פשוט!!!

אז בבקשה מכם,עיזרו לי.(מגיע לי לא? אני לא משגע את האנשים בטכני יותר מדי)

אם אפשר שבפירוקיות שתביאו יבינו משהו במכוניות.

תודה רבה רבה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אני לא שואל הרבה בטכני אבל הפעם אני באמת נואש.

אני זוכר שמישהו פה הביא טל' של פירוקיות(איציק נדמה לי) ,חיפשתי בהודעות ולא מצאתי.

אם מעניין אותכם למה אני שואל....

למזדה שלי(323 שנת 2000) הלך "מד זרימת האוויר" אני יודע זאת כי לכמה מהאנשים שברשותם 323 הייתה אותה התקלה(איכשהו בדיוק לאחר 90K צירוף מקרים מפחיד).

הסימפטומים כמובן:תגובת מצערת ירודה,החנקות של המנוע,מחסור בכח....

לאחר שוודאת שאכן זוהי התקלה(בחוג פתוח)

הלכתי למוסך המורשה בנתניה והתאכזבתי! המחסנאי לא ידע מה ההבדל בין מאפ סנסור לבין מה שאני ביקשתי.הוא דרש שמונמאות ש"ח על חדש(מאפ) למרות שניסיתי לאמר לו שזה לא מאפ אלא מד זרימה,הוא נתן לי מבט של אתה ילד קטן ואתה לא יודע באמת מה אתה צריך!

לאחר מכן הלכתי לפירוקיה .....האנשים שעובדים שם נראים כמו הסחורה שהם מוכרים.חאפרים! אפילו השיניים של האנשים האלה יד שנייה, עם חריץ בתחת בגודל השבר הסורי אפריקאי!!!הגעתי לאיזה שמן אחד שנראה כמו הצרות שלי,הסברתי לו מה אני רוצה...."אההה אתה צריך מגבר טורים"(במין זלזול שכזה) תקע לי מחיר "700 ש''ח"

ישר הסתובבתי והלכתי.

איזה עצבים!

אני זוכר שלסוברו זה היה הרבה יותר פשוט!!!

אז בבקשה מכם,עיזרו לי.(מגיע לי לא? אני לא משגע את האנשים בטכני יותר מדי)

אם אפשר שבפירוקיות שתביאו יבינו משהו במכוניות.

תודה רבה רבה.

חפש "פירוקיות" בפורום הטכני (בינהם "יאזדי" ו"המאגר" - מקווה שהם יעזרו לך).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מד זרימת אוויר...אם אתה אומר שהולך אחרי 90K, כדאי מאד שתקנה חדש כי חלק מפירוק הוא חלק שכבר "עבד"

אם בכוונתך למכור את הרכב בקרוב הרי שאז כדאי שתקנה מפירוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מד זרימת אוויר...אם אתה אומר שהולך אחרי 90K, כדאי מאד שתקנה חדש כי חלק מפירוק הוא חלק שכבר "עבד"

לא אמרתי שזה חוק.....פשוט היה צירוף מקרים מאוד מאוד לא צפוי.

אבל הנקודה שאתה העלת היא אכן חומר למחשבה,גם בנושאים אחרים.

פורסם

לא אמרתי שזה חוק.....פשוט היה צירוף מקרים מאוד מאוד לא צפוי.

אבל הנקודה שאתה העלת היא אכן חומר למחשבה,גם בנושאים אחרים.

גלעד, אפילו שהרכב הולך להישאר אצלך הרבה זמן, אני עדיין חושב שלקנות חדש במחיר שקרוב ל1000 שקל זה מיותר ובזבוז, קח אחד מפירוק.

פורסם

גם המאזדה שלי (323, 2000) פתאום נחנקה אחרי נסיון קיקדאון באמצע עליה ולאחר דקה נכתבה לגמרי כששוב ניסיתי קיקדאון... הסל"ד ירד ל-0.

מסתבר שהבעיה הייתה ביחידת ספיקת אוויר או משהו בסגנון - הרכיב במנוע שקובע את יחס לחץ האוויר לדלק אם אני לא טועה, וגם אצלי זה היה ב-ד-י-ו-ק ב-90K.

עלה 700 וקצת שקלים חדשים להביא חדש.

כאלה דברים באמת לא מומלץ להביא מפירוקיות...

פורסם
גם המאזדה שלי (323, 2000) פתאום נחנקה אחרי נסיון קיקדאון באמצע עליה ולאחר דקה נכתבה לגמרי כששוב ניסיתי קיקדאון... הסל"ד ירד ל-0.

מסתבר שהבעיה הייתה ביחידת ספיקת אוויר או משהו בסגנון - הרכיב במנוע שקובע את יחס לחץ האוויר לדלק אם אני לא טועה, וגם אצלי זה היה ב-ד-י-ו-ק ב-90K.

עלה 700 וקצת שקלים חדשים להביא חדש.

כאלה דברים באמת לא מומלץ להביא מפירוקיות...

בעייה כמעט סדרתית בלאנטיס מהשנים הללו. גם אצלי , ובמוסך של "הרץ" (כמה מאות עגלות כאלה) טוענים שהבעייה נפוצה ומוכרת.

פורסם

אתם רואים!

עלינו פה על משהו! זוהי קונספירציה של מזדה(המכונית שלי עמדה במבחן ה 90K!!!).

על כל מקרה...תודה על העזרה.אני אמשיך לחפש פירוקיות,אם מישהו נתקל בכמה ימים הקרובים באיזה פירוקיה ששנפלה עליו משומקום שיברר בישבילי.

עד הבעיה הבאה.

גלעד.

• תוכן חדש...