Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב משפחתי שיהיה אמין, זול יחסית, חסכוני, וביצועים.

אני מתלבט בין הטויוטה קורולה לבין הונדה סיוויק שנתון 2005. מצד אחד ההונדה יותר ספורטיבית ויפה אך אחזקה וביטוח יקר יותר ומצב שני הקורולה שהיא חסכונית ומאוד נוחה לאחזקה אך לא מרשימה כל כך לדעתי.

ועוד דבר חשוב הייתי רוצה שמישהו יפרט לי על ההבדלים בין הדגמים: הונדה: ES וה- LS ובטויוטה: SUN וה-GLI

תודה מראששש

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

מבחינת ביצועים הקורולה לא רחוקה מהסיויק בהרבה. לשניהם יש אותו מספר של כח סוס, (110) ושניהם מהירות יחסית ל1.6.

עוד דבר, בסיויק דגם הES מגיע עם סאן רוף, ואם אפשר לקרוא לזה סוג של בקרת אקלים, אבל מכנית. בקורולה בדגם הGLI, הכל חשמלי, כולל מערכת שמע ובקרת אקלים. הקורולה טיפה יותר מרווחת ויושבת יותר גבוה על הכביש, לעומת הסיויק שנמוכה, אבל מרווחת מאחורה. ואם אתה מוצא קורולה GLI יש כאלה עם ג'נטים מקוריים דבר שעושה את הרכב למרשים יותר. ההבדל בדגמי הסיויק אני לא יודע להגיד לך חוץ מסאן רוף, בקורולה ההבדלים בין הסאן לGLI הוא חוסר בקרת אקלים, פס קישוט לא בצבע הרכב, מערכת שמע לא מקורית, הגה וגיר מצופים עור ועוד. ואתה אמרת בעצמך, הסיויק קצת יותר קשה לאחזקה. הקורולה תתן לך אמינות וסחירות כמו שרק טויוטה יודעת לתת. זוהי בחירה ממש קשה, אבל בסופו של דבר אני הייתי בוחר קורולה.

• תוכן חדש...