Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שמסקרנת אותי, למה רוב נהגי המוניות רוכשים את הרכב הזה? כששאלתי כמה אמרו לי:"לא יודע זה מה שחבר אמר לי לקנות".

פורסם

זה מה שמציעים להם.

נהג מונית לא קונה כל רכב שיש בארץ,הוא צריך שרות מיוחד.

לפני הסקודות (שקודות) צ'מפיון היו מציעים להם סיאט.

אייל

פורסם
זה מה שמציעים להם.

נהג מונית לא קונה כל רכב שיש בארץ,הוא צריך שרות מיוחד.

לפני הסקודות (שקודות) צ'מפיון היו מציעים להם סיאט.

למה הכוונה בשירות מיוחד? כי הם שוחקים מכוניות יותר מנהג ממוצע?

פורסם

בגלל האחריות,

בגלל שהיבואן נותן את הרכב ואומר: "כל מה שקורה ב-3 שנים הבאות, עליי",

מרצדס פעם גם נקטו בגישה הזו, היום קצת פחות.

----

פורסם

כי לא כל רכב היום יכול להגיע ל400,000 קילומטר בלי להחליף שום חלק. כמובן, בגלל המוניטין שצברה לעצמה סקודה בארץ בתור רכב אמין, והוא באמת כזה. ואגב, הסקודות של היום לא כאלה זולות כמו שכולם חושבים, תבדקו את המחיר של אוקטביה חדשה ותראו בעצמכם.

פורסם

יוצא לי ליראות גם סיטרויאן ויפניות בתור מוניות, אז זה אומר שגם הם החליטו לנקוט באותה הדרך של "כל מה שקורה במשך שלוש שנים עלי"?

רגע אבל לא כל יבואן רשמי/יצרן נותן 3 שנים אחריות לרכב שלו? או שלא כל יבואן רשמי בארץ יסכים למכור את אותו רכב יהפוך למונית בגלל בלאי מואץ?

פורסם

בענף המוניות יש תופעת עדר רצינית ביותר. בשנים האחרונות העדר קנה סקודה, לפניהם היתה תקופה יפה של פולסוואגן (פולו קלאסיק וסטיישן, חלקן עדיין על הכביש) ושל מרצדס.

ממה נובעת תופעת העדר?

סיבה אחת כבר נכתבה, והיא האחריות.

סיבה נוספת היא השרות. נהג מונית ממוצע עושה כמה טיפולים בשנה, ורוצה לצמצם את זמן ועלות האחזקה השוטפת למינימום. לכן לא כל המוסכים מוכנים לעבוד עם נהגי מוניות ויבואנים שפותחים מוסכים מורשים יעודיים למוניות או שמתמחים במוניות מושכים אליהם קהל.

תוסיפו לזה הנחות, הטבות ומחיר אטרקטיבי ברכישה שהיבואנים נותנים לנהגי המוניות ומוניטין אמינות טוב וקיבלתם עדר של נהגי מוניות שרץ לקנות סקודות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן אבל עדיין אתה רואה המן c class נוסעות בתור מוניות (אפילו חדשות ).

אפרופו, הפרש המחירים למשל בין האוקטביה וה-C קלאס בשוק המוניות הוא די קטן ובחירת נהג המונית ברכב אכן מתבססת יותר על הדיל שהיבואן / סוכן נותנים, השירות, אמינות ובייחוד העלויות שמסביב (בייחוד כיום כשנהגי המוניות מחפשים כל שקל).

פורסם

אני שמתי לב לזה,שנהגי מוניות עם שקודות ,נוהגים הרבה יותר גרוע. ז"א,ממש לא מקצועיים.

נהגי מרסדס לדוגמה,הרבה יותר רגועים ומשתמשים בידית איתות.

Omnia mea mecum porto

פורסם
בענף המוניות יש תופעת עדר רצינית ביותר. בשנים האחרונות העדר קנה סקודה, לפניהם היתה תקופה יפה של פולסוואגן (פולו קלאסיק וסטיישן, חלקן עדיין על הכביש) ושל מרצדס.

ממה נובעת תופעת העדר?

סיבה אחת כבר נכתבה, והיא האחריות.

סיבה נוספת היא השרות. נהג מונית ממוצע עושה כמה טיפולים בשנה, ורוצה לצמצם את זמן ועלות האחזקה השוטפת למינימום. לכן לא כל המוסכים מוכנים לעבוד עם נהגי מוניות ויבואנים שפותחים מוסכים מורשים יעודיים למוניות או שמתמחים במוניות מושכים אליהם קהל.

תוסיפו לזה הנחות, הטבות ומחיר אטרקטיבי ברכישה שהיבואנים נותנים לנהגי המוניות ומוניטין אמינות טוב וקיבלתם עדר של נהגי מוניות שרץ לקנות סקודות.

סיבה נוספת והיא מסחרית שיווקית

" שמע חביבי עם המכונית אמינה וטובה לנהגי מוניות היא תהיה טובה גם לך הנהג הישראלי הממוצע!:-) "

איני מסכים להגדרה עדר. מהתגובות רואים כי יש מבחר מכוניות ברשות נהגי מכוניות.

הרוב בוחר לבסוף את המכונית הטובה ביותר כאשר הבחירה מתבססת על אמינות המכונית לאורך זמן שירות ואחריות מורחבים.

פרמטרים מקובלים אבל לא מקובלים ככל שהדבר תלוי ביבואנים כלפי נהגי ישראל הרגילים.

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני שמתי לב לזה,שנהגי מוניות עם שקודות ,נוהגים הרבה יותר גרוע. ז"א,ממש לא מקצועיים.

נהגי מרסדס לדוגמה,הרבה יותר רגועים ומשתמשים בידית איתות.

אין מה לומר, הידית איתות בC קלאס פשוט הרבה יותר סקסית וזה מה שהופך את כל נהגי המרסדס למינהם למקצועיים :?.

בכל אופן, בכל פעם שיצא לי לעלות על אוקטביות למינהם הצצתי במד קילומטרז' ותמיד הם היו איפשהו מעל ה300-400K.

כנראה שהנתון הזה אומר משהו על אמינות..

• תוכן חדש...