Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקנתי אצלי ברכב (בחתימה)מערכת שמורכבת ממגבר של רוקפוד P400.4, סאב של רוקפורד P2 בתיבה מקורית,קומפוננטים של רוקפורד 5X7 מקדימה,ודלתות אחורה עם רמקולים המקוריים ,מנחת 2 ערוצים של רוקפורד ,שמחובר עם מפצל למגבר כדי להשמיש את היציאה של הסאב.איכות הסאונד ברמה ירודה,יש שירים ששומעים באס יפה ,וחלק של שירים כאילו צריך שוב לכוון את המערכת,אני יודע שאין מה לצפות "מאיכות"ממערכת מובנית מקורית ,אבל עדיין מה אני יכול לשפר ,לכוון,להוסיף בכדי להינות מסאונד קצת יותר נורמאלי ?להחליף HU לא בא בחשבון אשמח לעצות המלצות ומה שבא לכם תודה!

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

אני וחבר כיוונו את המגבר, הסאב עומד על HP הגין עומד בערך על חצי,והסט הקדמי עומד על LP והגין עומד גם בערך על החצי

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

נשמע לי מוזר - חלק מהשירים שומעים טובה וחלק לא, המערכת לא גרועה, ואמורה להיות מספיקה למאזין שהוא לא אודיפיל מטורף.

ניסית לצרוב דיסק עם שירים באיכות טובה ולא שירים 64KBPS שירדו מקאזה?

נסה לשים דיסק מקורי או שתוריד שירים באיכות 320KBPS ותמיר אותם ל WAVE, אם כבר ביצעת את זה ועדיין שומעים גרוע תחכה להמלצות אחרות.

פורסם
אני וחבר כיוונו את המגבר, הסאב עומד על HP הגין עומד בערך על חצי,והסט הקדמי עומד על LP והגין עומד גם בערך על החצי

הנה הבעיה שלך!הסאב צריך להיות בLP ואילו הסט הקידמי על HP

פורסם

כל עוד אין מצב להחליף HU אז לא שווה הכי להשקיע ברכיבים שונים מהמקוריים בוודאות וחבל כי לא שווה.

 

לגבי כיוונים כדי לבדוק שוב או להגיע למפגש הקרוב לביתך בהקדם :-)

 

רמקולים מקוריים מאחורה? נראה לי תן להם לנוח ותעדכן במקומם משהוא אטרקטיבי יותר ידידי.

 

אם זה וזה וזה כך או כך אז מה שיש זה באמת לרכוש מנחת כראוי איכותי כמובן ולעבוד על כיוונים תצורת מיקום הסאב ועוד משחקים

 

 

מקווה שתצליח ותהנה.

:roll:

פורסם

לאחר שינוי של HP ו LP יש שינוי משמעותי ,אבל עדיין חסר לי משהו בסאונד,איך יבוא החיבור של מינחת 4 ערוצים אם אני בסך הכול מחבר רק סט קדמי אשמח להסבר תודה!

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

×
×
  • תוכן חדש...