Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר למקרה במפלצות:

אני חושב שיש טעם טוב מאוד בלפרגן לחברים ומתחרים ולתת למישהו שריכבו התקלקל להתחרות על רכב אחר. אנחנו נהגנו ככה בליגה הראשונה בארץ ואני מאמין שנמשיך לנהוג כך גם בעתיד.

עם זאת - כיוון שהמקרה חורג באופן ברור מהתקנון הטוען ש "אין להחליף סוג רכב תוך כדי התחרות." אני חושב שיש צורך בהסכמה מלאה של כל חמשת העולים לגמר. כאשר חייבים לתת להם להביע את דעתם באופן חשאי לפני קבלת ההחלטה.

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמעט שכחתי

http://www.isramotor.tv/

החברה עבדו שעות רבות בשמש לסקור את הארוע (אני מתנצל על סירובי להסביר למראיינת החמודה מה פירוש חולצתי, זה רק בגלל שהיא לא כזאת :lol:) אני אישית מחכה בסבלנות לראות את הסרטון שתעלו לרשת (נו כבר נו כבר !!) :twisted:

פורסם

ראשית רציתי להודות כמו כולם, לכל מי שלקח חלק באירגון והצלחה של היום הזה.

אישית לא השתתפתי בMDC, מאז הMDC הראשון לפי מספר שנים ושמחתי לחזור, עם כי אני עדיין לא פונקציה,

אבל זה ישתפר :-).

בנוגע "למקרה" המדובר, אנשים מחמיצים את הנקודה.

לא מדובר בצרות עיין על מישהו ספציפי ולא מדובר בחברות או ספורטיביות או הסכמה הדדית לזה או להוא.

ישנה כאן עובדה מאוד פשוטה ומטרידה.

או שיש תקנון, וכולם מכבדים אותו - TO THE LETTER, או שלא. פשוט כמשמעו.

(אגב השאלה הזו עולה לגבי כמה וכמה מקרים שהיו היום, והנ"ל רק אחד מהם).

עם זאת - האם כל מה שהולך בתקנון, צודק הגיוני, נכון ושיוויוני לכולם - זאת כבר שאלה לגמרי אחרת וכנראה שלא נוגעת לכולם.

אמנם ב-MDC, לא השתתפתי מזמן, כאמור, אבל יצאה לי להשתתף בתחרות/ליגה מוטורית אחת או שניים בחיי.

אין תקנון יותר פרוץ, ולא צודק כלפי כלל הנהגים, מתקנון נ-MDC.

בלי להכנס ל-האם זה היה נכון או לא - המקרה הנ"ל ועוד כמה מהיום (בנוגע לצמיגים) רק מחזקים את דברי.

תקנון שמשתנה תוך כדי האירוע, זה לא רציני, ולא משנה כרגע למה זה קורה.

תקנון אמור להיות ברור וחד משמעי, ללא אפשרות סטייה ממנו לפי הזמנה.

תקנון אמור להיות פייר לכל הנהגים, ולאפשר לכל הנהגים הזדמנות שווה (במיוחד שכולם משלמים את אותו כסף).

במקרה נורמאלי - נציגי הנהגים אמורים להיות בעלי יכולת השפעה על חיבור התקנון, אחרי הכל הנהגים הם חלק מהאירוע - מין הראוי שגם ירגישו כך.

אני מתייחס בעיקר, כמובן, לעניין צמיגי הסמי סיקס והסילקס המלאים, שמעורבבים עם צמיגי הכביש בקטגורית המפלצות.

משום מה, קטגורית המפלצות היא הקטגוריה היחידה שאין בה הפרדה בין גולף 2000 טורבו עם צמיגי כביש, לבין S2000 עם סליקס מלא.

אני מקים בזאת את עמותת "תנו לי צ'אנס עם אליאנס".

יש לך מפלצת אבל נגמר לך הכסף לסליקס?

אתה מוכן לשלם עבור ההשתתפות אבל לא מוכן לוותר מראש על סיכוי לפודיום ?

לכל החברים שלך יש קטגוריה משלהם, גם אתה רוצה משלך ???

אפשר, צריך, הגיע הזמן ...

קטגורייה נפרדת ל"מפלצות" עם צמיגי כביש (ללא סמי סליקס וללא סליקס מלא)

אם נעמוד על זה, זה יקרה !

זה הרבה יותר פשוט ממה שחושבים.

לדוגמא: לקחת בקטגוריית המפלצות, את 3 הזמנים הטובים ביותר של רכבים עם סליקס, ו3 הזמנים הטובים ביותר של רכבים עם צמיגי כביש רגיל.

לעשות גמר לאלו עם הסליקס, וגמר לאלו בלי.

תוספת הזמן לאירוע, תהיה שולית - אך יהיו שני פודיומים.

אני מאמין שהרבה רוצים להשתתף בקטגוריה זו (2000 טורבו) - אך לא באים כי הם יודעים מראש שאין להם סיכוי לפודיום.

אולי דוגמא טובה מהיום זה הבחור (מתנצל שאני לא זוכר את השם), עם ה STI הכחולה שדווקא עלה שישי לגמר..... הבחור השיג תוצאה מרשימה עם צמיגים רגילים. למה הוא צריך להשתתף בגמר עם חמישה רכבים עם סליקים, בזמן שברור שהיה מגיע לו פודיום אם היה משתתף בקטגוריה מתאימה ולא ממש היה לו סיכוי, במקרה הזה.

אז יאללה - מי איתי !?!?!

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אני בדרך כלל רק קורא ולא מגיב ואני אוהב את כל הנפשות הפועלות

(אריק וסיימון) אבל מה שהיה היום בקטגוריית המלפצות היה פשוט מבזה

את הספורט המוטורי שאריק כל כך שומר עליו גם

אצל הנהגים הטובים בעולם יש מושג בסיסי שנקרא חברות

תקלות ברכב זה דבר שקורה ואם יש דרך כזאת או אחרת אשר

ניתן לסייע לנהג אחר כמובן שיעשו זאת אריק הטעם המר

אתה מדבר עליו לא נוצר מהחלטת השופטים אלא מצרות העין

של ושל סימון כי אם לצורך העניין אני הייתי עולה לגמר לא היה

מפריע לי אם ערן או כל אדם אחר ישתתף כי אני יודע שאני הייתי

שמח אם היו באים לקראתי אם הייתה לי תקלה שמנעה ממני

להשתתף בגמר ואני ראיתי את מה שכתבת אתה מדבר על ספורטביות?

אתה שכתבת שבאת עם צמיגים לא מספיק טובים אריק הצמיגים

שאתה נוסע עליהם הם לא סמי סליקס? ואם היו לך צמיגים אחרים

היית מגיע לזמנים של החמישיה הראשונה? אם כן אז בבקשה תגיד

לי איפה אתה קונה צמיגים שמורידים אותך ב 4 שניות כי גם אני רוצה

צמיגי קסם שיורידו אותי 4 שניות זה אומר שאני הייתי עושה 40 שניות

אם אתה מגיע למירוץ תיהיה מוכן ולא תתחיל לתרץ שהזמנים שלך

הם לא מה שאתה ציפית שיהיו בגלל בצמיגים זאת התנהגות ספורטיבית?

וסימון... ממך לא הייתי מצפה לכזה מעשה אגואיסטי ומלוכלך אתה שרשום

בעמותה (STI) כחבר ואני חוזר ומציין חבר אתה יודע טוב מאוד אם מה שהיה היה

קורה לך אתה היית רוצה שיעזרו לך ולא יפנו אלייך כתף קרה אף אחד

מהמתחרים בגמר לא היה לו אכפת שערן יתחרה ברכב של עופר רק לך

וכל זה בשביל מה? בשביל שאולי אתה תיכנס לגמר ואולי תצליח להתברג

גבוה מה שהיה ברור שלא יקרה ולמה נראה לך שאם היית עולה על איבו

היית עושה זמנים טובים יותר? עשית פעם השוואה כזאת שאתה אומר

את זה בצורה כל כך בטוחה? אני הייתי מוותר על המקום שלי בגמר (אם הייתי עולה)

בשביל חבר עמותה (STI) אחר כי כמו שחגי אמר היום : "אם אתה מאושר אז גם אני מאושר"

וזה מה שעושים חברים עוזרים אחד לשני אבל מה שאתה עשית זה היה פשוט

ניסיון בוטה ומגעיל לפסול את ערן מהגמר מעשה לא חברי אלא ברברי ודוחה

מעשה שאף אחד לא היה עושה לך אתה הרגשת מאויים על ידי ערן וידעת שלא תעלה

לגמר ותטביע את חותמך בחמישיה המהירה וערן ממש לא שיפר את הזמנים עם הרכב

של עופר כי את הזמן הטוב ביותר הוא קבע עם הרכב שלו ונאלץ להחליף רכב בגלל תקלה

מכאנית שעלולה הייתה ליהיות אצלך ואני יודע שאם היית מבקש ממני אני כן הייתי

נותן לך לעלות ואפילו הייתי נותן לך את הרכב שלי כדי שיהיה לך כיצד להתחרות

ושהטוב ינצח מילא אם כל זה היה קורה עם אדם זר אז זה עוד מתקבל על הדעת אבל לקבל

דקירה בגב מחבר?! זה דבר שפשוט לא עושים חבל שמכל האירוע הזה הדבר היחיד שמדברים עליו הוא המקרה העלוב הזה כנראה שהקנאה יותר חזקה מכל דבר

דרך אגב אהבתי איך שאתה ואריק מחביאים את צרות העין והקנאה מאחורי

האהבה לספורט מוטורי והרוח ספורטיבית וכו' זה כמעט מצליח לטשטש את האמת

המשך סוף שבוע נפלא

אבירם. icon_arrow.gif

icon_wink.gif

כל מה שנאמר כאן הוא לא במטרה לפגוע או להעליב מה שנאמר

כאן זאת דעתי האישית בלבד מבלי לתפוס שום צד בצורה הכי אובייקטיבית

עד כמה שאפשר וברוח ספורטיבית ובאהבה לספורט המוטורי

פורסם

אבירם ישנה טעות בתפיסה שאתה מציג את דעותיך,

הנקודה היא לא חבר כן חבר, ספורטיבי מספיק בשביל לתרום לחבר את רכבך

פשוט במקרה הזה עיניין ההגינות נפגע, אם זה לטובה או רעה.

לפי מיטב ידיעתי תקנון הMDC לא מאפשר דבר כזה,

כמובן שאני בכיף הייתי משאיל לחבר את רכבי לשם התחרות אבל זה יפגע בשיוויון הנהגים.

לפי דעתי הנהלת מסלולים עשתה טעות בכך שאפשרה את ההחלפה, הדבר הוביל לחילוקי דעות כבר עכשיו ואני מאמין גם בעתיד שמקרים כאלו בטוח יבואו עלינו בהמשך העונה.

מכאן נחכה לתגובה רשמית של הנהלת "מסלולים" בנידון...

עידן אברג'ל.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

לדעתי, השימוש בסחבקיות הישראליות שאנחנו כל כך גאים בה בהרבה מקומות, למשל מילואים, טיולים, עזרה לחבר בצרה וכו', היא טעות בהקשר של ליגת ספורט.

אני מבין שיש רק קומץ משוגעים לספורט מוטורי בארץ ולכן ברור שהם מכירים היטב אחד את השני כולל את הצוות שמארגן את הליגה, אבל דווקא בגלל זה אסור למארגנים להתפתות לקבל החלטה מתוך שיקולים של חברויות.

אבירם אני לא מכיר אותך, אבל תשים לב שההודעה שלך באה ממקום של רגש, וסוג של נסיון להפעיל לחץ רגשי או לחץ חברתי על אנשים כדי שיפעלו מתוך שיקולים של "מה לא עושים בשביל חבר" במקום משיקולים נטו של תקנון וחוקים שווים לכולם.

אם הרכב שלי היה נתקע, מי היה מלווה לי רכב?

אגב אני לא מכיר את ערן, אבל אני מניח שאם היו מודיעים לו שהוא ייאלץ לפרוש ושתקלה מכנית היא חלק מהמשחק שנקרא ספורט-מוטורי, הוא היה מקבל את זה, וכך גם כל אחד אחר.

פורסם

קודם כל אני רוצה לשבח את מסלולים על הפקת אירוע איכותי כמו פעם ותיקון רוב התלונות שעלו באירוע האחרון.

אפילו הצליחו לארגן כמות ספונסרים מכובדת ופרסים אמיתיים כדי שיהיה על מה להתחרות מעבר לגביע סמלי (רק חבל שאני איבדתי את הדרך לאותו גביע סמלי :cry:).

שתי הערות קטנות בכל זאת:

1. אנחנו המתחרים היינו באפלה לגבי התוצאות שנעשו וזה לגמרי לא לעניין. זה מצחיק להתחרות בלי שיש לך מושג כמה עשית או כמה אחרים עשו ולאן אתה אמור לכוון. בעבר היה לידנו לוח תוצאות שעודכן בצורה ישירה.

2. תעשו משהו עם כל המדבקות ספונסרים האלה. מה שלא עשיתי לא עזר ושוב התקלף לי חצי מספר. בנוסף נראה לי שקצת רכבו עלינו עם הוספת מדבקות במהלך האירוע (לא בטוח שהוא בכלל ספונסר) והדביקו בחופשיות מדבקות על האוטו (לא רק על החלונות, גם ישירות על הצבע !!).

ונסיים בעוד שבח לגידי ולמסלולים על קבלת ביקורת ושיפור בהתאם: שבוע שעבר דיברתי עם גידי והבנתי שלא תהיה מדידת זמנים באמצעות רמזור אלא הזנקה ידנית (שלוש-שתיים-אחד-גו). אמרתי את דעתי (ודעת אנשים נוספים) שהזנקה כזאת לא הוגנת במיוחד כי היא מאפשרת טווח פעולה רחב מדי לנהג הסורר/טועה והמודד, עם כל הרצון הטוב לא יכול לחוש הבדלים של עשיריות בודדות (כי עקרונית אמורים לפסול יציאה מוקדמת. בפועל זה קרה אולי פעמיים בעונות הקודמות למרות שכולם יוצאים בצורה "חופשית"). הצעתי שהמדידה תהיה ע"פ יציאה פיזית לפי זיהוי המודד (כמו בסיום) וכך הטעות תצומצם לטעות זמן תגובה של מודד (אקראי לכולם ומדובר על מאיות שניה ולא עשיריות).

שמחתי לראות שההערה נלקחה לתשומת הלב ויושמה :mm_yeah: (וגם קלטתי תגובות "טוב מאוד" מהמשתתפים בתדרוך).

כל הכבוד לניב סדובסקי שסוף כל סוף גם מתפקד בגמר ועולה לפודיום (אני כבר המון זמן נהנה לראות את הביצועים שלו על המסלול והוא כבר הפך לדמות קבועה בגמר אבל פודיום...הגיע הזמן :-)). זה גם היה על חשבון המקום של רוני בפודיום, אירוע היסטורי במידה דומה :wink:.

למי שלא היה ברור אימצנו מתחרה חזק מאוד מהמפלצות, גיא אמודי שעוד ילך ויתחבר לרכב ויש מצב שישלוט בקטגוריה כמו שהוא עשה במפלצות. לדעתי עכשיו הם צריכים לפצות אותנו ולגרור כמה מתחרים אליהם (שימכרו להם איזו איבו או יתרמו להם סליקס או משהו כזה :lol:).

וכמובן לקובי על המקום הראשון.

לגבי האירוע המדובר במפלצות:

להזכירך בעונה הראשונה רוני שטרן הגיע באיחור עקב מבחן (אם אני לא טועה), אבל כל שאר המשתתפים למען הרוח הספורטיבית נתנו לו להתחרות !

אכן, בעונה הראשונה באירוע האחרון, שהכריע את גורל האליפות (וזה חלק חשוב בעניין), הסכמנו כל המשתתפים, ברוח ספורטיבית, לחכות ולאפשר לרוני להגיע ולהתמודד על מקומו. לי אישית זה עלה בגורל האליפות כשרוני דחק אותי למקום השני אבל אני לא מצטער וחושב שזאת הדרך ומאוד שמחתי לדעת שאלה החבר'ה שאיתם אני מתמודד בקטגוריה, תחרותיים כמובן אבל מאוד ספורטיביים ומפרגנים והאווירה הזאת זה חלק מאוד חשוב מכל העניין.

גם למקרה שהיה לך היום כבר היה תקדים, באשדוד באחד ה-MDC-ים (נדמה לי החמישי), הרכב של ג'רמי (וגם גידי נהג עליו אם אני לא טועה) עשה בעיות במקצה השני והוא נתקע על הילוך שני או משהו גרוע יותר (זכור לי הקפה בקצב צב סתם לפרוטוקול). בגמר עומר ניר-הוד שמח להציע להם לעשות את המקצים על הרכב שלו (אחד הרכבים התחרותיים ביותר, עם סליקס כשעוד לא הגבילו את הנושא).

שוב, צעד ספורטיבי וראוי להערכה אבל אם אני לא טועה עלו כמה קולות שזה לא הוגן במיוחד. אם אני זוכר נכון ג'רמי העדיף שלא ליצור בלאגנים ועשה הקפה סמלית על הרכב המקרטע שלו. מהאירוע הזה אני חושב שצץ הסעיף הזה בתקנון.

בשני המקרים האלה אני מאוד אהבתי לראות את גישת המשתתפים ואת הרוח הספורטיבית אבל יש משהו בדברים שמישל אומר. צריך להיות תקנון מסודר, צריך להתמודד גם עם התסריטים הבעייתיים יותר שיכולים לפגוע בכולם.

ברור לי שהמקרה שלך ממש לא נופל במקרים האלה. הרכב שלך סופר תחרותי ואתה לא הפקת מהמעבר שום יתרון למעט כמובן האפשרות להשתתף.

אני אמרתי לצוות מסלולים שלמרות שבאופן עקרוני אין אישור להחליף רכבים בזמן התחרות אני מוכן לעבור אחד אחד ולהביא אישור מהמתחרים שייתנו לי להמשיך להתחרות.

דווקא זה עניין די בעייתי. זאת לא סיטואציה נעימה ואתה מעמיד אנשים במצב לא נעים. רוב המשתתפים חברים שלך, או הולכים דרך משותפת ארוכה באירועים האלה וכנראה לא יעשו בעיות. בחור חדש ו-outsider יעז להגיד אחרת גם אם זה מה שהוא חושב ? ברוב המקרים לא.

אני חושב שחשוב שכולנו נשמור על הגישה הספורטיבית הבריאה אבל שמסלולים יקבעו תקנונים קטנוניים ומפורטים וינהלו אותם ביד רמה כדי שלא יהיה בכלל פתח לתלונות ובכיינויות. כל דבר נפתר ע"י תקנון ברור ולא לחצים ובקשות וריבים.

צריך להביא למינימום את הנושאים עליהם נוכל להתלונן ולריב. שהכל יהיה סגור בתקנון.

תבין שהתחושה הראשונית שלי כשהתחלתי לכתוב הייתה לגמרי איתך כי ברור לי שהייתי מתבאס רצח אם היה קורה לי דבר דומה וכפי שציינתי, אני מאוד אוהב לראות את הפרגון והחברות בתחרויות שלנו אבל יש לזה גם צד שני וכנראה שדווקא מהמקום הזה של הסחבקיות וששום חוק הוא לא סופי אפשר להגרר לבלאגנים.

אני גם מאוד מסכים עם מה שדני (masterchief) כתב.

ניר

פורסם

אבירם, ערן וכל מי שרואה את עצמו כנמען רלוונטי.

אתחיל בעובדות יבשות, שחלקן חזרה על דברים שאמרתי, רק כדי להבהיר כמה נקודות.

1. לא היה רגע אחד שהתנגדתי לכך שערן יעלה לגמר. בכלל, מה הסיבה שלי להתנגד!?! מי שחושב כך הוא פשוט פתטי, ומוכיח לכולם מאיזו חומר הוא עצמו קורץ, שכן הוא מניח שתחושותיו אם היה עומד במקומי היו של קנאה וצרות עין - ומשליך אותם גם עלי. זה לא עובד לכם, חברים... כאמור, הייתי פאסיבי לעניין החלטת השופטים אם להתיר לו להתחרות עם רכב חלופי או לא. חוץ מזה, שוב, אם הייתי רוצה שהוא לא יעלה - הייתי פשוט ניגש ומודיע שלא מקובל עליי שהוא מחליף את רכבו - והוא לא היה עולה!!! אתם פשוט מצחיקים אותי ופאתטיים, אין מילה אחרת.

2. הבנו שצצה שמועה שהתנגדתי לכך שהוא יעלה. אדם שיתנגד לכך שמתחרה שלו יעלה - ככל שזה לגיטימי או לא - הוא אכן אדם שהוא לא חברי, מה שאני מאמין שערן היה עושה אם היה מדובר בי, במקרה הפוך. ייתכן שאני טועה. שוב, לגיטימי או לא זה משהו אחר. אבל לקבוע שאני לא חבר על בסיס עובדות שהן לא נכונות, ומשום מה חברי המועדון (STI) מעוניינים לאמצם כאילו וכן היו כאלה - זו פשוט חוסר בגרות שלכם. רדו מהעץ, חברים. קנאה בכם, על מה? על כך שהרכב שלכם חזק/משופר יותר?!? על כך שערן עלה לגמר וקבע זמן מדהים של 42.1 (באמת שכל הכבוד)? על מה קנאה בדיוק? שוב, נקודת ההתייחסות שלך וההנחה המיידית שמדובר פה בקנאה וצרות עין - פשוט מלמדות דבר או שניים דווקא עליך, חבר.

3. לעולם, באופן חד-משמעי, אף אחד לא היה נותן לי את הרכב שלו להתחרות אם שלי היה מתקלקל.

4. אבירם - הודעה אישית אליך. אני מוכן, בכל עת, בכל מצב, בכל תוואי מסלול שנחליף רכבים. אני גם אומר לך כאן ועכשיו, באופן חד משמעי - שכל זמן שאני אעשה עם הרכב שלי, ישופר על ידי - ברכב שלך, אותו אני לא מכיר כלל. זאת ועוד, כל זמן שתעשה עם הרכב שלך - לא יראה שוב כשתעלה על שלי. אתה יודע את זה טוב בדיוק כמוני... ואם לא מספיקה לך הידיעה - אני בהחלט יותר מאשמח לעמוד מאחוריה. בכל זמן.

5. שוב, להסתיר את הקנאה וצרות העין שלנו על ידי שימוש ברוח ספורטיבית? תגיד מה קורה לך? אתה שומע את עצמך...? מעשה מלוכלך? אבירם, גם אם הייתי דורש ממארגני המירוץ לא לעלות את ערן להתחרות, זה אולי היה לא חברי, אך מה הקשר בינו לבין מלוכלך? אני חייב שתסביר לי את דבריך, כי לפי ההבנה שלי אותם, פשוט דוחה אותי לחשוב שזו הרמה שבה הדברים עובדים..

6. "כל זאת כשברור שלא תתברג גבוה יותר..." אם תביט בטבלת הזמנים המצורפת באחד הלינקים בשרשור, תראה שזמני היה 44.09 הזמן של המקום הראשון, שהיה עם EVO משופרת, צמיגי סליקס הינו 43 וכמה עשיריות (לא זוכר, אין לי כוח לבדוק). את ההקפה השניה שלי בגמר פסלתי. עדיין כל כך ברור לך, אבירם, שלא יכולתי "להתברג"?

7. אתה יודע מה אני הכי אהבתי, את ההערה שלך בסוף. "כל מה שנאמר כאן הוא לא במטרה לפגוע או להעליב מה שנאמר

כאן זאת דעתי האישית בלבד מבלי לתפוס שום צד בצורה הכי אובייקטיבית".

אובייקטיבית, אבירם? זו תגובה אובייקטיבית? אני לא יודע לפי איזה מילון אתה מגדיר מילים, אבל התגובה שלך היא פשוט קוטבית לחלוטין לכל דבר שקשור לאובייקטיביות, ומשום כך היא כל כך חלשה.

אני לא יכול שלא לדמות את ההערה שלך לאותיות הקטנות בפרסומות תעמולתיות...

שבוע מעולה לכולם.

סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

"מכאן נחכה לתגובה רשמית של הנהלת "מסלולים" בנידון..."

טוב , אז זאת לא תגובה רשמית של "הנהלת מסלולים" אבל בכל זאת...

בדיוק כמו שציינו קודם, יש איזושהי אווירה חברית, (בדיוק כמו במקרה של רוני, שאיחר למקצה בעקבות מבחן. שאלנו את כל מתחרי הקטגוריה אם הם מוכנים לחכות, והייתה הסכמה חד משמעית.) (שם, דרך אגב, זאת הייתה החלטה "גורלית" לכמה מהמתחרים, כי זה היה הגמר!!!)

אז נכון, יכול להיות שזה לא היה הדבר המקצועי ביותר לעשות. (התקנון נבדק ממש בסיום האירוע, ויתוקן בהתאם).

אבל אנחנו פה כדי להשתפר!!

אנחנו לא מפחדים להודות בטעויות, ואנחנו רק לומדים מהן להבא!!

תאמינו לנו שאנחנו עושים מאמצים רבים ככל האפשר כדי להמנע ממקרים כאלו בזמן התחרות, אבל בואו נהיה כנים לרגע,

אנחנו לא הFIA ולא "אגודת" "עמותת" מירוצים כזו או אחרת.

אז זה רק הגיוני שיהיו מצבים שאליהם לא התכוננו מראש! קורה!!

מה שיצא מכל הסיפור הזה, הוא שאיפשרנו למתחרה מאוד וותיק, שלמיטב זכרוני הוא המתחרה עם הכי מעט "היעדרויות" מתחרויות, לעלות עם רכב אחר (נחות מבחינת ביצועים- בלי לפגוע קאשי

8)), לצאת בהרגשה טובה!!

אף אחד לא נפגע מהעניין! ( ורוב הסיכויים שאם הוא היה עולה עם הרכב שלו, היו הרבה יותר נפגעי אגו

:wink:)

סיימון עלה כמתרה שישי בגמר ולא נמנע ממנו לנסות ולתת "פייט" ( וגם אם גומר לא היה עולה, זה לא שהיית מסיים ראשון או שני. וגם לשלישי היית גבולי)

1. ערן גומר – EVO8 – מקצה ראשון: 42.81 ש' מקצה שני: 43.10 ש'.
  2. ראובן זומר – אימפרזה טורבו- מקצה ראשון: 43.56 ש' מקצה שני:43.27 ש' (+קונוס
  3. שי אלבינצר – EVO9 - מקצה ראשון: 43.94 ש' מקצה שני:43.18 ש'.
  4. עופר קאשי – EVO8 – מקצה ראשון:43.92 ש' מקצה שני: 43.66 ש'.
  5. אמיר בקשי- S2000 – מקצה ראשון: 44.27 ש' מקצה שני: 45.61 ש' (+ קונוס
  6. סימון אלישקוב – אימפרזה טורבו – זמן ראשון: 44.09 ש' זמן שני: פסול

זה לקוח מ I TURBO . והיה שם בלבול קטן בזמנים של פייביש, אבל אלו פחות או יותר ההפרשים..

אז עזבו אתכם מלהכנס לקטנות כרגע. להבא הכל יהיה ברור יותר, בהתחייבות!!

וגם אם יהיו פינות לא סגורות,(בתקווה אמיתית שלא!) אתם יכולים להיות בעתיד אלו "שירוויחו" מהסיפור..

שלא תבינו לא נכון, אני יכול להבין מאיפה מגיע המרמור/כעס/חוסר הסכמה, של המתנגדים. אבל למרות כל הנסיון שלנו ואירועי העבר, אנחנו עדיין בתהליך למידה.. כמו כל התחום הזה בארץ אם נהיה אמיתיים..

ומשהו אחד קטן, סיימון עם כל הכבוד (ויש כבוד)

"אני מוכן, עם כל הילדותיות וההתנשאות שיש במה שאני אומר עכשיו - "להתערב" שאני עושה זמנים הרבה יותר טובים כשאני נוהג על האוטו של עופר מאשר על הרכב הסטנדרטי שלי."

מה ניסית לומר פה???

זה לא שערן החליף מSTI סטנדרטית לאיוו משופרת!! הוא החליף מאיוו 9 משופרת ברמה מאוד מאוד גבוהה, לאייו 8 משופרת ברמה דומה (קאשי, כבר סגרנו שאתה לא שומר טינה , נכון? :oops:)

בתקווה לאירועים "נקיים", נטולי תקלות (במכוניות אישאללה וגם בשיפוט/תקנון)

עודד (מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
כמעט שכחתי

http://www.isramotor.tv/

החברה עבדו שעות רבות בשמש לסקור את הארוע (אני מתנצל על סירובי להסביר למראיינת החמודה מה פירוש חולצתי, זה רק בגלל שהיא לא כזאת :lol:) אני אישית מחכה בסבלנות לראות את הסרטון שתעלו לרשת (נו כבר נו כבר !!) :twisted:

עם כל הבלאגן שכחתי להודות לכמה אנשים..

אז כמו שאריק ציין החברה שעמלו וצילמו בשמש!

ולנותני החסויות שלנו, שבלעדיהם האירוע לא היה יכול להתקיים. (ואם כן, אז בטוח שלא ברמה כזאת!!)

פיט סטופ!:mm_yeah:

BG!:mm_yeah:

צמיגי פדרל!:mm_yeah:

רנו!:mm_yeah:

עודד (מסלולים)

פתגם סיני עתיק אומר:

פורסם

מאוד מקומם אותי עודד (מסלולים), ותסלח לי שאני לא סגור מי אתה בדיוק - אולי אני יזהה בפנים,

שאתה מגיב אמנם תגובה לא "רשמית" אך בכל זאת, מייצג את מסלולים בתגובתך, מתייחס, דוגרי, לקשקוש הזה של "חברי לא חברי" וכל המקרה הזה, אשר פשוט שגיתם בהתנהלות שלכם לגביו ולא בגלל שמדובר בפלוני או עלמוני - אלא בגלל שאתם לא מכבדים את הכללים שבעצמכם קבעתם וביקשתם מאחרים לכבד,

בזמן שהתעלמת לחלוטין מההודעה שלי, שמדברת קצת יותר לעניין, על התקנון, העמידה בו, וההפלייה כלפי חלק מהנהגים.

אתה אומר : "אז נכון, יכול להיות שזה לא היה הדבר המקצועי ביותר לעשות. (התקנון נבדק ממש בסיום האירוע, ויתוקן בהתאם)."

"יתוקן בהתאם"...... מה הכוונה ? אתם תוסיפו סעיף שאם נתקע לי האוטו, אני יכול להלוואת אוטו מחבר ?

עם כל הכבוד - זה ספורט מוטורי, או ליגת סחבאק ?

ראית פעם בראלי או פורמולא או אפילו קארטינג, מקרה שלמישהו נתקע האוטו, ונתנו לו לעשות סטייג באוטו של מישהו אחר ?

הרי ביננו - לסיים את המירוץ, זה גם חלק מהעניין.

על תהפכו את זה לבדיחה, תעשה לי טובה.

אתה צודק בזה שאנחנו לא FIA - וביננו, בקצב הזה, גם לעולם לא נתקרב לשם.

רק בישראל מחברים תקנון, בשביל לצפצף עליו.

אגב, אם אתה כבר רוצה לתקן משהו - אז אולי תתקנו את האבל שנגרם לכמחצית ממשתתפי קטגוריית המפלצות, שמשלמים השתתפות כמו כולם אבל נאלצים להתמודד באותה קטגוריה עם רכבים נועלי סליקים, כאשר הם עם צמיגי כביש ולמעשה מראש מגיעים להפסיד.

אה ? מה אתה אומר ?

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

אתה אומר : "אז נכון, יכול להיות שזה לא היה הדבר המקצועי ביותר לעשות. (התקנון נבדק ממש בסיום האירוע, ויתוקן בהתאם)."

"יתוקן בהתאם"...... מה הכוונה ? אתם תוסיפו סעיף שאם נתקע לי האוטו, אני יכול להלוואת אוטו מחבר ? לא משנה לאיזה כיוון זה יתוקן , זה יופיע בתקנון ובכך ימנע תגובות כאלה לאחר מכן..

עם כל הכבוד - זה ספורט מוטורי, או ליגת סחבאק ?

ראית פעם בראלי או פורמולא או אפילו קארטינג, מקרה שלמישהו נתקע האוטו, ונתנו לו לעשות סטייג באוטו של מישהו אחר ?

הרי ביננו - לסיים את המירוץ, זה גם חלק מהעניין. מסכים איתך לגמרי!

אגב, אם אתה כבר רוצה לתקן משהו - אז אולי תתקנו את האבל שנגרם לכמחצית ממשתתפי קטגוריית המפלצות, שמשלמים השתתפות כמו כולם אבל נאלצים להתמודד באותה קטגוריה עם רכבים נועלי סליקים, כאשר הם עם צמיגי כביש ולמעשה מראש מגיעים להפסיד.

אה ? מה אתה אומר ?

הרעיון עלה אצלנו יותר מפעם אחת! אך מסיבות כאלו ואחרות הוא ירד מהפרק, זה לא אומר שזה לא יקרה בעתיד..

עודד

פתגם סיני עתיק אומר:

פורסם

כיף לראות שהיה ארוע מוצלח, ושכמות הספונסרים והחשיפה הולכת וגדלה.

חבל שאני לא יכולתי להשתתף - בטח הייתי נהנה (ומנצח :wink: )

כל הכבוד לכל הזוכים - למרות שאני לא יודע מי הם - חוץ מקטגורית המפלצות...

לגבי הסוגיה של ערן, אני מסכים עם מישל בכל מילה (והציטוט בהמשך כדי שלא צריך לדפדף אחורה).

התקנון זה לא עניין של יחסי חברות או פרגון.

ב MDC יש ותמיד היתה אווירה מצויינת בין המתחרים, פרגון הדדי, עזרה וטיפים, השאלת רכב למתחרים כשצריך ועוד. אבל כל זה צריך להיות מופרד מהתקנון, ומוגבל ע"י מה שמגדיר התקנון.

כשהתקנון קובע בצורה הכי ברורה וחד משמעית (ואני מצטט): אין להחליף סוג רכב תוך כדי התחרות.

אז לא צריך לשאול אפילו אם החבר'ה מסכימים. התקנון קובע וזהו. סוף פסוק. עם כל הצער שבדבר.

ואני חושב שההתפתחויות בתוך השרשור הזה מדגימות בצורה ההכי טובה למה אסור לפתוח פתח לדברים כאלה.

למה סימון צריך למצוא את עצמו במעמד של מי שנתפס כ"לא חברי" או "לא מפרגן" אם הוא יעיז להשמיע את קולו שצריך לשמור על התקנון?

ולערן - אני בטוח שאתה יודע שאין לי שום דבר אישי נגדך, אבל במקרה הזה היית צריך לפעול אחרת.

זה קצת מגוחך להזכיר את המילה "מקובל" כמו שמישהו הזכיר כאן בגילאים שלנו (כבר שכחתי מהמילה הזאת מאז חטיבת ביניים), אבל ההערה בהחלט נכונה. לא כל הנהגים היו יכולים לדרוש את אשר דרשת, ו"לקבל" את אשר קיבלת.

בדר"כ בתקנונים יש גם סעיף שאסור לדבר עם השופטים במהלך התחרות, ונדמה לי שהסעיף הזה היה במסלולים בעונות קודמות, אבל אני לא מוצא את זה עכשיו בתקנון.

אולי זה הזמן להחזיר את הסעיף הנ"ל, למרות שכולנו חברים.

בהצלחה לכולם בהמשך העונה, ואם מישהו יצליח לתזמן את המירוץ השני בין התאריכים 24/4 - 5/5 (ואם מישהו יסכים להשאיל לי רכב), אז גם אני אוכל להשתתף. מה לעשות, ימי מסלול בזנדוורט זה פשוט לא אותו דבר... :-D

חג שמח לכולם!

ג'רמי

שבת שלום

הבנתי מהדיווחים שהיום היה מעניין ונחמד עם אוירה טובה וזה מצויין !

לאור מה שנכתב לעיל, אני מבין שערן נתקל בבעיה טכנית ברכבו וניתן לו אישור להחליף הרכב באמצע התחרות, אם אכן הדבר מדוייק כפי שציינתי, לדעתי נעשתה פה טעות כי אין לאשר החלפת רכב לאחר הרישום וזאת מכמה סיבות :

1.בג'מקאנה של רכבים פרטיים אין המארגן אחראי על תקינות הרכב המתחרה שבבעלותו , מאידך אם המארגן היה מספק את הרכב המתחרה כאן יש מקום להחליף הרכב.

2.היום זה היה ערן , שהוא חבר של כולם ובידיו אפשרות להשאיל רכב בקלות , מה יקרה כשבמקרה הבא אותו מתחרה לא יהיה כל כך מקובל,או שהוא חדש בתחום ואין לו חברים שילוו לו רכב ? האים התנאים יהיו שווים לכולם ? ברור שלא !!

3. אם במירוץ האחרון של העונה הדבר יקרה, כמובן ששיקולים של אליפות (כן או לא?) יכולים להשפיע על מלווה הרכב וכאן נכנסים כל מיני שיקולים שלא קיימים בתחילת עונה כמו היום !

4. זה גם פתח לצרות וקושי לקבל החלטות למשל- יבוא מתחרה עם תקלה של זיוף וקרטועים , מה עושים? מאפשרים להחליף או לא ? אם כן - יהיו פניות רבות מבלי שתהיה אפשרות לקבוע גבולות, מאידך אם לא יאפשרו להחליף רכב עם תקלת זיוף וכדומה , הדבר ימריץ את המתחרה להשבית את הרכב כליל כדי שתנתן לו אפשרות להחליף אותו וכאן תתחיל מלחמת עולם שתפיל את הכל !

5. הרי לא יודעים מה אופי המסלול ואיזה רכב (קצר או ארוך) מתאים יותר ,ובתרגיל פשוט לעבור לרכב היותר מתאים אחרי תקלה מדומה.

הבאתי פה מגוון של אפשרויות וכאלה גם הזויות, אבל רבותי זה בהחלט עלול להתרחש , ואז מה יהיה ? לכן יש להצמד לתקנון ולמקובל בספורט המוטורי ולתת תנאים שווים לכולם כי זה הבסיס לשמירה על רוח תחרותית הוגנת לאורך זמן !!

ערן ,כפי שאני מכיר אותך, אני מקווה שאתה מבין שאין לי אינטרס אישי בנדון ובוודאי שזה נכתב לטובת כלל העוסקים בענף מתוך דאגה לשמור על המשכיות תחרויות אלו !

מישל

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...