Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פחות מ.. 24 שעות לארוע!!!!!

סוף סןף MDC תודה לכול הספונסרים של הארוע.

ובהצלחה לכול המישתתפים.

תודה על התמונות והפירגון.

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם
פחות מ.. 24 שעות לארוע!!!!!

סוף סןף MDC תודה לכול הספונסרים של הארוע.

ובהצלחה לכול המישתתפים.

תודה על התמונות והפירגון.

א תחליף את התמונה באבטר שלך

ב תבנה כבר ארון יותר גדול, כל הגביעים שלך מבלגנים לנו את המשרד

ג בהצלחה מחר לכוווולם

ד MDC MDC MDC MDC :-)

פורסם

בהצלחה היום לכולם,

בעיקר לשרון קוזמה עם ה205GTI!

בלי נדר אני אגיע לתעד, החל מהגמר של הפתוחה ועד לחלק מהמפלצות.

עמרי זיטמן.

פורסם
לו"ז האירוע MDC #1 - יום שישי 3.4.2009

האירוע בחסות:

חברת פטרוטק ו- BG המשווקת את המוצר BG44K

צמיגי FEDERAL

PITSTOP – סדנא לשיפורי רכב

חטיבת הספורט של RENAULT

גידי קרונין

מסלולים

RESPECT !!

וכאו אני רוצה כבר להודות לספונסרים שלי גם :

Body & Soul Asylum של שירלי G

ויהלומי Purple Ice

:beerchug:

פורסם

מסלול טכני מטעה בטירוף + יאמבה נהגים כשרוניים = יום של ספורט מוטורי וכיף כמעט מושלם. אני אישית פישלתי בגדול , החל מזה שלא לבשתי גומי כמו כל השאר במפלצות .... וזה מסביר יפה את ההפרשים של 2-3 שניות :oops: בפעם הבא לא אתעצל

לגבי ההחלטה סוף המפלצות(שלי מאוד השאיר טעם מר בפה ): מן הראוי היה אם יש מישהו שלא יכול להמשיך במשחק עם הכלי שהביא מהבית , אז הבא בתור עולה "בנצחון טכני" . הרי אם סבשטיין לואב לא יכול להמשיך סטייג' עקב תקלה באוטו... לא משנה מה המעמד שלו בליגה או בניקוד , הוא לא יכול לעשות את הסטייג מחדש באוטו של גרונהולם

ו"ספורטאי" אמיתי היה צריך ללקק לעצמו את הפצעים להרכין ראש ולתת למשחק להמשיך הפעם בלעדיו.

זו דעתי .

פורסם

כמובן תודות לספונסרים של הארוע :!:

PITSTOP- סדנא לשיפורי רכב.

פטרוטק- וחברת BG המשווקת את המוצר BG44K

צמיגי FEDERAL

ולספונסר שלי "הילוך שישי" - רשת מוסכים ארצית,

שעוזרים כמו תמיד לקדם את הספורט המוטורי בישראל.

topLogo.jpg

www.h-6.co.il

אני חייב לציין כמו שEריק כתב שהתוואי אכן היה טכני ומסורבל אבל כך זה מביא את הנהג לאתגר אמיתי בנהיגה.

נהנתי מכל היום הזה ובמיוחד מצמד הFederal חצי סליסקס שהופתעתי לזכות.

יאללה צלמים להפציץ!!!

נ.ב.

לא פייר שהקטגורייה הפתוחה קיבלו כוסיות לצידן במקצים, אני שוקל לעבור :wink:

עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

נראה לי שהבנות האלה התחרטו מהר מאוד על ההתנדבות לשמש כמדריכות-לעת-ג'ימקאנה. גם הריצו אותן מאוטו לאוטו, גם כל נהג עשה להן כאב ראש בטלטולים מצד לצד וגם כל נהג שני בטח ניסה להתחיל איתן :lol:

בכל מקרה - אני נהנתי מאוד, גם להתחרות אחרי הרבה זמן (WMDC לא נחשב :wink: ), גם להגיע לגמר ואפילו להגיע רק רביעי - כשניב סדובסקי מנצח אותי ועולה בפעם הראשונה בחייו לפודיום (בג'ימקאנה, לפחות, אולי הוא אלוף בתפירת מוקסינים מהירה, לך תדע). אני משוכנע שהוא עדיין מקפץ לו בהתלהבות עם הגביע ביד ומנופף לקהל וירטואלי... אז תגיד, ניב, ממה אתה מתרגש יותר - מהילד הצפוי או מהמקום השלישי? :wink:

המסלול היה מאוד מיוחד - שונה מהרבה מסלולים קודמים. היו חלקים מהירים מאוד (אמצע-סוף הילוך שני!) והיו חלקים בהם היה צריך למנן באופן מדויק בין הגז לברקס בשביל לצלוח את ים הקונוסים בשלום. הסתבכתי מאוד באימון ובהקפה הראשונה, אבל בשנייה הצלחתי לספק את הסחורה - רק בשביל להפסיד לטובים ממני בגמר. אז כל הכבוד לקובי ולגיא (חדש בקטגוריה וכבר יושב יפה בפודיום...) וכל הכבוד למסלולים על האירגון.

מחכה לתמונות - גם לצורך ידיעה באתר "אוטו", אז אם יש כאן צלמים שרוצים שהתמונות שלהם יופיעו, נא לשלוח אלי ה"פ. תודה רבה!

רוני

נ.ב. - אה, וכמובן תודה לספונסר שלי - logo-red-new.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי ההחלטה סוף המפלצות(שלי מאוד השאיר טעם מר בפה ): מן הראוי היה אם יש מישהו שלא יכול להמשיך במשחק עם הכלי שהביא מהבית , אז הבא בתור עולה "בנצחון טכני" . הרי אם סבשטיין לואב לא יכול להמשיך סטייג' עקב תקלה באוטו... לא משנה מה המעמד שלו בליגה או בניקוד , הוא לא יכול לעשות את הסטייג מחדש באוטו של גרונהולם

ו"ספורטאי" אמיתי היה צריך ללקק לעצמו את הפצעים להרכין ראש ולתת למשחק להמשיך הפעם בלעדיו.

זו דעתי .

הדוגמה של לואב היא ממש עניינית !

העלו למקצה הגמר 6 מתחרים, כך שאף אחד לא נפגע מההחלטה !

אבל תודה לך על הפירגון, אין ספק שעתיד גדול לספורט המוטורי שלנו אם זו דעתך - אבל אולי זה ההבדל בין האנשים.

למזלנו 99% מהמתחרים הסכימו שאני אעלה עם האוטו של עופר, ה- % הנותר הוא הבודד, ואני שמח שחבריי הם האחוזים הרבים ולא הבודדים.

להזכירך בעונה הראשונה רוני שטרן הגיע באיחור עקב מבחן (אם אני לא טועה), אבל כל שאר המשתתפים למען הרוח הספורטיבית נתנו לו להתחרות !

ובקיצור - צרות עין תוביל אותנו מהר מאוד למקומות רחוקים ונפלאים :evil:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן זה לא עניין של חברים או לא חברים פירגון וצרות עין ... וחבל שכל מי שלא מסכים איתך מואשם בכך - זה פשוט עניין של חוקים בספורט כללי התנהגות ותקנונים. כרגע אין סעיף למצב של היום בתקנון MDC והשופטים נאלצו בו במקום להכריע לאחר דיון קצר... בעיניי הם טעו. לא בגלל שזה אתנ או לא, רק כי ככה לא צריך להיות בספורט. ואם אנו רוצים שהספורט כן יתפתח לרמות ולא ישאר יום כיף של החברה אז הדוגמה של לואב מדויקת להפליא. בדראג ראלי נאסקאר וכל מירוץ אחר אם האוטו מושבת הנהג יושב בצד.

זה לא אישי - אז אנא אל תיקח את זה למקומות כאלה.

פורסם

ערן, אם הייתי רוצה שלא תעלה למקצה הזה, עם כל הכבוד, לא היו מאפשרים לך לעלות אליו.

בדיעבד - ברור שזה לא בסדר להחליף רכב. הסיבה פשוטה. אני מוכן, עם כל הילדותיות וההתנשאות שיש במה שאני אומר עכשיו - "להתערב" שאני עושה זמנים הרבה יותר טובים כשאני נוהג על האוטו של עופר מאשר על הרכב הסטנדרטי שלי. הרבה יותר. שניות שלמות יירדו. חד משמעית. וזוהי חוסר הוגנות. זה הכול.

ראם הציג את העובדות באופן הבא: אם ערן לא עולה - סימון, שהוא מקום שישי - יעלה טכנית במקומו. ברור שרציתי לעלות. אבל לא הוצאתי מילה. נתתי לשופטים להחליט. כלומר, על אף הרצון לעלות למקצה הגמר - הייתי פאסיבי לחלוטין (לעומתך) בהחלטה שתקבע. לא לחצתי עליהם, לא דיברתי איתם ולא כלום. לאחר מכן הוחלט שכולם יעלו - והכי שמחתי בעולם. בשבילך ובשבילי, למרות שבדיעבד אני כלל לא בטוח שאם המצב היה הפוך - התחושות היו זהות...

לאחר ההחלטה הזו, אחד מהחברים שלי, אשר ממש לא אהב אותה ומסתבר שהוא ממש לא היחיד... ועל דעת עצמו הבלעדית ניגש לעמדת השיפוט ומחה עליה וביקש תקנון - ניגש אליי ראם בשאלה הבאה: "ערן אמר לי שכל המתחרים הסכימו כי הוא יתחרה עם רכב אחר, האין זה נכון?". עניתי לו: "אף אחד לא שאל אותי, אך אני לא מתנגד". בזה זה נגמר. הדבר היחיד שהפריע לי הוא שהחלטת שכולם מסכימים. לא באמת שאלת. לפחות לא אותי. ולמרות זאת, לא התנגדתי, אני פשוט לא כזה. גם אם היו מחליטים שאני לא עולה בכלל, אלא רק החמישה הראשונים ללא פסילה שלך - הרי שהייתי מקבל את ההחלטה בחיוך אמיתי, על אף היותה בלתי ספורטיבית בעליל. ראית וכולם ראו כמה שראם, שנסחט לחלוטין על ידך, העביר את האחריות עליה לעובדיו, והוא לאורך כך הדרך, כולל כשנהגת, הצטער עליה..

בכל אופן, מבחינתי העניין סגור.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

תוכל להגיד מה הייתה ברכב שלך שלא יכל להמשיך בנסיעה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היום הייתי והשתתפתי פעם ראשונה ב MDC ובארוע ספורט מוטורי בכלל.

אני מוכרח לציין שמאוד התרשמתי מרמת הארגון שהייתה שם.

החל מההסבר המדויק איך להגיע באתר האינטרנט של מסלולים, הכניסה שהוגבלה רק למתמודדים, הדבקת המדבקות על הרכב, ההרשמה, התדריך, החניון המסודר לפי מספרים, הכיבוד והשתיה, ההקפדה על סדר העליה והתקתוק הרצוף בין משתתף למשתתף, ההקפדה הלא מתפשרת על בטיחות ומיקום הצופים והצלמים ואני מניח שגם הרבה דברים שרצו מאחורי הקלעים כמו למשל ארגון ספונסרים.

הייתה יופי של אווירה והמון מצב רוח טוב שניכר בקהל במשתתפים ובנציגי (ונציגות) מסלולים, ובמיוחד על ראם ששמר על חיוך אפילו כשהיה צריך להעיר בפעם המאה לצופים שעברו את קו החביות...

כל הכבוד!

בכל זאת מה שהייתי משפר זה לכוון רמקול לכיוון חניון המתמודדים, שם כמעט אי אפשר היה לשמוע את הזמן שביצע כל הנהג או מה שמו.

אגב, בתור אחד נייטרלי שלא מכיר את הנפשות הפועלות מגמר המפלצות, נראה לי שהנסיון לבוא לקראת מתמודד שהרכב שלו נתקע ולאפשר לו להמשיך על רכב אחר הוא סוג של הסתחבקות חברית שמקומה אינו ראוי בארוע ספורט בו מתמודדים אחד נגד השני.

אותי למשל לא מכירים, ויש לי הרגשה שאם האיביזה שלי הייתה נתקעת טפו טפו טפו, הייתי נאלץ לפרוש ולחזור הביתה מאוכזב והאמת שלא הייתי מאשים אך אחד זולת עצמי או האוטו, ופשוט הייתי מקבל את רוע הגזרה.

יאללה כמה תמונות-

תומר

MDC2009 09_03_31 6911.JPG

MDC2009 09_07_47 6912.JPG

MDC2009 09_07_58 6913.JPG

MDC2009 09_10_12 6920.JPG

MDC2009 09_11_54 6935.JPG

MDC2009 09_12_55 6940.JPG

MDC2009 09_13_49 6947.JPG

MDC2009 09_14_14 6948.JPG

• תוכן חדש...