Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אפשר לקרוא לזה ישראל היפה, אולי סתם אקט של נחמדות, בכל מקרה הכוונה לאלו שמתריעים לנהגים הנוסעים בצד הנגדי, באמצעות הבהוב באורות גבוהים "וצפירות פנסים", על הימצאותן של מכמונת/מארב של שוטרים, הממתינים ללכוד ברשתם טרף קל ומפרפר.

וכאן אני חפץ לשלוח תודה אישית לנהג ברכב כסוף (לא הספקתי לזהות את הדגם), שהציל אותי ביום שישי משלילה וודאית, על כביש 89 צפונה באזור צפת, באחת הירידות החדות והמשופעות, בקטע כביש רחב מאד ובעל ראות טובה במיוחד, מסוג המקומות שגורמים גם לנהגים זהירים מאד, להרפות מעט מהבלמים, ולכן גם אהובים על השוטרים, כמכרה זהב למילוי מכסת דוחות גדושה, בלי להתאמץ כלל. וללא צורך "להתייבש" יותר מדקות ספורות, עד לתפיסת קורבן התורן.

קיצור, בעודי גולש וצובר תאוצה, אני מבחין ברכב הנ"ל, העולה מולי בנתיב הנגדי, כשהוא מהבהב בפראות בניסיון למשוך תשומת לב ולהזהיר מפני הניידת שבסוף הירידה, ותודה לקל, שהספקתי לבלום באחת, (ממהירות של 125-130) לנהיגה איטית, עוד בטרם נתקלתי בשוטר שעמד, וארב שם במפרץ הקטן והמוסתר. אז לך ולשאר הנהגים המקדישים רגע קט, להזהיר ולהציל את אלו ממולם המון תודה רבה, ותאמין לי, מגיע לך פרחים.

פורסם

אני בממוצע עובר ביום משהו כמו 300-350 ק"מ יוצא לי לראות המון מארבים, לרוב אני מהבהב לאחרים.. כמו שאחרים מהבהבים לי.. ולא אני לא מהבהב לכאלה שטסים על 180

פורסם

אני מהבהב לכולם.

כבר כמה פעמים שהיו שהצילו אותי בכביש 40 בסיבוב שאחרי הכניסה לישרש כשנוסעים לכיוון רחובות, ואני מקפיד היטב להזהיר את כולם - כולל מי שנוסע בכל מהירות הגיונית לפי תנאי הדרך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

גם אני נוהג כך לעשות.

גם שאני משייט במהירות חוקית, ואני רואה שוטר במארב, ורואה במראה האחורית אנשים שנוסעים מעל המהירות המגובלת והמטומטמת (סליחה, החוקית), מפעיל 4 ווינקרים ומדליק לסירוגין אורות ברקס.

וכן ירבו!

אביחי

פורסם

כבעל וולנטין 1 ברכב כסוף [סיאט טולדו] אני גם מתריע לאחרים, לא ברור למה, בעיקרון זה בגלל שאני נוסע עם חברים וזה כבר נהפך להרגל.

אני אישית לא הייתי בכביש 40 בזמן האחרון אז זה לא אני.

פורסם
אני בממוצע עובר ביום משהו כמו 300-350 ק"מ יוצא לי לראות המון מארבים, לרוב אני מהבהב לאחרים.. כמו שאחרים מהבהבים לי.. ולא אני לא מהבהב לכאלה שטסים על 180

אם אתה שוטר ועדיין מזהיר אחרים - כל הכבוד לך.

לגבי כמה מהר, אני חולק עליך כי יש מצבים שזה לא מסכן אף אחד. אבל לא ניכנס לקטנות.

אביחי

פורסם
אם אתה שוטר ועדיין מזהיר אחרים - כל הכבוד לך.

לגבי כמה מהר, אני חולק עליך כי יש מצבים שזה לא מסכן אף אחד. אבל לא ניכנס לקטנות.

אביחי

לא אני לא שוטר..

פורסם

SURUK אתה מגזים.

יש בארץ כבישים שבהם ניתן לשחרר קצת את הרכב ל140 ואתה לא תסכן אף אחד. תאמין לי, אם בן אדם מטומטם הרי שגם אם יסע 70 הוא יהרוג מישהו.

מהירות לא הורגת, חוסר שיקול דעת וטמטום - כן.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

גם אני מצטרף ליוזמה מבורכת זו הבאה להתריע מפני בעיות עם בתי משפט,כמו כן אני קורא לכם חבר'ה להצטרף לאחדות הדעים כאן בפורום בקשר להגברת האכיפה במקומות המסוכנים ביותר כפי שהובעה בשרשור העוסק במיזם החדש של מלמ תים,צפויה לנו כנראה תקופה לא קלה אבל עלינו להשלים איתה מאחר ורוב חברי הפורום מקבלים בברכה כל שינוי מדיניות שיביא לאכיפה טובה יותר במקומות היותר מסוכנים.

הצטרפו גם אתם לרוח החיובית הזו שבאה מצד הנהגים האחראיים כאן בפורום ובואו להקים רשימה מפורטת של כל המקומות החדשים שבהם יוצבו משטרת ישראל בנסיון לבלום את הפגיעה בנפש.לדעתי הצטרפות הפורום להגברת האכיפה במקומות המסוכנים היא תעודת כבוד לחבר'ה כאן ויחד נוכל אולי לעצור ולחנך דור חדש של נהגים מעולים.

ציקי רון

פורסם
אהה אז סתם יש לך בסימלון תמונה של משטרה? מעניין...

המשמעות של הסמלון היא שחיתות בצמרת המשטרה חשבתי שזה דיי ברור

פורסם
אהה אז סתם יש לך בסימלון תמונה של משטרה? מעניין...

אם היית משקיע עוד שניה היית רואה שיש שם גם עלי גראס למיניהם... מה זה אומר, שהוא שוטר שמגדל גראס ?

(ובעל הסימלון תקן אותי אם אני טועה- אלו עלי קנאביס, לא?)

פורסם

כיצד אתה מצליח להבחין במהירות של רכב המגיע מהנתיב הנגדי, ולקבוע אם הוא נוסע על 180 או במהירות אחרת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

SURUK שלום

אני חושב שהייתי מהבהב משום שהלאה בדרך למעשה נוסעת פצצת זמן שאי אפשר לדעת את מי היא הולכת להרוג,אז לא עדיף לבקש ממנו בהבהוב להזהר ? שים לב כמה הנהגים האחראיים כאן עומדים על כך שיש להכניס למי שמסכן חיי אחרים,מהירות כזו אכן מסכנת וכדאי לנסות לאותת לנהג כזה.

ציקי רון

• תוכן חדש...