Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקות לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אני יכול ליקנות מדבקות לצדדים בצורת להבות (כדי לכסות את השריטות :( )

יש לכם אתרים שאפשר להזמין משם ??

ואני צריך משהו איכותי ויפה

תודה מראש :|

פורסם
עדיף לדעתי לטפל בשריטות מאשר להדביק מדבקות.

וגם המדבקות נורא יקרות.

דבר ראשון אוטו חדש צביעה מחדש מוריד ערך

יש לי שריטה עמוקה בצד וצריך ליצבוע את על האוטו זה גם לא יעלה זול :cry:

פורסם

צביעה מחדש לא תוריד את ערך הרכב בצורה של שמים וארץ.

תברר טוב טוב על ירידת ערך.

כי עדיין יראו צביעה של כל הרכב מחדש, בלי מכות וכו'.

תגיד לקונים מה הם היו מעדיפים שריטות בכל הרכב או צבע ? :)

פורסם

עדיף להשאיר שריטה, במילא היא תוריד מהערך. אם תצבע גם ירד ערך על הצביעה וגם ירד לך הכסף של הצביעה שאותו אתה לא תקבל חזרה במכירה וזה אומר הוצאה כפולה.

אם היא עמוקה ויש חשש להתפתחות חלודה אז טפל, אם לא תשאיר כי אחריי זה יראו שתיקנת ויבואו שוב לשרוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי גם עדיף לצבוע.

תצלם את האוטו טוב טוב מכל הכיוונים ותשמור את זה לשעת המכירה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
עדיף להשאיר שריטה, במילא היא תוריד מהערך. אם תצבע גם ירד ערך על הצביעה וגם ירד לך הכסף של הצביעה שאותו אתה לא תקבל חזרה במכירה וזה אומר הוצאה כפולה.

אם היא עמוקה ויש חשש להתפתחות חלודה אז טפל, אם לא תשאיר כי אחריי זה יראו שתיקנת ויבואו שוב לשרוט.

לפי הסיפור הקודם שלו, שרטו לו את הרכב בצורה דיי אכזרית , לכל השכונה אם אני לא טועה, וזה ממש לא נעים, בגלל זה השיקול של צביעה מחדש.

תבין צביעה מחדש של כל הרכב נאמרת כאן לא בגלל שריטה אחת אלה בגלל כמה וכמה שריטות לא נעימות

פורסם

תשמע אחי חבר שלי עושה מדבקות כאלה למכוניות

הוא יעצב לך את הסיגנון ותבחר אפילו צבע והוא גם מדביק אותם

בכול מקרה אם תרצה צור איתי קשר בפרטי

אני גם שמתי מדבקות כדי להסתיר את השריטות וזה גם מסתיר וגם תורם ללוק שווה ביותר

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם

אני לא מבין מה מוריד את הערך בצביעה?! אם אתה עושה את זה במוסך מורשה באותו צבע בדיוק וצובע למשל את כל הדלת לא יראו את זה לעולם כי במוסך מורשה זה בדיוק אותו צבע כמו המקור ואם הוא נעשה במקצועיות לא יראו את זה בחיים.. לאבא שלי היה הרבה שריטות ומכות צבעו ובחיים לא היית רואה את ההבדל.. והצבע היה ירוק כהה.. :roll:

למה? ככה!

פורסם
אני לא מבין מה מוריד את הערך בצביעה?! אם אתה עושה את זה במוסך מורשה באותו צבע בדיוק וצובע למשל את כל הדלת לא יראו את זה לעולם כי במוסך מורשה זה בדיוק אותו צבע כמו המקור ואם הוא נעשה במקצועיות לא יראו את זה בחיים.. לאבא שלי היה הרבה שריטות ומכות צבעו ובחיים לא היית רואה את ההבדל.. והצבע היה ירוק כהה.. :roll:

בדיקה לא עושים עם העיניים אלא על ידי מכשיר מיוחד......

פורסם

עשה לי טובה.... שאתה בא לקנות מכונית מי בדיוק עושה בדיקה עם מכשיר לצבע את מי זה מעניין בכלל?!

למה? ככה!

פורסם

עשה לי טובה.... שאתה בא לקנות מכונית מי בדיוק עושה בדיקה עם מכשיר לצבע את מי זה מעניין בכלל?!

אתה שואל ברצינות?

דבר ראשון כל מכון בדיקה בודק צבע, כך שלפי זה ניתן לדעת איזה חלקים הוחלפו באוטו וזה מרמז על תאונה אפשרית, ולכן גם יש ירידת ערך בגלל חשש לתאונה שאולי היתה ובגללה הרכב עבר צבע. קיצר רצוי להמנע מצביעה לדעתי (מר ישראלי לא אוהב לקנות רכב צבוע)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...