Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי רון ואני גר ברמת השרון(זה לא בדיחה). אני די חולה הגה וכמוני גם הילדים שלי. הבן הגדול שלי(בן 13) ביקש ממני כלי ממונע כמו מיני בייק, קורקינט או טרקטורון, רק שיהיה ממונע אך לא הסכמתי לו רק בגלל עניין הבטיחות. הוא העלה בפניי הצעה של להביא מכונית קארטינג ושהוא יסע בה בסופ"שים.

כעת עלי לדעת, האם אפשרי להביא דבר כזה ואם כן כמה הוא עולה? האם יש חלפים בארץ? האם יש כאלה בארץ?

בתודה רבה,

רון.

פורסם

אם אתה מתכוון באמת לקארטינג ולא סתם לאיזה באגי, אז כן, יש כאלה בארץ.

מחירים מתחילים ב 5000 למשומשים פשוטים, עולה בהתאם למצב ולחבילה (כלי עבודה, מנועים וכו') ומגיע לסביבות 20,000 חדש.

אליה וקוץ בה - קארטינג זה כלי רכב שמיועד למסלולים - לא משהו שאתה נוסע איתו בדיונה או ברחוב. עד לא מזמן היינו נוסעים במסלול בלטרון שנסגר, וכרגע אין מסלול רשמי לנסוע בו.

בקרוב יפתח מסלול חדש בכוכב יאיר (נדחה כבר הרבה זמן אבל אומרים מקורות יודעי דבר אומרים שזה קורה בקרוב), מה שיעלה את קרנם של הכלים האלה.

אתה מוזמן לבקר באתר שבחתימה שלי ובאתר של גלר מוטור, אחד מהיבואנים - http://www.gellermotor.com - איתו אני עובד מהיום שנכנסתי לתחום.

גם היזם של המסלול בכוכב יאיר אמור לייבא כלים, אבל הוא כרגע מרכז מאמצים במסלול.

אשמח לייעץ בנושא.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

מה עם המסלולים הרגילים של הקארטינג? נתניה? ביל"ו ? חיפה? פתח תקווה? - קודם שירוץ על הכלים שם - ייראה שזה מוצא חן בעינייו -אחר כך תשקיעו.

אם זה יראה לו תוכל לקחת אותו לאחד מ3 המסלולים הנחמדים :

אשדוד(סגור עם שער בכאילו ,נחשונים(עולה כסף להשכיר), וערד.

בכולם הבן שלך יוכל ללמוד

פורסם

Royco - הבחור שאל על רכישת קארטינג, אז עניתי לו לעניין. זה נושא שנטחן דק בפורומים של הקארטינג, אבל להשוות בין מה שיש במסלולים האלה לקארט פרטי זה כמו להשוות בין המבורגר של בורגר ראנץ' לסטייק אנטריקוט (או לפחות המבורגר של מוזס/אגאדיר/בלאק/בורגריה חביבה עליך).

רון, למיטב ידיעתי ונסיוני, אין כל בעיה ברכישת קארטינג.

היום באופן די משעשע קארטינג נחשב ל"כלי שעשועים" מבחינת החוק, צעצוע, לכן אין בעיה למכור אותו כחדש. כמשומש, אתה קונה כחפץ, וכמו כל דבר שעולה סכום מכובד של כסף כדאי לחתום על חוזה דומה לחוזה רכישת רכב.

כדאי לוודא שמוטבע מספר סידורי על שילדת הקארט, ושיש מספר מוטבע על המנוע. זאת מפני שבעתיד, אם ירצו להתחרות במירוצים עם אותו קארטינג, יהיה צריך להנפיק לו רשיון רכב ספורט מוטורי.

בכל אופן, אסור לנסוע בקארטינג בשטח ציבורי - אך ורק במתחמים סגורים שאינם נחשבים כ"דרך" לפי פקודות התעבורה. כן אפשר לנסוע על הקארטינג במקומות כמו ש Royco ציין.

אני לא הולך לעודד אף אחד לנסוע במקומות ציבוריים, ומנסיוני זה לא עלה יפה.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

אם אתה לא מוכן לקנות טרקטורון בגלל עניין הבטיחות, יש את הבאגי החדש קליבר, שזה מין קרטינג לשטח, בעל רשויי כמו של טרקטורון והוא מאוד בטוח לפי מה שהבנתי, יש לו מושבי ספורט, חגורות בטיחות וכלוב התהפכות תקני.

http://www.nazzima.com/view_article.php?a=161 כאן יש סיקור על הכלי, מחירים וטלפון ליצירת קשר

פורסם

המסלול בלטרון נסגר ?

למה ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בקשר למרווח גחון, אין בעיה. לכל מקום שאני רוצה להגיע עם הקארט יש ירידה כזאת. ונגיד שאני רוצה לעלות על מדרכה, יש סיכוי? או שהחלק הקדמי ישבר?

פורסם

מה שבטוח ישבר זה הגב שלך כי לקארט אין מתלים,קארט מגיע עם צמיגי סליקס שאין להם אחיזה בשטח ואני די בטוח שאם

תטייל עם קארט ברחובות תמצא די מהר נותן הסברים לשוטר חביב פחות או יותר על פשר מעשיך.

פורסם

למה אני צריך לדווח לשוטר? הרי אם דבר כזה מותר ויש לזה אישורים אני לא צריך לספק לו כל תשובה ואין לו כל עילה לבקש ממני משהו.

בקשר לשטח, אם אני מחליף צמיגים לצמיגים עבים הרבה יותר, אפשרי לנסוע?

פורסם
בקשר למרווח גחון, אין בעיה. לכל מקום שאני רוצה להגיע עם הקארט יש ירידה כזאת. ונגיד שאני רוצה לעלות על מדרכה, יש סיכוי? או שהחלק הקדמי ישבר?

קארט לוקחים למקום שמתכוונים לנסוע בו על גבי גרר או על גבי טנדר. לא בנסיעה.

אם צריך להרים אותו על מדרכה, אחד מחזיק מקדימה, השני מאחורה, אומרים ביחד "אחת שתיים שלוש..." ומרימים אותו.

כמו שהסבירו לך, מבחינה חוקית מדובר ב"צעצוע", ולא אמורים לנסוע בו בדרכים ציבוריות.

בתור מי שמתאר את עצמו כחולה הגה הידע שלך בנושא קצת מצומצם, במיוחד בהתחשב בכך שיש מסלולי קארטים פעילים בארץ מאז 1995 בהם ניתן להשכיר קארט לנסיעה על המסלול.

אני מציע לך שלפני שאתה הולך לקנות קארט, תקח את הבן לאחד ממסלולי הקארטים, תשכירו קארטים ותהנו קצת ותבינו על מה מדובר.

למעשה, אם אין לכם כוונה להתחרות בקארטים באופן רציני ומקצועי, עדיף להוציא את הכסף על השכרת קארטים במסלולים הקיימים, ולא לקנות קארט שסתם יישב לכם בגאראז' רוב הזמן.

אפשר גם להשתתף במירוצים וליגות באותם מסלולים עם הקארטים המושכרים.

עכשיו ראיתי את התגובה האחרונה שלך, אז תוספת בעריכה:

לא נוסעים עם קארט בשטח! זה לא מיועד לזה! זה לא אפשרי!

לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה שואל עוד שאלות כאלה.

הסבירו לך שאין לקארט מתלים. בתור חולה הגה הייתי מצפה שתבין את המשמעות של האמירה הזאת לגבי נסיעה בשטח...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא נוסעים עם קארט בשטח! זה לא מיועד לזה! זה לא אפשרי!

לך תעשה שיעורי בית לפני שאתה שואל עוד שאלות כאלה.

הסבירו לך שאין לקארט מתלים. בתור חולה הגה הייתי מצפה שתבין את המשמעות של האמירה הזאת לגבי נסיעה בשטח...

אתה יודע ג'רמי, אין צורך לתקוף אותי, לא עשיתי שום דבר רע.

אפשרי להביא קארט מחו"ל? ואם כן, יהיה לו מס של ייבוא אישי רגיל?

• תוכן חדש...