Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות החזות התמימה של הקארטים, הם כלי מירוץ לכל דבר שמיועד לאספלט ובכל העולם ננהג במסלולים מיועדים לכך.

נסיעה במקום שלא מיועד לכך אינה חוקית.

אם אתה מעונין בכלי לשטח עבור בנך קנה לו כלי לשטח ואל תנסה להפוך את הקארט לדבר שהוא לא.

פורסם

כרגע אין הרבה בררות כפי שהסבירו לך, יותר זול לנסוע למסלול קארטינג מורשה ולהתאמן מעט בנהיגה.

יחג עם זאת אם אתה מחפש משהו כיפי לילד אבל רק בגיל 16 זה מיול או טרקטורון או אופנוע עד 125 סמ''ק.

כרגע שילמד קצת מה זאת נהיגה ושליטה בכלי ממונע ובגיל 16 הוא יהיה מספיק פיכח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כרגע אין הרבה בררות כפי שהסבירו לך, יותר זול לנסוע למסלול קארטינג מורשה ולהתאמן מעט בנהיגה.

יחג עם זאת אם אתה מחפש משהו כיפי לילד אבל רק בגיל 16 זה מיול או טרקטורון או אופנוע עד 125 סמ''ק.

כרגע שילמד קצת מה זאת נהיגה ושליטה בכלי ממונע ובגיל 16 הוא יהיה מספיק פיכח.

אם הילד שלו לא פיכח לפני גיל 16, קארטינג זו הצרה האחרונה שלו :wink:

פורסם
אתה יודע ג'רמי, אין צורך לתקוף אותי, לא עשיתי שום דבר רע.

אפשרי להביא קארט מחו"ל? ואם כן, יהיה לו מס של ייבוא אישי רגיל?

לא תוקף, אלא מנסה להוריד אותך בחזרה לקרקע.

אתה מזכיר לי נער מתלהב ששומע על איזה מוצר חדש ומגניב, או על איזה ענף ספורט יקר ומלהיב, רץ לקנות את כל הציוד ההכי טוב וההכי יקר, מתלהב שבועיים ועוסק בזה כל יום, ואח"כ הציוד נכנס למחסן לתמיד.

מהשאלות שאתה שואל, די ברור שאין לך שמץ של מושג מה זה קארט ומה עושים עם זה, ולמרות זאת אתה מוכן להוציא עשרות אלפי שקלים כדי לרצות את הבן שלך.

לצערי הגבת רק לשורות האחרונות בהודעה שלי, והתעלמת משאר העצות שנתתי לך. אולי יש לך קריאה סלקטיבית (ואני יכול להבין את זה. גם אני הייתי פעם נער שהתלהב מדי פעם מכל מני Fad-ים) ולכן אני אחזור על העצה ההכי חשובה שלי (לדעתי):

לך עם הבן למסלול קארטינג, תסעו כמה מקצים על המסלול, תראו במה מדובר, תראה אם הבן בכלל אוהב את זה או אם הוא טוב בזה.

אם הכיוון חיובי, תמשיכו לבוא פעם בשבוע, תשתתפו באיזה מרוץ או שניים במסלול הנבחר.

אם הכיוון עדיין נראה חיובי, אז תתחילו לשקול לקנות קארט, תתייעצו עם העוסקים בענף על מנת שלא תייבאו איזה קארט ואח"כ תגלו שאתם לא יכולים להשתתף איתו במירוצים כי הוא חורג ממה שקובע תקנות הליגה או משהו כזה.

באופן אישי אני חושב שהכיוון הבא יהיה יותר מהנה, מועיל ומגניב:

http://www.ktm.com/85-SX-19-16.209.12.html?&detailview=1&cHash=3ecc6f5f80

רק קח בחשבון שכלי כזה הוא לא חוקי בארץ בכלל נכון להיום, כלומר לא ניתן לייבא אותו חוקית, לא ניתן לעשות לו רישוי או לעשות לו ביטוח. אין שום דבר בחוק שמאפשר לאנשים בלי רשיון נהיגה לרכב על כלים כאלה (בחו"ל יש)

כמובן שעם הדבר הזה רוכבים רק בשטח, אחרי שהגעתם לשם כשהאופנוע על נגרר (לא בשדות מאחורי הסינמה סיטי).

אם הרשויות יתפסו אתכם, האופנוע יוחרם. אם תהיה פגיעה מתאונה, לא יהיה כיסוי ביטוחי.

בקיצור, בשביל שעשועים מוטוריים למי שאין רשיון נהיגה, ישראל היא לא המקום להיות בו...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
יש לכם הצעה אחרת חוץ מהקארטינג?

הצעתי לך כבר את הקליבר, ויש עוד מגוון באגים בארץ שיהוו תחליף מעולה.

פורסם

באופן אישי אני חושב שהכיוון הבא יהיה יותר מהנה, מועיל ומגניב:

http://www.ktm.com/85-SX-19-16.209.12.html?&detailview=1&cHash=3ecc6f5f80

רק קח בחשבון שכלי כזה הוא לא חוקי בארץ בכלל נכון להיום, כלומר לא ניתן לייבא אותו חוקית, לא ניתן לעשות לו רישוי או לעשות לו ביטוח. אין שום דבר בחוק שמאפשר לאנשים בלי רשיון נהיגה לרכב על כלים כאלה (בחו"ל יש)

כמובן שעם הדבר הזה רוכבים רק בשטח, אחרי שהגעתם לשם כשהאופנוע על נגרר (לא בשדות מאחורי הסינמה סיטי).

אם הרשויות יתפסו אתכם, האופנוע יוחרם. אם תהיה פגיעה מתאונה, לא יהיה כיסוי ביטוחי.

למיטב הבנתי, חוק הספורט המוטורי דווקא מסדיר את הנושא של מיני-בייקס. יחד עם זאת, יש לזכור שישנה הגבלה לרכיבה במתחמים המוגדרים לכך בלבד, ולא סתם ככה בשטח.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

• תוכן חדש...