Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין משותף עם 12 דירות, מסביב לבניין יש שטח ריק ולא משתמשים בו כבר 30 שנה, לאחר בירור קטן באתרי אינטרנט הבנתי שהטח הזה שייך לבניין, או שהוא בעצם נמצא בשטח החלקה מה שאומר שהשטח של הבניין? איפה אני יכול להשיג דף או הוכחה למי שייך השטח? מה שהצלחתי למצוא הוא שאני יכול לפנות לטאבו ולברר למי שייכת כל דירה, זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת למי שייך חוקית השטח הריק?

ועוד שאלה, גם כן לפי האינטרנט גיליתי שמותקנת אצלנו בבניין אנטנה סלולרית(כנראה אצל אחד הפנטהאוסים אצל השכנים,

העם זה חוקי או שהיו צריכים לבקש משאר הדיירי אישור? וזה לא מסוכן עם כל הקרינה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בטאבו אתה יכול להזמין תשריט, וכך יהיה לך שירטוט של שטח הבנין לרבות חניות וחצר.

מסמך החתום ע"י הטאבו נחשב לאסמכתא חוקית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

באיזה עיר מדובר?

נסה להשיג קישור למערכת GIS (מערכת מידע גאוגראפית) של הרשות המקומית בה אתה גר.

רשויות רבות מאפשרות גישה ל-GIS שלהן לכולם.

דרך GIS תוכל לקבל מידע על מספר הגוש והחלקה הרלבנטים.

לאחר מכן מבקשים נסח טאבו דרך האינטרנט (דרך האתר של הטאבו), זה עולה מספר שקלים.

בנסח טאבו יהיה את המידע למי שייך השטח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ככל הנראה השטח הוא חלק מהרכוש המשותף של הבניין, כלומר שייך לכל בעלי הדירות יחדיו.

אפשרות נוספת היא ששטח זה או חלקו שייך לדירות בקומת הקרקע, אם ישנן.

בכל מקרה, כפי שאמר כספר, את התשובה תמצא בטאבו- או אצל השכנים...

dirty old man

need love too

פורסם

או שתיגש לעיריה, לארכיון, ותבקש לראות את ההיתר.

במפת המדידה יסומן גבול המגרש, ותוכל לדעת אם הוא בכלל "שייך לבנין" או שהשטח הריק שייך למגרש אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
באיזה עיר מדובר?

נסה להשיג קישור למערכת GIS (מערכת מידע גאוגראפית) של הרשות המקומית בה אתה גר.

רשויות רבות מאפשרות גישה ל-GIS שלהן לכולם.

דרך GIS תוכל לקבל מידע על מספר הגוש והחלקה הרלבנטים.

לאחר מכן מבקשים נסח טאבו דרך האינטרנט (דרך האתר של הטאבו), זה עולה מספר שקלים.

בנסח טאבו יהיה את המידע למי שייך השטח.

כן דרך המערכת הזאת מצאתי את השטח וחלקה, וראיתי שהשטח שייך לבניין, עם השכנים אין מה לדבר כולם פה בריב אחד עם השני, אפילו עם הועד בית היה לנו עימות משפטי וזכינו, בקיצר בשביל לקדם פה עניינים המשפחה שלנו לבד.

וגם לפי אותה מערכת גילתי על האנטנה הסלולרית, אין למישהו תשובה לזה? חוקי לא חוקי?

באחד הימים שבוע הבא אני ילך לטאבו הכי קרוב לבית שלי ויזמין את הפירוט, חבל שעל כך דף דורשים בארץ הזאת כסף(64 ש"ח)

החלטתי לשים תמונה, העם כל השטח הטורקיז שייך לבניין מגורים?

untitled.JPG

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא בהכרח כל השטח שייך לבנין. לפעמים בונים על חלק מחלקה.

GIS מראה לך את החלוקה לגושים וחלקות אבל אינו מראה מקרים של חלוקה בתוך החלקה.

כדברי רז, אכן תוכל לראות זאת בעיריה, אלא שיש רשויות מקומיות, שעד שתקבל את התיק לעיון תספיק ללכת ולחזור מהטאבו עם עותק חתום ומאושר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה ברצונך לדעת לגבי השטח?

אתה מעוניין לקנות אותו או משהו

אני מצטרף לשאלה, אצלנו בחזית הבניין יש שטח דיי מרשים שעומד ריק, לצערי יש כמה שכנים שזורקים לשם זבל למטה, את השטח ניתן לראות רק מחלונות הדירות, כי שטח הבניין במקום גבוהה מעל הכביש ומפרידה חומה, בכל אופן קיבלנו אזהרה מהעיריה שאם לא ננקה שם נקנס בכ 3000 שקלים, האם צריך באמת לגשת לעיריה לברר של מי באמת השטח?

ועוד שאלה נגיד הוא כן של הבניין, האם מותר לי לעשות שם גינה או לגדל כלב בהסכמה של שאר השכנים?

או שצריך אישור מהעיריה ותוספת ארנונה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כפיר,

1. כאשר פיקוח עירוני מוציא דרישה לנקיון או קנס, זה בכלל לא חשוב אם השטח שלכם או לא. מה שחשוב זה האם הפקח הצליח לשייך את האשפה/פסולת הזאת לדייר מסויים או בניין מסויים. לצורך הענין גם אם היה מדובר בפסולת שזרקתם בקצה השני של העיר והיו מצליחים לאתר את מקורה, הייתם מקבלים דרישה/קנס.

2. אם מדובר בשטח של הבנין אין מניעה שיהא שם גינון או כלב, כמובן הכל בהסכמת הועד/דיירים.

3. תחשוב מה יקרה לכלב אם שכנים מבתים סמוכים לא יאהבו את נביחותיו הקוראות לתשומת לב כאשר הוא לבד ואתם מתנמנים מתחת לפוך.

.

פורסם

אני רוצה לדעת עם השטח משותף עם כן להחליט עם כל הדיירים לבנות שם חניה וגם יש שם איזה מתנחל שבנה לעצמו חצר ללא אישור של אף אחד

פורסם

קודם תוציא תשריט ותבדוק אם השטח אכן שלכם.

במידה ואין לך את הידע למדוד כראוי. תאלץ להעזר במודד מוסמך.

לגבי המתנחל - במקרים רבים זאת סוגיה יותר מסובכת שמורכבת ממכלול פרטים קטנים וגם עו"ד לא יביא לך פתרון אינסטנט, לכן פתרונות קסם באינטרנט בודאי לא תוכל לקרוא.

.

פורסם

לגבי האנטנה

אתה אמור לראות אנטנה בולטת איפשהו בביניין

תעלה לגג תראה מה קורה שם

לגבי טאבו, אפשר לעינו ברשת ע'י הזכיינים הללו:

http://home.tabu.co.il/

וגם

http://www.bdi.co.il/

לאיתור גוש וחלקה

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/OfficesAndAuthorities/OAUList/ConstSurvey/firstGovGushcalculator/

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi,

1. אם כבר אז יותר זול להוציא את המידע ישירות מהאתר של משרד המשפטים.

2. המידע שניתן לקבל באינטרנט אינו כולל תשריט, אלא אם הוא יזמין אותו במיוחד דרך הזכיינים וישלם עוד יותר מאשר בטאבו. לא לשכוח שהזכיינים קוצרים את עמלתם על כך שחסכו לו זמן ותור.

.

פורסם
לגבי האנטנה

אתה אמור לראות אנטנה בולטת איפשהו בביניין

תעלה לגג תראה מה קורה שם

אני לא יכול לעלות לשם כי זה השטח הפרטי שלו עם דלת עליית לגג גם כן משלו, לפי אתר הזה מצאתי שיש שם אנטרנה, והאנטנה לא בולטת יש למעלה חדר די גדול, ומשום לאורך כל הגדר של החצי השני של הבניין מלא בשיחים, אז לפי אתר שמגלה את הגוש וחלקה מצאתי שיש על הגג הזה אנטנה, הכל חוקי?

פורסם

האתר מראה היכן נמצאות אנטנות שקיבלו אישור.

אנטנות שלא קיבלו אישור, ממילא לא יקבלו ביטוי פומבי.

.

• תוכן חדש...