Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע אדום לאאודי A3 החדשה (2004)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

ראיתי אחת אדומה בסוף שבוע שעבר בחיפה,לפי דעתי היא יפה מאוד,מתאים לה היא היתה 3 דלתות עם ג'נטים 17 או 18,אהבתי.8)

פורסם

צבע יפה אבל עדיין אני יותר מתחבר לצבעים הכחולים לאוטו הזה (בין אם תכלת ובין אם כהה שכבר גובל בשחור) האם יש לך כמה אפשרויות דומות ורק הצבע שונה?

פורסם
צבע יפה אבל עדיין אני יותר מתחבר לצבעים הכחולים לאוטו הזה (בין אם תכלת ובין אם כהה שכבר גובל בשחור) האם יש לך כמה אפשרויות דומות ורק הצבע שונה?

לא אין לי יותר אפשרויות זאת הבעיה ,היה עוד רכב כזה בצבע כסף אבל הוא נימכר,

שאר המכוניות הם יד גבוה מידי (יד 3,4) או שרוצים עליה יותר מידי כסף.

בקיצור זאת האפשרות שלי ,לדעתי הרכב יפה אבל האם הוא מתאים לגבר?

(לדעתי האדום זה רכב נשי יותר או שלא ,תקנו אותי אם אני טועה?)

פורסם

האם אתה מחפש את הרכב כבר זמן רב? האם עברת על כל האפשרויות?

אם התשובה היא כן קנה את הרכב.

אם אתה לא ממהר ויכול להרשות לעצמך לחכות אל תקנה צבע שאתה לא מתחבר אליו.

אל תשכח שמצב מכני ק"מ טיפולים וכו' חשובים לא פחות מצבע הרכב.

פורסם

לדעתי תלוי בגוון של אדום. אדום בהיר צעקני אכן מתאים יותר לבחורה. אדום כהה (בורדו) לדעתי בהחלט מתאים לגבר. אגב, הרכב שלי בצבע בורדו ואין לי שום בעייה תדמיתית אימו. הבעייה היא אחרת. הליכלוך בולט על הרכב וצריך לנקותו בתדירות גבוה. גם כל קישקוש קטן בולט עליו. כמו כל צבע כהה, האדום (בורדו) רגיש לשמש, אז צריך לדאוג לכיסוי. בקיצור צבע בהיר יותר פרקטי וזה דבר ידוע. אגב, אני לא רציתי את צבע הבורדו בכלל וזה הגיע אך ורק בגלל הנחה לא קטנה שקיבלתי עליו בסוכנות.

פורסם

שטויות עם זה היה בצבע ורוד אז זה היה מתאים לבחורה שנים מהחברים שלי יש רכבים אדומים אחד איביזה קופרה אדומה יפיפיה,

השניה שברולט אופטרה ספרוט אדומה מאוד יפה זה רק בחירה שלך לדעתי אדום לרכב זה מאוד יפה גם לגבר!!

Guest ספורטמוטורי
פורסם

מאיפה יצאתם בזה,מה הקשר בין צבע אדום ובחורות.:?

עכשיו אתה רוצה להגיד לי שפרארי אדומה מתאימה רק לבחורה?!!!!

או יונדאי קופה אדומה מתאימה רק לבחורה?!!!!

אם כן,אז אתה יודע מה,בכיף הייתי קונה אותם.

יש הרבה מכוניות משפחתיות רגילות כמו לאנטיס קורולה וכו... שלא מתאים להם צבע אדום,במיוחד הצבע האדום הפשוט הזה לא מטאלי.

אבל אני לא רואה שום קשר בזה שהוא מתאים רק לבחורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...