Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי עבר בארץ - מי עדיין שרד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מן הסתם , אבל הכוונה הייתה לדגמים היותר ישנים :)

יש לדעתי קרוב ל-100 או יותר אולדסמובילים מכל הסוגים (קטלס, אומגה, דלתא, 88, 98, סטארפייר, אורורה, 442 וכו').

אני חושב שראיתי ואן דה פלאס בהוד השרון.

לא יודע אם שרדו רליאנט קיטן, טנדר פולונז FSO, ג'יפ דלתא ARO

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

עד לפני מספר שנים הייתה קיימת הילמן (שם הדגם לא זכור לי אך יש כאן וודאי מישהו שיוכל לומר) נדירה ומיוחדת בגירסת ראלי שהשתתפה במירוצי אשקלון והייתה שייכת לבריאן אבאר ממוסך "אוטו קליניק". נשרפה לפני מספר שנים לאחר שבאופן תמוה ננטשה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה עם רנו דופין , קטר שבו , סיטרואן GS , פג'ו 104, 204, 304 , 404 פולקסווגן 411 , ברזיליה, K70, טאונוס , גרנדה , קונסול , קורטינה,אנגליה ,קפרי , פג'ו J5 (זינזנה, אוטו גלידה, סנוקרסט) , סובארו FF , סובארו 1300 סובארו DL

איפה הם כיום ????????????

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם
אני זוכר סימקה-מטרה בצבע חום מטאלי שהייתה חונה ברוממה הישנה.

מטרה בגירה בשלבי שיפוץ אחרונים מקווה שבתוך מספר לא רב של חודשים יסתיים השיפוץ בהצלחה.

פורסם
תיקון : שמתי לב שהאמריקאיות עומדות הכי טוב במבחן הזמן ...

אני חושב שהשורדות הברורות הן לא אמריקאיות אלא פולקסוואגן חיפושית ווולבו 144/244/121

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
עד לפני מספר שנים הייתה קיימת הילמן (שם הדגם לא זכור לי אך יש כאן וודאי מישהו שיוכל לומר) נדירה ומיוחדת בגירסת ראלי שהשתתפה במירוצי אשקלון והייתה שייכת לבריאן אבאר ממוסך "אוטו קליניק". נשרפה לפני מספר שנים לאחר שבאופן תמוה ננטשה.

זה נשמע כמו הילמן אימפ. היה לו מנוע אחורי?

האימפ הוא עוד דגם שלא זכור לי שאי פעם ראיתי בארץ.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

האימפ הוא עוד דגם שלא זכור לי שאי פעם ראיתי בארץ.

זה כנראה בגלל שאתה צעיר מדי, ובגלל שרוב ה-אימפים מתו צעירות מדי.

בשנות הששים זה היה דגם נפוץ למדי (אם כי לא היסטרי). זכור לי צליל המנוע שהיה דומה לזה של ה"סימקה 1000". אינני יודע אם יש קשר - למרות ש"הילמן" ו-"סימקה" היו 2 החלקים של "קרייזלר אירופה".

בוודאי יהיה מישהו שירים את הכפפה...

עריכה: בדקתי, אין קשר. מנוע ה"אימפ" פותח ממנוע של משאבה. כשהוצגה המכונית (1963) עוד לא היה שום קשר בין קבוצת "האחים רוטס" (ש"הילמן" חלק ממנה) לבין "סימקה".

עודד

• תוכן חדש...