Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה (מדי חודשיים-שלושה) המערכת באוטו (אלמרה 2003) לא היתה נדלקת. הוצאה והכנסה בחזרה של ההפיוז הרלוונטי (אינו שרוף. הוצאה והכנסה של אותו פיוז עצמו) היתה פותרת את הבעיה לחודשיים הבאים.

כעת יש קונץ חדש - המערכת אמנם נדלקת, אך כל התנעה של הרכב השעון וקיבוע התחנות מתאפסים.

מה הטיפול המועדף?

תודה.

פורסם

שלום!

כבעל אלמרה גאה, אני לא יכול להגיד שהבעיה מוכרת לי.

אבל כמי שמתעסק במערכות סטריאו אני יכול להגיד, ש:

1.המערכת לא מקורית(מכיוון שהאלמרה לא מגיעה עם מערכת מקורית, גם עם מזמינים מערכת בעת ההזמנה של הרכב, היא מורכבת בנפרד.

2.נשמע כאילו הבעיה שלך קשורה לחיבור החשמל הקבוע של המערכת או של בית הפיוז או של הפיוז הראשי באוטו.

למערכת באוטו מתחברים שלושה חוטים עיקריים:

אדום-הצתה

צהוב-חשמל קבוע

שחור- אדמה(מינוס)

החשמל הקבוע הוא זה שבעצם דואג להשאיר את כל ההגדרות והכיוונים.

כך שיכול מאוד להיות שיש בעיה בחיבור של החוטים.

כמו כן, אם החשמל שמגיע לחוט הצהוב(חשמל קבוע) נקטע בדרך, בין אם ישנו בית פיוז בדרך למערכת הראש(רדיו דיסק) או בין מהפיוז הראשי.

אפשרות טובה היא פשוט לבדוק עם טסטר מינוס(טסטר שמתחבר למינוס, ומאיר כאשר מוצא פלוס) לחבר אותו(את המינוס) לכבל השחור שיוצא ממערכת הראש, ולגעת עם הטסטר בחוט הצהוב, תוך כדי הנעה ודימום הרכב. אם אתה רואה שהחשמל נקטע באיזשהו שלב, תדע שצריך לעקוב אחרי החוט הצהוב למקום הקצר, שוב בין אם זה בית פיוז בדרך לפיוז המרכזי, או אם זה הפיוז המרכזי בכבודו.

בברכה. ויקטור.

• תוכן חדש...