Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות קלות מגאן 99 ידני 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מורגשות רעידות קלות (לא בהגה).

בוצע לפני שבועיים איזון גלגלים שפתר רעידות בהגה במהירות 120 קמ"ש והלאה.לא נבדק חופש במיסבים של הגלגלים האחוריים עקב הפסקת הרעידות בהגה לאחר האיזון.אין משיכת היגוי לשום צד.הגה יציב.

הרכב עבר טסט ביום ו' האחרון ללא ליקויים כך ששללתי חופשים כלשהם במערכת ההיגוי(רק למען הסרת הספק).

בוצע ניקוי בית-מצערת ומנוע צעדים ע"י מוסך ונבדקו תושבות מנוע וגיר ונמצאו תקינות.לשאלתי לגבי חוטי הצתה המכונאי(כולל לאחר נסיעת מבחן) אמר שאינו מזהה סימנים לבעיות במערכת ההצתה ואמר שניתן לוותר על חיבור לסורק.

הרעידות הן קלות לאורך כל טווח הנסיעה וכמעט בלתי מורגשות למעט ע"י הנהג.הסימנים מעבר לתחושה הם "גמגום/רעד" קל של המנוע לאחר שחרור המצמד בעיקר בהילוך ראשון ורברס,וניתן להבחין ברעד קל של הטלפון כאשר הוא יושב בזרוע הדיבורית ורעד קל במראה.הרעד,לתחושתי כנהג,הוא יותר תלוי בסל"ד ולא במהירות הנסיעה.

הרכב הוא על 122K ק"מ ועם קלאץ' מקורי.

רעיונות,

מישהו?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

נסה מוסך אחר בקשר לתושבות מנוע וגיר,

דבר אפשרי נוסף הוא ציריה או\ו פעמון ציריה

הייתה ברשותי מאזדה 121 שהייתה רועדת מדי פעם ללא סיבה נראית לעין

ולאחר שבועיים מהטסט פעמון צירייה ימין נשבר (כלומר הרעידות היו סימן מקדים)

פורסם

AdirR תודה.

לא חשבתי על זה,ציריות ייבדקו.

יש אולי עוד רעיונות?

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

כנראה שמדובר בחופש בציריה.

האם ניתן להחליף רק את הפעמון או שיש צורך להחליף את כל הציריה?

בחיפוש בפורום מצאתי רק התייחסות אחת שבדרך אגב התייחסה לעניין.

האם יש למישהו הערכת מחיר לעלות החלקים?

ADZ

• תוכן חדש...