Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ניסיתי לפני כמה ימים לכתוב המלצה באוף תופיק ,בשרשור המלצות חמות ולא הצלחתי.

הייתה הודעת מערכת שאין לי הרשאה משתי סיבות אפשריות:

1.אני מנסה לערוך הודעה של חבר אחר

2.נחסם לי שם המשתמש או שאין לי הרשאה

מכיוון שלא ניסיתי לערוך הודעה של מישהו,קראתי שרשורים בנושא,והגשתי בקשת הצתרפות לפורום הנ"ל מאחד המנהלים.

המנהל חזר אלי בהו"פ ואמר שקיים אצלי אישור, ניסיתי לכתוב תגובה בשרשור פעם נוספת וקיבלי את ההודעה הזאת

שוב!

תוכלו לעזור לי בבקשה?

תודות

יהודה

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

פורסם

ניסיתי דרך יהודה GT ולא הצלחתי אז חשבתי שאולי יש בעיה עם השם משתמש הספציפי בקשר לדוא"ל

אז ניסיתי לכתוב דרך שם משתמש אחר.

הבעייה שלנו שאנחנו עם לחוץ- יש לזה פתרון פשוט וק ל...תעצמו את העיניים ותספרו עד עשר וכמובן לא באמצע נהיגה! (אין כותב שורות אלו לוקח אחריות בשום צורה על הכתוב מעלה ואפילו לא על עצמו..!!) :roll:

• תוכן חדש...