Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשמיעה דרך disk on key.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי eclipse cd1200 וכאשר אני שומע בו דרך disk on key

יש לי קפיצות בסאונד , באמצע שיר יש קפיצה , יש לי שני

דיסקים ניידים, באחד מהם שומעים יותר קפיצות ובשני פחות

יכול להיות שהרדיו דיסק שלי לא מי יודע מה בשביל שמיעת

מוזיקה דרך USB ?

או שכנראה שהדיסקים הניידים שלי תקולים ?

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה באקליפס 7200

לדעתי הבעיה נעוצה בקבצים הנוספים שנמצאים על הדיסק

יכול להיות אפילו הנסתרים שאתה לא רואה במצב רגיל

פורסם

מעניין.

יש מצב שזה קורה בפורמט מסויים של MP3? אולי bitrate בצורת VBR (מתחלף כל הזמן, לא קבוע על 192 או 128), אולי KHZ גבוה מדי (יותר מ 44)? רק בשירים בעברית? שירים בלי TAG?

באיזה DOK אתם משתמשים? הייתי שמח לשמוע על בעיות, אני מאוד בונה על שימוש קבוע ב DOK עם ה 7200 שיבוא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי זה קורה רק כאשר הקובץ עצמו לא תקין ב100%

קובץ פגום גורם לקפיצות וגם טיב הדיסק משפע על זה.

בדוק DOK לשגיאות ותבצע DEFRAG מדיי פעם.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אצלי גם קיימת בעיה כזאת ב-CD7200. כמובן זה לא קורה כל הזמן, אלא לעיתים רחוקות. פירמטתי את הדיסק-און-קי פעם אחת, אבל לאחר פרק זמן מסוים התופעה חזרה על עצמה.

אני משתמש בדיסק-און-קי של סאן דיסק בנפח של 16GB. באיזה אתם משתמשים? אולי יש דיסק-און-קי שמומלץ ע"י היצרן ועד איזה נפח?

אלכס.

פורסם

מהתנסות עם מכשירי דיסק און קי מי שנתן את הסאונד והתפעול הטוב ביותר הם מכשירי פיוניר

אצל אקליפס 7200 3200 יש בעיית קפיצות ואיכות שמע ממש לא מספקת (גם עם השיר באיכות טובה)

גם בקנווד וגם פנסוניק

מי שבונה על שימוש בDOK על בסיס קבוע ורוצה להגיע לשמיעה מספקת ולא להתבאס מכשירי פיוניר יעשו את העבודה הכי טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מצתרף,אותה בעיה זו כנראה בעית תוכנה או משהו כזה.

אגב מי ששם דיסק און קי של 16 לא ברור כמה זה יעיל,פשוט לפני הקניה בררתי והוא מסוגל לקרוא עד 4 גיגה של נתונים מאותו דיסק ניד.

אגב אפשר לדעת מזה DOK?

ג'ובני

פורסם

:-) :-) מרגיש ממש החמור של שרק.

מאד ברור.

אני רואה שזה מגמתי הסיפור של הקפיצה,שנתפשר על החסרונות של המכשיר או שידוע על עדכון אם אפשרי למכשיר הזה בכלל?

אגב מישהו יודע עם ה DOK עובד מול ה 24 BIT? אמר פעם מישהו שרק דיסקים עובדים איתו.

ג'ובני

פורסם

פי יא ... איזה אשכול פתחתי כאן , האמת שניסיתי שני DOK , אחד ממש פשוט של CEON 2 G

והשני הוא בכלל כרטיס זיכרון של 2 G שמחובר למתאם USB.

ב-DOK של CEON היו המון קפיצות ולעומת זאת ב-DOK עם המתאם שהוא בעצם כרטיס זיכרון

היו פחות קפיצות ... אני פשוט לא יודע אם זאת בעיה נפוצה פשוט עם אקליפס , כי אני חושב

לנסות לקנות DOK חדש , ואני מפחד שהבעיה תשוב.

פורסם

אני משתמש המון זמן כבר בPIONEER 690UB וDOKים של סאנדיסק קרוזר (היה 2GB ועכשיו יש 8GB).

אף פעם לא היו לי את הבעיות שאתם מתארים כאן (קפיצות וכו').

נסו לעשות את הדברים הבאים:

1. פרמטו דרך המחשב את הDOK שלכם (לFAT32 כמובן). כדי להימנע מהימצאות שגיאות על הכונן מהעתקות קודמות.

2. את השירים שאתם מעתיקים לDOK אל תשמעו במחשב בזמן העתקתם.

עדיין קופץ?

נ.ב. גם כשאני משתמש בכרטיס זיכרון (של הפלאפון שלי) בתוך מתאם לUSB אין שום קפיצות במערכת. כך שגם זה לא הגורם לקפיצות באחת מההודעות מעלי.

פורסם

הבעיה קיימת גם אצלי (CD7200)

בדקתי עם 3 סוגים שונים של DOK ובכולם יש קפיצות,

כנראה יש למכשיר בעיה בקריאת הנתונים מהDOK כי הקפיצות הן לא קבועות בשיר מסוים או בטיימינג מסוים של השיר.

HU: Eclipse CD7200mkII

Comp: DLS Iridium 6.2i Amp 1: JL Audio 300/2

Sub: JL Audio 10W3v3 Amp 2: JL Audio 300/2

• תוכן חדש...